Smrt u Barceloni DEM LIB 2b | 126 str. by grofica varga
Razni pokvarenjaci i zle sudbine nisu vezane samo za Marsej. Priča se seli s juga Francuske u Barcelonu. Tamo ćemo posjetiti Gastonovog prijatelja Luisa, koji je krenuo u osvetnički pohod na ljude koji su krivi za smrt njegove žene.
U luksuznom hotelu, važna predaja koja je bila dogovorena s ruskom mafijom prekinuta je kišom metaka. Ovo označava sam početak veoma komplicirane situacije za Demiana, usred gomile leševa i pitanja bez odgovora. Kakva se to roba može kupiti kovčegom punim dijamantima? I što točno primamljiva plavuša Robin Leblanc želi od njega?
Stockholmski sindrom! DEM LIB 3B | 132 str. by Sarghan
Napad na veliki supermarket diže paniku među poslijednjim kupcima prije zatvaranja. Trebala je to biti lagana pljačka, no policija je ubrzo blokirala sve rute za bijeg te je opkolila supermarket pretvarajući oružanu pljačku u opsadu. Demian čini sve što je u njegovoj moći da spasi taoce, a razbojnici si nevoljko priznaju da su napravili veliku pogrešku.
Na sajtu novi tekst o junaku i serijalu Demianu kojeg je napisao naš dragi i dobroćudni Zlotvor!
Demian, noviji akcijski-noir miniserijal autra Pasqualea Rujua. On je moderni chevalier, emotivan i ubojit, posljednji od loze junaka čiji su počeci izgubljeni u magli vremena...
pozz.jedno pitanje.čitam uglavnom stripove western žanra,zagora kojeg više manje svi imaju, texa, magičnog, psdz , blueberry... nekako me privlači ovaj Demian,pa me zanima da li preporučujete,budući da znate moj odabir ostlih stripova? hvala
znam,znam...nije da volim samo western, Mister NO isto čitam tu i tamo. reci mi jel ovaj junak ubije 20 ljudi sam kao Zagor?? hahahhahahah ili je ono sto meni treba,dosta realniji? i kakve su priče? interesantne,ili izlizane vise puta?? hvala
znam,znam...nije da volim samo western, Mister NO isto čitam tu i tamo. reci mi jel ovaj junak ubije 20 ljudi sam kao Zagor?? hahahhahahah ili je ono sto meni treba,dosta realniji? i kakve su priče? interesantne,ili izlizane vise puta?? hvala
Demijan je jebena masina za ubijanje, tu nije realan, sa fizicke strane je slican Texu, niko mu ne moze nista,ali to nije u prvom planu. Price su vro zanimljive, nisu izlizane, smek Marseja je prikazan tako da mi se cini da sam tamo bio vec sto puta, iako ne znam puno o tom gradu, crtez je vise nego dobar, moja preporuka
"The autumn will bring with it the last special issue dedicated to the chevalier created by Pasquale Ruju. People going, people back in the fourth off-series output. Julien D'Arcy, the oldest and most dangerous opponent Demian, was up again. And while Our hunt begins again, many things are about to change. The beautiful Delilah weaves his web, to reestablish the link. Viviane fight against the terrible disease that has struck. Marie is increasingly tempted to return to his old job in the police. And Gaston? Gaston is going to make a decision very, very dangerous..."
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Demijan je meni vrhunski strip... Strip koji cu sigurno citati opet... Ja ne volim stripove koji se dogadjaju u modernijem vremenu ali ovaj je ekstra dobar...
Demijan je meni vrhunski strip... Strip koji cu sigurno citati opet... Ja ne volim stripove koji se dogadjaju u modernijem vremenu ali ovaj je ekstra dobar...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!