forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 09:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by dosada

papa...do slijedecih kvalifikacija!

Bas ti je drago?Uzivas?

pa vi ste jos i igri kaj se zalis

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 12/10/2011 : 09:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ne želim se miješati ali mislim da ti taj komentar nikako nije u redu ja sam bio siguran da srbija ispada ali nisam zelio nista komentirati...dali je lijepo da smo mi ispali i sada oni nama dodu na topic hrv repka i kažu laku noć hrvatska?!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 09:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Mi smo ispali zasluzeno, tako da nas ovo ne pogadja nesto.
Ali verujem da si ti muda jeo kada je Grcka preokrenula.

ne......MI iskreno uopce nismo zasluzili odlazak na EP! Bilo bu mi drago ako odu, ali ako i ne odu nije mi žal....odavno se zbog sporta vise ne uzbuđujem previše...volim se napit i pogledat tekmu, oraspolozi me poraz Đokovića i Srbije kao i pobjede Karlovića, Hajduka i Zvezde!

Ne gajim nade da bu se za mog zivota ponovila Francuska `98 ili trijumfi POP-a 84!!!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 10:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
ne......MI iskreno uopce nismo zasluzili odlazak na EP! Bilo bu mi drago ako odu, ali ako i ne odu nije mi žal....odavno se zbog sporta vise ne uzbuđujem previše...volim se napit i pogledat tekmu, oraspolozi me poraz Đokovića i Srbije kao i pobjede Karlovića, Hajduka i Zvezde!

Ne gajim nade da bu se za mog zivota ponovila Francuska `98 ili trijumfi POP-a 84!!!

Koga briga sta tebe oraspolozi... Idi mrziti Srbiju na nekom drugom mestu a ne ovde gde ima Srba... A poseti i malo vulkanizera da ti izbalansira ganglije...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 12/10/2011 : 10:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Vidić se pobrinuo da sruši tradiciju. Ako ne može da se pobijedi, hajde onda da se izgubi.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3111 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 12/10/2011 : 10:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Vidić se pobrinuo da sruši tradiciju. Ako ne može da se pobijedi, hajde onda da se izgubi.

Koliko dugo ti je trebalo da ovo smislis
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 10:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ne kanite pobijediti morate izgubiti..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/10/2011 : 10:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Pričekaj malo, još Hrvatska nije otišla na EP!

nebitno, meni je vazno da na prvenstvo nejdu lijevi i desni susjedi! A sad MI i BiH jos imaju šanse, pa valjda se bu netko od njih kvalificiral...a za CG mi se zivo jebe!

moral sam komentirati jer stvarno nisam ocekival da srbija izgubi od janeza, pa je zadovoljstvo tim vece!

Eto, bar u nečemu uživaš, svako ima svoje zadovoljstvo!
Nisam ni ja očekival da bu Srbija izgubila od Slovenije, ali eto desilo se i to. Bar se ne bumo neko vreme živcirali.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/10/2011 : 10:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

dosado DELIJO!!!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
37972 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/10/2011 : 10:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Jebote, ja jucer zaboravio da gledam i... barem jednom pobedili.

Dok sam prije grizao nokte i tlak mi eruptirao od sramotne igre, od sada bolje da ne gledam ijednu utakmicu repke vise... eeee, kada su kvalifikacije za svetsko?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 10:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
dosado DELIJO!!!

meni je zvezda bila draga kad je imala ekipu sa piksijem, dejom i zutim...i od tada ih simpatiziram. Jednom sam cak i bil napadnut zbog Žigićevog dresa

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 10:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Dosada se raduje porazima Srbije i Djokovica, a raduje pobedama Zvezde?!
Koja kontradiktornost...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 10:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Koja kontradiktornost...

Siguran?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/10/2011 : 10:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koja kontradiktornost...

Porazima Đokovića se raduje i imrahil, pa nikom ništa, a vidim jedva su neki čekali da Srbija izgubi!

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 12/10/2011 : 11:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
oraspolozi me poraz Đokovića i Srbije kao i pobjede Karlovića, Hajduka i Zvezde!

lol, kajkavac koji voli hajduka i zvezdu, a mrzi srbiju.
sve mogu progutat, čak i skuzit, jedino hajduk mi je nekako neprirodan, hahaha

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16956 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 12/10/2011 : 11:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Koliko dugo ti je trebalo da ovo smislis

Pet sekundi

Šalu na stranu, Estonija je zasluženo ispred Srbije na tabeli. Ovako ne ide. Iako nema talentovanih mladih napadača, bolje je da igraju bilo kakvi umjesto ovih. Pantelić je četvrti špic u Olimpijakosu. Pa valjda nisu tamo ludi?
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 11:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Koja kontradiktornost...

Siguran?

Gresim?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 11:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ovakav razvoj situacije samo slijepac ne bi očekivao još onog dana kad je Pižon imenovan. Govnavom metlom treba proćerat i njega i one koji su ga postavili za selektora. Pa jebote, uzeli ste 3 (TRI) boda u 6 utakmica sa Estonijom, Slovenijom i Italijom.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 11:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koja kontradiktornost...

Porazima Đokovića se raduje i imrahil, pa nikom ništa, a vidim jedva su neki čekali da Srbija izgubi!

Dragane, znas sta sam hteo reci, da ne sirimo sad pricu...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 12/10/2011 : 12:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Sta je sa Mihajlovicem? Kako bi bilo da on postane selektor?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22311 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 12:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Sta je sa Mihajlovicem? Kako bi bilo da on postane selektor?

ja mislim da bolji od njega trenutno ne postoji.
Zajeban lik, fudbaleri ga postuju.
Treba covjeku dati sansu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/10/2011 : 12:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da je neko već otišao po blato.
Trebaće nam da napravimo najboljeg selektora kojeg smo imali.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 12:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koja kontradiktornost...

zasto.......ma kuzim kaj mislis ali ja strogo razlikujem klubove od repki. Navijam i za Milan, pa mi ne pada na pamet simpatizirati talijansku repku, isti je primjer i sa Borusijom koju simpatiziram a njemačku repku ne mogu smislit (za obje repke ne bi navijal ni da igraju sa Slovencima koji mije mrskija od Vas). Ili navijam za RH, a Dinamo ne mogu smislit, i tak ima hrpa primjera...

Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 12/10/2011 : 12:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=5K8NE8ifRPE&feature=player_embedded#
Zanimljiv potez glavom Handanovića na 1:37
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 12:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
ja mislim da bolji od njega trenutno ne postoji.
Zajeban lik, fudbaleri ga postuju.
Treba covjeku dati sansu.

Pa covek se blamira u Fiorentini.. Cenim jedino sto je zivac i sto bi doveo u red ove pickice... Ali o trenerskom poslu veze nema..

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000