Od danas u striparnicama, od sutra na svim kioscima!
"Smotajte je i gurnite u dušnik pa će vas ova knjižica ostaviti bez daha!"
"Drama! Akcija! Neočekivani obrati i još mnogo toga, a sve to u stripu koji je na kiosku bio pored ovoga!"
Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći - osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima, ima vjernog batlera Lavoslava, usko surađuje sa šefom policije kapetanom Krikom, inspektor Branko mu je najbolji prijatelj, a tu je i Jasminka Stranputić, bivši poštar, sad platinasti transeksualac zaljubljen(a) u njega. Svi će vas oni do suza nasmijati u ovom urnebesnom spoju "normalnih" superherojskih priča, montipajtonovske komedije i strip/filmske parodije.
U ovom broju možete pročitati epizode: Posljednja tajna Nevjerojatni Lik Dosje R Poderano platno Zaborav
Kupio i konačno našao kiosk na kojem ga redovno dobivaju. hehe. Pita me žena: A to izlazi svakih 2 mjeseca umjesto svaki mjesec? Nažalost gospođo- odgovaram. Baš sam mislila možda jedan komad odnijet sinu doma- nastavlja ona. Pa šta niste?- priupitam. Ma on tak i tak cijelo vrijeme igrice igre, ne zanimaju ga stripovi- odgovara pomalo razočarano.
Ko da sam već negdje čuo ovaj scenarij. Žalosno
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Što se izdanja tiče, pročitao sam cijeli strip odjednom (a to je malo potrajalo pošto sam si uzeo vremena) te sam na kraju vidio da se skinula boja sa korica na djelu na kojem sam držao strip(više na stražnjoj nego prednjoj. Točnije, na stripu mi je ostao lijep bijeli otisak prsta. Osobno mi to ne smeta, no evo čisto da napomenem Markosu pošto znam da nekima to smeta.
danas kupia Rat man 3 i dozivia neugodno iznenadenje..dodem doma prilstam ga i primjetim da je od 48 strane 20 strana otisnuto naopako.. srica da je ova na trafici imala drugi broj koji je bija solidno ocuvan pa sam zaminia.. mozda je samo taj broj takav ali evo cisto za one koji budu kupovali da obrate pozornost da se ne nade jos koji takav primjerak..
Sorry, nije stvar Fibre nego tiskare, reći ću im da obrate pozornost. Mi ćemo uvijek zamijeniti primjerak s greškom, tu nema problema. HC će biti identičan kiosk izdanju, samo će biti bolji papir i tvrde korice. Prva 4 HC broja će izaći u 12 mjesecu.