forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2011 : 19:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by sawitch

Ej, sto je najgore nastelicemo sa Slovencima i proci dalje a ne treba da idemo dalje.

A budimo iskreni, ko treba da prodje dalje? Estonci? Kome su oni interesantni?! Za dobrobit uzivanja u EP mnogo je bolje ako Srbija prodje.

A kome je Srbija zanimljiva? Samo nama.

Srbija je interesantnija Evropi od nekih zemalja kao sto su Estonija.
Mislim na fudbal.
isto vazi i za Hrvatsku.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/10/2011 : 20:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nije to baš tako.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12468 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 08/10/2011 : 22:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ej, sto je najgore nastelicemo sa Slovencima i proci dalje a ne treba da idemo dalje.

A budimo iskreni, ko treba da prodje dalje? Estonci? Kome su oni interesantni?! Za dobrobit uzivanja u EP mnogo je bolje ako Srbija prodje.

A kome je Srbija zanimljiva? Samo nama.

Srbija je interesantnija Evropi od nekih zemalja kao sto su Estonija.
Mislim na fudbal.
isto vazi i za Hrvatsku.

Pogotovo zbog navijača.

Have mercy
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2011 : 06:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije to baš tako.

jeste, jeste
svako malo su nasi imali dobre igrace prisutne u velikim klubovima, mada je sada zatisje. I pored toga sto nase drzave, prije svega Srbija i Hrvatska, u posljednje vrijeme postizu slabe rezultate, uzivamo jos uvijek neku vrstu strahopostovanja u svijetu fudbala. Niko se ne veseli kada u kvalifikacijama izvuce jednu od pomenutih drzava.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/10/2011 : 10:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije to baš tako.

jeste, jeste
svako malo su nasi imali dobre igrace prisutne u velikim klubovima, mada je sada zatisje. I pored toga sto nase drzave, prije svega Srbija i Hrvatska, u posljednje vrijeme postizu slabe rezultate, uzivamo jos uvijek neku vrstu strahopostovanja u svijetu fudbala. Niko se ne veseli kada u kvalifikacijama izvuce jednu od pomenutih drzava.

To je zavaravanje.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 09/10/2011 : 10:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije to baš tako.

jeste, jeste

To je zavaravanje.

Pa i nije.. Jedan primer su recimo Nemci. Meni prica rodjak iz Berlina kako se Svabi plase ex-yu reprezentacija, imaju velik respekt prema nama. Secas kako su lose odigrali protiv Srbije na svetskom, a da ne pricam da ih Hrvati redovito guze.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/10/2011 : 10:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Možda Srbija protiv Njemačke i ima solidan učinak, ali to je izuzetak. Treba se samo sjetiti Argentine i Holandije.

Realno, Srbija može do boda protiv Slovenije i to je to. Estonija je dobila Srbiju u Beogradu, evo ovaj Vasiljev dao je dva gola protiv Srbije i dva sad protiv S. Irske, a bio je rezerva!
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 09/10/2011 : 11:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kad je Srbija bila u losijem izdanju nego sto je danas, a nije ni Hrvatska puno bolja. Ali da po nekom scenariju jedna ili druga drzava igra protiv Nemacke na prvenstvu, opet ce biti neizvesno. Zasto? ww2:) Ne ozbiljno, ja mislim da je nama to u glavi i koliko god da se glupo cuje, nije daleko od istine. Jer sto se tice Holandije, nisu oni toliko bolji od Svaba, (ako uopste jesu) ali sa njima nismo ratovali pa bi nas zgazili samo tako da danas igramo.
Slovenija je ocajna, nema nikakav kvalitet, sve su to igraci koji su se plasirali na SP, samo sto pola njih danas ne igra u svojim klubovima ili su u tamo nekoj x ligi. Nema pravog kapitena, napadaci su losi, rupe u obrani itd. Al nema to ni veze sad, ove bratske utakmice su uvek pune ljubavi pa zato "vredi" pobediti.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2011 : 11:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Катанец: Србија мора да измисли победу

Није поклекла Италија, можда падне Словенија. Традицију ремија у дуелима са Азурима успели су Орлови само да продуже, а низ нерешених резултата везан за окршаје са бившом браћом мораће да прекину уколико желе да долете до доигравања и завршне трке на путу до Пољске и Украјине.

Пет пута је, под разним именима, наш државни тим играо против Словенаца и увек је био реми.

Императив је на страни Србије, немате другог избора осим три бода што би требало да одради и поставку на терену. Морате да измислите победу, а није то баш једноставан посао, без обзира што ће вас дочекати тим без шанси за пласман на Првенство Европе и једино ће играти за част. Тешко је оценити на чијој страни је предност – прича Срећко Катанец, некадашњи селектор Словеније.

Додатно објашњење делује логично:

- Домаћин ће истрчати на терен с намером да се изигра за своју душу. Не знам шта ће садашњи селектор да нареди, али знам како бих ја мотивисао екипу. Инспирацију мора да појача чињеница да је крај квалификационог циклуса и да ће многи, баш против Србије, видети у њој шансу да се наметну за предстојеће обавезе. Пре две вечери су остали и без теоретске наде, али до уторка ће се то заборавити, па ће њихов адут бити растерећеност. Способна је Словенија да створи Србима много више проблема него што може да се претпостави.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5402 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 10/10/2011 : 10:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Kad je fudbal u pitanju ne može Srbija bez drame u zadnjem kolu...Italijani su nas nadigrali u svakom pogledu i da su hteli mogli su da nam daju jedan do dva komada.Zadnjih pola sata igralo se viktorije.Po imenima smo jaci od Slovenaca ali su oni vise tim.Ipak verujem da prolazimo u baraz... mada nam je igra katastrofa,srednji red nula,napad ne postoji ili ne igra,nema ga.Mislim da bi Sulejmaniju trebalo dati sansu umesto Ninkova.Tako bi dobili opciju da napadamo i kroz sredinu a ne samo preko krila...Protiv Italijana smo funkcionisali dobro samo po levoj strani preko Kolarova(koji je i bio nas najbolji igrac) i Bambija...Krasic se trudio po desnoj strani ali nije mogao da prodje...Bane od prošlih kvalifikacija nije više toliko ofanzivan...Možda je to bio deo taktike,ipak su to Italijani,ali ne mogu da se otmem utisku da smo tako igrali i protiv Estonaca,Farana...Mora bolje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/10/2011 : 12:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Kad je fudbal u pitanju ne može Srbija bez drame u zadnjem kolu...Italijani su nas nadigrali u svakom pogledu i da su hteli mogli su da nam daju jedan do dva komada.Zadnjih pola sata igralo se viktorije.Po imenima smo jaci od Slovenaca ali su oni vise tim.Ipak verujem da prolazimo u baraz... mada nam je igra katastrofa,srednji red nula,napad ne postoji ili ne igra,nema ga.Mislim da bi Sulejmaniju trebalo dati sansu umesto Ninkova.Tako bi dobili opciju da napadamo i kroz sredinu a ne samo preko krila...Protiv Italijana smo funkcionisali dobro samo po levoj strani preko Kolarova(koji je i bio nas najbolji igrac) i Bambija...Krasic se trudio po desnoj strani ali nije mogao da prodje...Bane od prošlih kvalifikacija nije više toliko ofanzivan...Možda je to bio deo taktike,ipak su to Italijani,ali ne mogu da se otmem utisku da smo tako igrali i protiv Estonaca,Farana...Mora bolje.

Hvala Bogu taj videti reprezentacije nece... Mislio si umesto Ninkovica... Taj je trecerazredni igrac...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5402 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 10/10/2011 : 13:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Bravo Sawitchu, sad videh da sam napisao Ninkov umesto Ninkovic
Ajde bar u necem da se slažemo ti i ja (mislim na Ninkova)
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 10/10/2011 : 15:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Srbija pobjeđuje teško ali ipak sigurno.Na stranu sve,(ne)motivacija Slovenaca će da odradi posao.Baraž je već druga priča.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25269 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/10/2011 : 16:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma, pobedićemo Sloveniju i izduvaćemo u baražu.

I to je to. Samo što će plasman u baraž ovoga puta biti okarakterisan kao uspeh, veći nego plasman na SP:

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 10/10/2011 : 16:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
ma, ja cu stavit novce na Srbiju, pa u pičku materinu

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/10/2011 : 18:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

ma, ja cu stavit novce na Srbiju, pa u pičku materinu

Možda ti je pametnije da pogađaš tačan rezultat (1:1)
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 10/10/2011 : 18:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
da, mozda alternativno:)
ali ne virujen, to ce bit dvica ko kuća.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/10/2011 : 18:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

da, mozda alternativno:)
ali ne virujen, to ce bit dvica ko kuća.

Nekad je tradiciju teško srušiti
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/10/2011 : 22:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/10/2011 : 23:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote

gde iskopa ovo?
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa delbojem.
Rezultat 1-1 je najrealniji.

A pazite ovaj scenario.
Igramo mi 1-1,nepovoljan rezultat nas muci,nasi "navijaci",za koje se tvrdi da nece biti na stadionu,u sta niko ne veruje,izazivaju prekid (baklje,tuce itd).
Ovi iz UEFA jedva cekaju tako nesto,i lepo nas izbace iz jedno dva naredna ciklusa,i tako lepo nema nerviranja ni oko Pantelica,ni oko golmana,ni ko hoce a ko nece da igra za reprezentaciju,koga je selektor pozvao a koga nije itd
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja ne znam za vas.. U isto vreme jedva cekam da pocne utakmica i ne.. Kada samo pomislim na tu mucnu igru koju igramo, sa jednom sansom po utakmici, 2 tacna dodavanja po poluvremenu, izgubljenog selektora, jalovog Pantelica, beskorisne Stankovica i Petrovica, Ninkovica... Muka me uhvati... Bilo bi dobro po nas da nas Slovenija izubija 5 razlike veceras...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 11:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Moja prognoza je da dobijamo sa 3:1

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 11:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sto je najgore, znam i ja da ce namestiti sa Slovencima i da cemo proci dalje... Ali jebes ti to...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5402 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/10/2011 : 11:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da dobijamo 0:2 ili 0:1.I to samo zato što Slovencima ništa ne treba.Inače, kako igramo ove kvalifikacije nitko ne može da me uveri da rezultat ne bi bio nerešen a možda i...I Kačara i Sulejmanija na teren...dosta Petrovića i Fejsi...a i napadač bi nam dobro došao.
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000