danas sam ga kupio i pospremio u vitrinu i sada je u drustvu sa jos 203 glancera xD radite vi sada sta god zelite... bidajte na stripove, gledajte neki film i papajte kokice... barite komade... (manite se alkohola), ja fino odoh u vitrinu uzet ovu pricu i malo ju citat (na hrvacki xD) a zavrsit cu kraj price sa ZS Covek Munja jer stvarno mi se neda cekat jos mjesec dana da izadje Vuk samotnjak a kad izadje necu imat strpljenja da zavrsim ovu pricu, znam da cu odmah poceti citati pocetak Vuka Samotnjaka
i opet Ludens uzima naslovnice iz tutto edicije, čas tamo čas vamo...ko če to razumjet?..ne smeta mi ali je zanimljivo, to tako šalju materiale iz Bonellija izgleda?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
i opet Ludens uzima naslovnice iz tutto edicije, čas tamo čas vamo...ko če to razumjet?..ne smeta mi ali je zanimljivo, to tako šalju materiale iz Bonellija izgleda?
U stvari ne uzimaju. I ova je iz originalne serije.
Uporedi pa ćeš videti. Potpis je kao na originalu. Koren levog drveta, boje, donji kraj lijane...
They have money for wars, but can't feed the poor!
Ova epizoda je kraljevski šund... Volio sam je kao mlad, a i dandanas mi je simpa. Mora čovjek voljeti ovakve stvari. Još kad vidim Gambin crtež ovo me lijepo podsjeti na one fantastične epizode iz Malog Rendžera, Teleskopulos, ili slične horor epizode.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."