forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/10/2011 : 00:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ostaje nam da sačekamo utorak i da se nadamo pobedi protiv Slovenije, što nije nemoguće! Estonci 100% namestili sa Severnim Ircima! Jebiga, ne može uvek sve da nam se poklopi.

Pa mi li ne mozemo da namestimo sa Slovencima! Ja sam cak ubedjen da ce nam daju bodovi.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 08/10/2011 : 00:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Jebi ga, Žiga na glupost dobio žuti

Mada, montirali su ga žabari za 2-3 faula koje nije napravio.
Ono, ono, ono ... (uh da mi je bio bliže) đubre od De Rosija pada kao jeftini dubleri u još jeftinijim akcijašima

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 00:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Mogli smo da imamo Messija gore u napadu, ne bi uspeo da uradi nista. Nismo dodali krstenu loptu napadacu ceo mec.

Gde dobar rezultat, pukli na gol jednom u 90 minuta i usralo nas.

meni je trener govorio:
"Dobar golgeter ako ne primi loptu, on je sam uzme i da gol!"

Krasic, odlican fudbaler bez discipline. Uobicajena prica, uzme loptu i napravi dva tri dobra poteza, onda je izgubi i upropasti napad. Sve i jedna akcija mu zavrslia tako.

Sto se tice Pantelica, rekao sam vec jednom da bi Srbija bila jaca sa deset igraca i bez njega, nego sa jedanaest i da on igra. Barem ekipa ne bi racunala da ima neko u napadu pa bi i ostali pokusali nesto vise.

Zasto Jovanovic nije igrao od pocetka? Da nije povredjen?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/10/2011 : 01:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Mogli smo da imamo Messija gore u napadu, ne bi uspeo da uradi nista. Nismo dodali krstenu loptu napadacu ceo mec.

Gde dobar rezultat, pukli na gol jednom u 90 minuta i usralo nas.

meni je trener govorio:
"Dobar golgeter ako ne primi loptu, on je sam uzme i da gol!"

Krasic, odlican fudbaler bez discipline. Uobicajena prica, uzme loptu i napravi dva tri dobra poteza, onda je izgubi i upropasti napad. Sve i jedna akcija mu zavrslia tako.

Sto se tice Pantelica, rekao sam vec jednom da bi Srbija bila jaca sa deset igraca i bez njega, nego sa jedanaest i da on igra. Barem ekipa ne bi racunala da ima neko u napadu pa bi i ostali pokusali nesto vise.

Zasto Jovanovic nije igrao od pocetka? Da nije povredjen?

To je poenta

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2011 : 08:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Meni su najjači ovi kompleksaši koji jedva čekaju kiks reprezentacije da bi prosipali svoju demagogiju, kao da je nekome važno njihovo mišljenje!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16957 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/10/2011 : 09:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nije ovo kiks, ovo je maksimum. Pobjeda Estonije pokvarila je sve planove.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 09:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
"Dobar golgeter..." je fraza koju je Kingov trener verovatno cuo '67. u nekoj birtiji. Danas nema takvih igraca, jebeni David Villa je "dobar golgeter" pa ne moze nista ako mu Messi ne doda na pertlu. Mozda je Zlatan jedini preostali igrac tog tipa koji ce da uzme loptu i sam da gol.

Pantelic jeste odigrao lose, al u formaciji gde je on odsecen sam gore a podrzava ga rezonac Krasic (ovde je Kingova analiza tacna) treba da se poklopi 45 pasova i polozaj meseca zajedno sa plimom i osekom na Dunavu da bi on usao u kristalnu gol sansu.

Za moj racun nismo odigrali kako treba. Italija jes' Italija ali je dosla na piknik, i takvu polumotivisanu Italiju nismo mogli da dobijemo barem golom razlike. Mozda da smo sutnuli pokoju...ko to zna.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 10:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Idemo opet isto.. Pantelic... Jel' mi stvarno nemamo napadaca sa srpskim drzavljanstvom... Ovaj treba da izadje i da pojaca ekipu...

@King
Te od tvog trenera su zlatne reci... I nisu iz '67. kako kaze Mairosu vec su za sva vremena.. "Nije dobio loptu".. Pa sto se nije otvorio da je primi... Kretnja bez lopte je jedna od najbitnijih stvari u fudbalu ali to znalci fudbala ne bendaju uopste... Bar da kao Inzagi bude 10 puta u ofsajdu i da jednom sudije ne dignu zastavicu... Ovako ni za kurac nije... Otkud Fejsa i Petrovic u reprezentaciji kada mi treba da idemo na pobedu??? Stankovic.. Pa on iz utakmice u utakmicu potvrdjuje da ni sam ne zna zasto igra... Subotica bih ja pretrcao sa tribina da krenem u kontru.. Ali za dobru odbranu treba jaka veza, koja ne gubi lopte ali mi to nemamo... Bambi nam najbolji igrac.. Jedini koji ide uvek napred... Ne zajebava se 2 minuta sa obuzdavanjem lopte... Ninkovic.. Pa sine, odakle ti... Sta ti znas da radis... Strasno... Ali eto... Kamo srece da one odbojkase i odbojkasice dodje da gleda 50.000 ljudi a ne ove milionere koji ni kurcem ne mrdaju... Zabari stvarno dosli na piknik i opet im nista nismo mogli.. Loptu ne mozemo da uzmemo po 10 minuta... Pizon selektor.. .. Moram jos malo

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 10:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Te od tvog trenera su zlatne reci... I nisu iz '67. kako kaze Mairosu vec su za sva vremena.. "Nije dobio loptu".. Pa sto se nije otvorio da je primi... Kretnja bez lopte je jedna od najbitnijih stvari u fudbalu ali to znalci fudbala ne bendaju uopste... Bar da kao Inzagi bude 10 puta u ofsajdu i da jednom sudije ne dignu zastavicu... Ovako ni za kurac nije... Otkud Fejsa i Petrovic u reprezentaciji kada mi treba da idemo na pobedu??? Stankovic.. Pa on iz utakmice u utakmicu potvrdjuje da ni sam ne zna zasto igra... Subotica bih ja pretrcao sa tribina da krenem u kontru.. Ali za dobru odbranu treba jaka veza, koja ne gubi lopte ali mi to nemamo... Bambi nam najbolji igrac.. Jedini koji ide uvek napred... Ne zajebava se 2 minuta sa obuzdavanjem lopte... Ninkovic.. Pa sine, odakle ti... Sta ti znas da radis... Strasno... Ali eto... Kamo srece da one odbojkase i odbojkasice dodje da gleda 50.000 ljudi a ne ove milionere koji ni kurcem ne mrdaju... Zabari stvarno dosli na piknik i opet im nista nismo mogli.. Loptu ne mozemo da uzmemo po 10 minuta... Pizon selektor.. .. Moram jos malo

Zovem FSS, novi selektor je definitivno iz Zitista ! A kad se vec frljate floskulama iz sovjetsko-jugoslovenske skole fudbala, vreme je da dodate i sledece :

"Korner je pola gola !"
"Golman je treci bek !"
"Fudbal bez krila je k'o ptica bez krila !"

Otvaramo dalji konkurs uskoro, za sve ljubitelje i sladokusce koji i dalje pamte kako je Dzaja gurao Vogtsu loptu kroz noge na Marakani (dok Nemci pamte kako Vogts dize pehar prvaka sveta al dobro, sitnice, detalji).

Na stranu sprdnja, da mi kazes koji to centarfor ovih dana sam, kada igra u formaciji 4-3-3 "olandeze", moze sam da uzme loptu i da da gol. "Kleo" nije odgovor, da te upozorim odmah. Kazem ja i da je Pantelic igrao lose, al ceo tim je igrao lose tj. mrtvo, pa ako je koncepcija igre takva...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 10:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne igra sam, ali se izbori bar za jednu loptu.. Ili se otkrije da je primi... Evo sada ti kazi kada si video da je Pantelic uzeo nekom loptu!? Kada? Nije bio sam ni jednu sekundu sinoc a da su ga udvajali jer je opasan je naucna fantastika i ti ces to priznati...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 10:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ova diskusija je 75% bolja za cinjenicu da bi Sawitch ovde branio Kezmana/Clea do svog/njegovog groba da su u ovoj situaciji :D

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11481 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/10/2011 : 10:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kezman i Iliev za spas srpskog fudbala.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 11:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni su najjači ovi kompleksaši koji jedva čekaju kiks reprezentacije da bi prosipali svoju demagogiju, kao da je nekome važno njihovo mišljenje!

Zanimljivo da ne misliš tako kada "prosipaš" svoju demagogiju.

Utakmicu nisam gledao, bio na nekom koncertu sinoć. Ali standardna priča, nemamo mi muda i znanja da pobedimo neku jaku reprezentaciju (jaku po imenu ili zaista jaku i nije bitno). Ono sa Nemačkom prošle godine ne računam). Žonpi ponovo prosipa mudrost, išao na remi. Budala. Valjda dobijamo Slovence.

Edited by - Imrahil on 08/10/2011 11:47:32
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 11:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Inače, mislim da je očigledno da treba da vršimo pritisak i smaramo ove iz Uefe/Fife da dozvole da Kleo igra za nas.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 12:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ali standardna priča, nemamo mi muda i znanja da pobedimo neku jaku reprezentaciju (jaku po imenu ili zaista jaku i nije bitno).

Pre neki dan Mondo izneo statisticki podatak da smo poslednju jaku selekciju u Beogradu u zvanicnom mecu tukli '89. (ili '88) u kvalifikacijama za SP u Italiji. :D

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 12:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ova diskusija je 75% bolja za cinjenicu da bi Sawitch ovde branio Kezmana/Clea do svog/njegovog groba da su u ovoj situaciji :D

Dobro, ima i toga..

Ali stvarno, de mi odgovori na pitanje secas li se da kada je Pantelic izvukao nekom loptu?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 12:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Dobro, ima i toga..

Ali stvarno, de mi odgovori na pitanje secas li se da kada je Pantelic izvukao nekom loptu?

Mislim da se ni on toga ne seca :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 12:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otvaramo dalji konkurs uskoro, za sve ljubitelje i sladokusce koji i dalje pamte kako je Dzaja gurao Vogtsu loptu kroz noge na Marakani (dok Nemci pamte kako Vogts dize pehar prvaka sveta al dobro, sitnice, detalji).

Lepo si ovo napisao. Pogadja tacno u centar. Samo, mi se nikada necemo promeniti.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 12:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ali standardna priča, nemamo mi muda i znanja da pobedimo neku jaku reprezentaciju (jaku po imenu ili zaista jaku i nije bitno).

Pre neki dan Mondo izneo statisticki podatak da smo poslednju jaku selekciju u Beogradu u zvanicnom mecu tukli '89. (ili '88) u kvalifikacijama za SP u Italiji. :D

O tome pričam.

World Cup
98 - Španija 1:1
02 - Rusija 0:1
06 - Španija 0:0
10 - Francuska 1:1

Euro
00 - ovde i nije bilo nekog zvučno jakog rivala, ali ako računam Hrvatsku, bilo je 0:0
04 - Italija 1:1
08 - Portugalija 1:1

Mislim da bi trebalo da u sledećim kvalifikacija idem na 1:1 protiv Hrvata
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 12:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipak, nemoj da zaboravis da sam i ja zvezdas kao i ti, ali, stvarno pokusavam realisticno da sagledam stvari.
Ako neko dobro igra ili ne, reci cu, nije me briga da li je zvezdin ili igrac nekog drugog tima.

Pantelic je imao nekoliko dobrih prilika, koje se mozda ne primijete na prvi pogled. U jednom trenutku je lopta protutnjala pord odbrambenih igraca koji su stajali u jednoj liniji, iza jednog od Italijana nalazio se i Pantelic. Tu je problem, dobar golgeter je trebao da nanjusi loptu, da se baci naprijed i zakaci je. Dobar golgeter mora uvijek da ocekuje neocekivano, a ne da ceka da primi loptu u noge. Kada se igra protiv boljeg tima ima se dvije mozda i samo jedna sansa za cijelu utakmicu, tu se mora reagovati.
Napadac koji treba da ima deset 100% sansi da bi dao gol je promasaj.
Da li trenutno ima igraca u Srbiji koji mogu bolje?
Ne znam. Jedno je sigurno, Pantelic je promasaj, treba isprobati i druge i vidjeti da li mogu da se snadju. Treba traziti napadaca dok ga ne nadju.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2011 : 12:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Žonpi ponovo prosipa mudrost, išao na remi. Budala. Valjda dobijamo Slovence.

I ja sam bio zadovoljan remijem, jer ni u snu nisam pomišljao da će Estonija dobiti Severne Irce, još su ovi vodili do 77-og minuta.
Realno su Italijani daleko bolji od nas i 1:1 je za nas uspeh, kad se sve uzme u obzir, mislim na rano vođstvo gostiju. Jedinu pravu šansu na utakmici je imao Pantelić kad je šutirao glavom preko gola! Remi puna kapa!
Trebalo bi da pobedimo Sloveniju, bar se ja nadam.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 12:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja samo mislim da su ekstenzivni eseji o Pantelarovoj jalovosti preterivanje. Ispade, da nam je malo bolji napadac tamo gore, osvojili bi SP ili barem EP. Ljudi, molim vas, ne zaboravite da je Pizon jos uvek selektor, da mu menadzeri i kumovi jos uvek biraju igrace, da igraju Fejsa, Raca, Stankela, da nam je takticka svest o fudbalu zakucala u nekoj '78., i sad ispade Pantelic srz problema...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/10/2011 : 12:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Ipak, nemoj da zaboravis da sam i ja zvezdas kao i ti, ali, stvarno pokusavam realisticno da sagledam stvari.
Ako neko dobro igra ili ne, reci cu, nije me briga da li je zvezdin ili igrac nekog drugog tima.

Pantelic je imao nekoliko dobrih prilika, koje se mozda ne primijete na prvi pogled. U jednom trenutku je lopta protutnjala pord odbrambenih igraca koji su stajali u jednoj liniji, iza jednog od Italijana nalazio se i Pantelic. Tu je problem, dobar golgeter je trebao da nanjusi loptu, da se baci naprijed i zakaci je. Dobar golgeter mora uvijek da ocekuje neocekivano, a ne da ceka da primi loptu u noge. Kada se igra protiv boljeg tima ima se dvije mozda i samo jedna sansa za cijelu utakmicu, tu se mora reagovati.
Napadac koji treba da ima deset 100% sansi da bi dao gol je promasaj.
Da li trenutno ima igraca u Srbiji koji mogu bolje?
Ne znam. Jedno je sigurno, Pantelic je promasaj, treba isprobati i druge i vidjeti da li mogu da se snadju. Treba traziti napadaca dok ga ne nadju.

Ma nisam mislio na tebe, prepoznali su se već neki!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/10/2011 : 12:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Žonpi ponovo prosipa mudrost, išao na remi. Budala. Valjda dobijamo Slovence.

I ja sam bio zadovoljan remijem, jer ni u snu nisam pomišljao da će Estonija dobiti Severne Irce, još su ovi vodili do 77-og minuta.
Realno su Italijani daleko bolji od nas i 1:1 je za nas uspeh, kad se sve uzme u obzir, mislim na rano vođstvo gostiju. Jedinu pravu šansu na utakmici je imao Pantelić kad je šutirao glavom preko gola! Remi puna kapa!

Trebalo bi da pobedimo Sloveniju, bar se ja nadam.

E u tome je prblem. Uvek moraš da računaš da će protivnik (ovde Estonija) da pobedi i da svoju igru zasnivaš na tome. Ali naš standardni mentalitet je opet izbio na videlo.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/10/2011 : 12:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja samo mislim da su ekstenzivni eseji o Pantelarovoj jalovosti preterivanje. Ispade, da nam je malo bolji napadac tamo gore, osvojili bi SP ili barem EP. Ljudi, molim vas, ne zaboravite da je Pizon jos uvek selektor, da mu menadzeri i kumovi jos uvek biraju igrace, da igraju Fejsa, Raca, Stankela, da nam je takticka svest o fudbalu zakucala u nekoj '78., i sad ispade Pantelic srz problema...

Opet se slazem sa tobom... ali Pantelic nekako izbija u prvi plan, jer je napadac, ne ume bre loptu da sutne... naravno da skripi, prvenstveno u veznom redu... ali Pantelinjo ipak bode oci vecini..

A Pizon je sinoc rekao da je planirao remi. Na treningu je uvezbavana akcija za Baneta gde ga lopta pogadja u potkolenicu i ulazi u gol. Pravi je vragolan ovaj Pizon

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000