OK je Mangiantini, sve osim samog Zagora, uvijek je kao neki djecacic!
Da, to je stvarno katastrofa, ko da on radi priče iz Zagorove mladosti Mada vidim da se popravlja, što je dobro (za razliku od npr. Sediolija) iako još uvek ima tu dosta mesta za napredak.
Interesantna priča za ubacivanje tog Maxija u redovne. Pitanje kako će to sve ispasti, nadam se da neće biti prevelikih problema i da je Buratini to dobro uklopio. Ali eto još jednog razloga zašto ne treba preterivati sa različitim edicijama, ni crtači iako ih ima gomila, ne mogu da izguraju taj ritam...
OK je Mangiantini, sve osim samog Zagora, uvijek je kao neki djecacic!
Da, to je stvarno katastrofa, ko da on radi priče iz Zagorove mladosti Mada vidim da se popravlja, što je dobro (za razliku od npr. Sediolija) iako još uvek ima tu dosta mesta za napredak.
Interesantna priča za ubacivanje tog Maxija u redovne. Pitanje kako će to sve ispasti, nadam se da neće biti prevelikih problema i da je Buratini to dobro uklopio. Ali eto još jednog razloga zašto ne treba preterivati sa različitim edicijama, ni crtači iako ih ima gomila, ne mogu da izguraju taj ritam...
Dugo vremena sam bio protivnik uvođenja što više različitih crtača kod Zagija, sada vidim da je to odličan potez. Mnogi crtači se vidno popravljaju, oni koji to nisu uradili otpadaju i kraj. Problem Zagora nije više crtački staf već SCENARISTA. Bure bi trebao polako da uvodi par scenarista pa da odbacije ono što nevalja, time bi osvežio Zagora.
Dosad na tablama i nije bilo nešto posebno, kao da su prenijeli dosadašnji Darkwood na Južnu Ameriku. No dobro, prerano je pričati o nečemu što još nisam ni vidio u cijelosti.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Evo, specijalno za DeeCaya, da pokažemo koliko se naši omiljeni autori trude da budu vjerni u prikazivanju krajolika Južne Amerike...
Na lijevoj strani se nalazi scenarij prve table, s fotodokumentacijom jednog prijelaza kroz planinski lanac Andi. Na desnoj strani vidite kako je to Verni prilagodio situaciji u stripu, a pri tom ostajući vjeran stvarnosti.
Da li je moguće da je taj maxi ionako bio rezerva u slučaju da se takvo nešto desi? Nije im prvi put da rade takve događaje a vjerovatno nije ni prvi put da redoslijed izdavanja bude drukčiji zbog kašnjenja.
Evo, specijalno za DeeCaya, da pokažemo koliko se naši omiljeni autori trude da budu vjerni u prikazivanju krajolika Južne Amerike...
Hvala kolegi solaru, na zornom predočavanju činjenica! Na posljednjih par nije bilo tako očito, no vinjete s početka topica potpuno su me uvjerile koliko se staff potrudio... Ništa, s nestrpljenjem iščekujemo epizode.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ljudi ako malo bolje promotrite kod Ferrija je desna noga ispružena, a u drugom slučaju je lijeva. Tako da to nije kopiranje, uopće.
Ma isto je, samo sto je sve obrnuto, kao da sam pored ferrijeve stavio ogledalce. Jedina razlika jeu ruci koja drzi sekiru. Inace, slazem se da je svojevrsni hommage Ferriju, a ne kopiranje. Bilo bi ludo da je suprotno.
Ljudi ako malo bolje promotrite kod Ferrija je desna noga ispružena, a u drugom slučaju je lijeva. Tako da to nije kopiranje, uopće.
Ma isto je, samo sto je sve obrnuto, kao da sam pored ferrijeve stavio ogledalce. Jedina razlika jeu ruci koja drzi sekiru. Inace, slazem se da je svojevrsni hommage Ferriju, a ne kopiranje. Bilo bi ludo da je suprotno.