Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40486 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/10/2011 : 12:00:39
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Vidim da Grobare opet najviše zanima je li ili nije ovo prava Crvena zvezda...isti grb,himna,navijači...nije dosta?Mislim da će tek kada "dobiju po guzi" znati tačan odgovor.A i mi sa njima...pa da sačekamo još malo kada smo mogli sve ove godine
Sad vidim da nada ne umire poslednja.. Ne umire nikad...
Lepo je Dule Vujosevic rekao: "Dobro rade, ako tako nastave, mozda i budu prvaci za 5-6 godina.."
Cenim 25 razlike u prvoj utakmici protiv FMP-a... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 12:29:33
|
Vidim da Grobare opet najviše zanima je li ili nije ovo prava Crvena zvezda...isti grb,himna,navijači...nije dosta?Mislim da će tek kada "dobiju po guzi" znati tačan odgovor.A i mi sa njima...pa da sačekamo još malo kada smo mogli sve ove godine
Da,da bas smo dosta puta dobili po guzi u zadnjih 10 godina i od zvezde i od fmp-a pa cemo i sad Mozda sledece sezone |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40486 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5470 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 13:53:21
|
quote: Originally posted by sawitch
Nisu mogli sami, sada su se udruzili.. Koga sledeceg asimiliraju? Hemofarm?
Igokeu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 14:34:32
|
Nisu mogli sami, sada su se udruzili.. Koga sledeceg asimiliraju? Hemofarm?
Da su se udruzili to bi bila fuzija,ovo nije fuzija vec su prodali ime propalom politicaru |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 10/10/2011 : 14:39:08
|
U ovom trenutku mislim da smo jaci od Zvezde. Mislim da ne bi trebali da se zezamo sa cetvorkom, i da sto pre treba dovesti igraca na toj poziciji, kako bi se uigravao za nastavak sezone. Kad se zavrsi lock-out, bicemo prilicno hendikepirani bez Pekovica, a tad cemo videti kakvi su bili planovi uprave za tu situaciju. |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 10/10/2011 : 14:45:33
|
quote: Originally posted by red cloud
U ovom trenutku mislim da smo jaci od Zvezde.
No shit :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13484 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 10/10/2011 : 15:13:54
|
Možete vi u fudbalu da promenite ime u Barselona, stavite plavo bordo dresove (ili kako beše idu boje kod Barse), ali vi ćete i dalje da budete Crvena Zvezda.
Može vi do sutra da se zovete Crvena Zvezda Beograd, svi mi znamo šta se nalazi iznutra. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5470 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13484 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 10/10/2011 : 16:39:39
|
Imrahile ti ne volis Mohikanca tako da se ne racunas
Мајсторе, имаш овде на форуму 3-4 искомплексирана гроБара, који су оптерећени Звездом, тако да, будеш ли се трудио да им нешто објасниш, изгубићеш беспотребно пуно времена! Ја се борим са њима годинама, али не вреди, неразумно је то и затуцано, тако да...Сад ће се препознати, ево један, два, три! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13484 Posts
Posted - 10/10/2011 : 16:41:28
|
quote: Originally posted by srdjandj
Мајсторе, имаш овде на форуму 3-4 искомплексирана гроБара, који су оптерећени Звездом, тако да, будеш ли се трудио да им нешто објасниш, изгубићеш беспотребно пуно времена! Ја се борим са њима годинама, али не вреди, неразумно је то и затуцано, тако да...Сад ће се препознати, ево један, два, три!
džabe nas 3-4, kad nas ti sam šiješ za medalju |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 10/10/2011 : 16:54:28
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by srdjandj
Мајсторе, имаш овде на форуму 3-4 искомплексирана гроБара, који су оптерећени Звездом, тако да, будеш ли се трудио да им нешто објасниш, изгубићеш беспотребно пуно времена! Ја се борим са њима годинама, али не вреди, неразумно је то и затуцано, тако да...Сад ће се препознати, ево један, два, три!
džabe nas 3-4, kad nas ti sam šiješ za medalju
Ево га први, рекох ја... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5470 Posts
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 11/10/2011 : 09:52:53
|
quote: Originally posted by tex2
Cibona slavila kod Radničkog!
Posto sam gledao utakmicu cisto da ti prepricam kako je dobila Na tri minuta pre kraja 8 razlike za Radnicki. Na 20 sekundi do kraja 3 razlike za Radnicki i napad za Radnicki.Lopta se izvodi sa strane i kosarkasi Radnickog ne uspevaju za pet sekundi da izvedu loptu i sudija im oduzima.Cibona dobija napad i pogadja trojku za produzetak. Onda u produzetku opet 20 sekundi pre kraja na izjednacen rezultat kontra Radnickog i Turcin Cankaja sam kao duh umesto da zakuca loptu u kos lagano se dize i polaze od table.Rudez pristize iz pozadine i skace i izbacuje loptu.Jasno se videlo da je lopta u silaznoj putanji od table ali sudije nista ne sviraju.Kasnije kada sam gledao i snimak kuci na TV,ta situacija je vracana vise puta i videlo se da je to bio kos za Radnicki.Uglavnom Cibona u sledecem napadu,prakticno u poslednjim sekundama postize kos za pobedu.Radnicki sutira neku trojku ala Kecman i naravno promasuje i onda pravi brzi faul tako da Cibona na kraju dobija 4 razlike. Moram reci da u zivotu nisam video tako glupo prokockanu pobedu.Sto se tice sudije,nije namerno pogresio jer se sve brzo dogodilo ali uticao je na rezultat,mada Radnicki je sam kriv sto je ispustio utakmicu.Za Radnicki nije nastupio prvi strelac i reprezentativac Australije Stiven Markovic koji se timu prikljucio na dan pred utakmicu.Pitanje je da li ce igrati i protiv Sirokog. Kuriozitet ove utakmice je i cak 16 asistencija pleja Radnickog Miljana Pavkovica cime je izjednacen rekord lige koji je drzao Ivan Tomas. |
Edited by - dubac on 11/10/2011 09:58:11 |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5470 Posts
Posted - 11/10/2011 : 10:30:22
|
Ah Dubac,mozda Radnički i jeste oštećen,ali nedopustivo je toliko lako ispustiti prednost i to u zavrsnici...tako da sami su krivi...Uvek ima sudijskih grešaka, i na jednoj i na drugoj strani.Sudije su ljudska bića...i sam kažeš da nikad nisi video da neko tako olako prokocka vodstvo...Žao mi što nisam imao priliku gledati utakmicu,po izveštaju vidim da je utakmica rezultatski bila izuzetno zanimljiva...zato ja i volim kosarku |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/10/2011 : 10:52:18
|
Nema veze Srdjane,volim ja njih...nije sramota biti grobar,valjda ...a bilo bi i dosadno da ih nema
Taman posla, pa meni je srednji sin partizanovac. Ali ovi groBari, ovde na forumu, su čudo koliko su nabijeni kompleksima, neverovatno, toliko su opterećeni Zvezdom da im više nisu važne te njihove pokradene titule, nego samo neuspesi Zvezde. |
Edited by - srdjandj on 11/10/2011 10:54:36 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40486 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/10/2011 : 11:15:27
|
Bez zajebancije, jel' ti verujes u to sto pises?
Našao si ti da me pitaš za to! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40486 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/10/2011 : 11:50:48
|
Ja te ozbiljno pitao...
Ja ti ozbiljno odgovorio. Pa zar vam nije dosadno da smarate sa FMP-om, očigledno je da ste nabijeni kompleksima i opterećeni Zvezdom, to se vidi u svakom vašem postu i to su činjenice, ali ko bi tebi tvrdoglavom mogao nešto da dokaže. Da nije tako, ne bi vas zanimala Zvezda, kao što mene ne zanima vaš klub. |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 11/10/2011 : 12:19:42
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by red cloud
U ovom trenutku mislim da smo jaci od Zvezde.
No shit :D
Ozbiljno, sa ovim rukovodstvom, sta god ja mislio o pojedincima, sa ovim trenerom, i sa sasvim dobrim igrackim kadrom, naspram onog sto vam se spremalo da nije bilo fuzije, to je klub kakav je nekada bio. Naravno, Partizan ima uhodan sistem, ali to ne znaci da je dovoljno da izadjemo na parket i cap, pobedjujemo. |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/10/2011 : 12:37:06
|
Dok Zvezda ne upise neki ozbiljniji skalp ja ne lajem. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Topic |
|