forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Objektivno-Je li Bonelli smeće?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 12:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Loki

@teller & paro:
Imate pravo, zelen sam, i to jako zelen. A zašto? Zato što od sedme godine života kad sam se prvi put zainteresirao za stripove čitam Bonellija, jer nisam imao ni priliku čitati išta drugo (osim Konana i SD Spider-mana). Vi mene napadate da sam nenačitan…

To što si zaglupio, Loki, pa tako strasno zahtevaš na reklismotipostoputadosadnojdeseskapirajviše istoj temi, nije krivica niti Bonellija, niti Marvela, niti DC-ja, niti manga stripova. Tvoj najveći problem u životu je što ti je očigledno strip bio jedina literatura.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/10/2011 : 12:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak
Tvoj najveći problem u životu je što ti je očigledno strip bio jedina literatura.

A malo da ubaci sex izmedju stripova?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/10/2011 : 12:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Loki

@teller & paro:
Imate pravo, zelen sam, i to jako zelen. A zašto? Zato što od sedme godine života kad sam se prvi put zainteresirao za stripove čitam Bonellija, jer nisam imao ni priliku čitati išta drugo (osim Konana i SD Spider-mana). Vi mene napadate da sam nenačitan… A nisam ni imao priliku se načititati, Američki i manga stripovi su nama Hrvatima/Srbima/Bosancima oduvijek nešto strano, daleko, iako to nebi trebali biti… Tek pojavom interneta sam se počeo više upoznavati s ovim stripovima, počeo čitati skenirana izdanja, nabavljati mange s Amazona i Algoritma. Ali još uvijek to nije ništa, za razliku od onog što bi bilo da su nam ti stripovi dostupni sa svih strana i da ovdje izlaze i redovita Američka izdanja (istom razdoblju kad i u Americi a ne 10 godina kasnije). Što je točno izašlo u Hrvatskoj? Skoro pa ništa, Ultimate/Amazing Spider-man i Ultimate/Astonishing X-men, par grafičkih novela (Strašan vic), Spawn, Algoritmovih mangi i sl. to sve skupa je jedno veliko NIŠTA. Zato, kad budem imao više prilike se upoznati s tim stripovima u svojoj zemlji znati ću nešto više o njima.

Kao drugo, cijelo vrijeme spominjem Zagora i Supermana valjda zato što su najveći predstavnici svojih scena (Zagor talijanske, Superman Američke - jer je prvi, najpopularniji i jedan od najboljih). Čitao sam skoro sva Bonellijeva izdanja i kolekcionirao ih od malih nogu, tako da znam puno i o ostalim junacima ali nema smisla da detaljno objašnjavam što ne volim kod kojeg stripa.

Kao treće, što ja radim na ovom forumu? Fan sam stripova tako da mi je mjesto na www.stripovi.com, al isto tako se ja pitam što Bonelli radi na 95% površine ovog foruma kad je njegov udio i značaj u stripu globalno - NIKAKAV. I da, ja sam onaj tip s početka topica (kojeg Zagor12 citira), pa kad se već spominjem mislim da mogu braniti svoje stavove.

Čekaj malo, ti si odraso na Bonelli stripovima i sad ih se sramiš?
Što se tiče ove cijele tvoje priče, ne drži vodu, jer na forumu ima ljudi koji čitaju apsolutno sve, samo što ti očito o tome nemaš pojma.
I dalje ispadaš krajnje licemjeran i tvrdoglav jer cijelo vrijeme pokušavaš svoje mišljenje nametnut drugima, a to ti očito baš i nejde od ruke. Gle, da Bonelli nije imao utjecaj na strip je totalna glupost, a pogotovo u ovoj regiji. Na to ne želim ni trošit tipkovnicu.
Licemjeran si jer omaložavaš jednu školu stripa (koja god da bila) i nadaš se njenoj propasti, a istovremeno zagovaraš stripove djetinjastije od samog Bonellija. Nitko ti ne brani da budeš prisutan na forumu, hvala dragom bogeku, al ja se i dalje pitam šta ti uopće radiš u ovom podforumu, osim što glumataš zelenkastog provokatorčića?
Još jedanput, ako imaš nešto pametnog za reć o američkim supertipovima, za to postoji zaseban podforum..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 12:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Tvoj najveći problem u životu je što ti je očigledno strip bio jedina literatura.

A malo da ubaci sex izmedju stripova?

Mogao bi. Ionako mislim da se najviše loži da one superherojske ribe sa velikim...dušama te sve čita jednom rukom a onda tako WEEEEEEEE po svojim univerzumima pa nas ovde podjebava :D
EDIT: Kako bi inače objasnio njegovo raspravljanje u tolikom afektu i zanosu?

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 12/10/2011 13:01:22
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/10/2011 : 13:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
..i onda podjebava nas koji svršavamo na Zagora...cccccccc...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Što navodi na zaključak da Lokiju najviše smeta što kod Bonellija ima tako malo riba :D

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/10/2011 : 13:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
bonellijevih riba je malo, ali su velike.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Bome, Legs se može ravnopravno nositi s bilo kojom DC ili Marvel superheroinom :D
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Onda Gambit, Marie Laveau, Mačka kradljivica (LL), Innana (takođe LL)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Pardon, Inanna i Macka kradljivica nisu Bonellijeve, ali su SLUUUURP

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pardon, Inanna i Macka kradljivica nisu Bonellijeve, ali su SLUUUURP

Larry nije Bonelli ali kao da jest.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
@patak

mogao si komotno staviti onu sliku na kojoj su sve ženskinje iz Zagora :d

i kažete da on nikad s nijednom nije...ono, jel...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/10/2011 : 13:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Kako nije, s Gambit je u "Laguni živih mrtvaca"!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/10/2011 : 13:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Je s njom je prvom, a onda crkinju iako je bio uvjeren da je polubog. ALI moramo se zapitati je li bilo još prije toga koji put, a da nam to pisci nisu rekli.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/10/2011 : 14:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
EVO LEKA LJUDI:

http://www.youtube.com/watch?v=fMQ_AX4tTSA&feature=related

Loki, udri ovo pristma da jedes & popij dva tri litra piva i sve ce proci. Ne znam ko si, al fala na ovoj silnoj zajebanciji

Edited by - kasper on 12/10/2011 14:06:46
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/10/2011 : 14:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
je, dobro nas je zabavio taj dečko, pred njim je još svijetla budučnost...ne čudi me da je nas okorijele bonilijevce
"navuko",čudi me da se "navuko" anto,bar on je dovoljno izkusan.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/10/2011 : 14:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
"navuko",čudi me da se "navuko" anto,bar on je dovoljno izkusan.

Ah, Anto voli ponekad da se sprda sa nama. Ipak je on Covek, stoga mu prastam !
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 15:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Je s njom je prvom, a onda crkinju iako je bio uvjeren da je polubog. ALI moramo se zapitati je li bilo još prije toga koji put, a da nam to pisci nisu rekli.

Nije isključeno ni da je sa Fridom u epizodi ''Crveni pesak'' ono veče kad su se poljubili i kad je zavesa pala. Šta li se događalo iza zavese, pitam se
U onoj epizodi 'Zora živih mrtvaca' se ipak malo manje ponašao kao neiskusni dečačić. Dakle, prethodih iskustava je svakako imao

EDIT: Trebao sam napisati LAGUNA. Sa'će me loki uhvatiti za ovo mešanje Zagija i filma

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 12/10/2011 15:03:18
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/10/2011 : 15:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Uh, pošteno, priznajem da me je navukao - šta mogu, Boneli, odnosno njegova popularnost, a naročito Zagora mi je slaba tačka!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 15:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nemoj toliko da se brineš. Ako iko ovde treba da se crveni što je dopustio da ga Loki isprovocira, to sam ja.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 15:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ajmo sad svi globalno ispovedanje i kajanje

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/10/2011 : 15:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Nije isključeno ni da je sa Fridom u epizodi ''Crveni pesak'' ono veče kad su se poljubili i kad je zavesa pala. Šta li se događalo iza zavese, pitam se
U onoj epizodi 'Zora živih mrtvaca' se ipak malo manje ponašao kao neiskusni dečačić. Dakle, prethodih iskustava je svakako imao

EDIT: Trebao sam napisati LAGUNA. Sa'će me loki uhvatiti za ovo mešanje Zagija i filma

Pa i s Virginiom isto lako moguće. Svi znamo da Chico ima tvrdi san pa je Zagor imao slobodne ruke.

Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 12/10/2011 : 20:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Ne znam šta bi sa antom.
Prije nekoliko dana je sa još većim žarom tražio Tex-a da ubrza.

Ipak je on okoreli Bonellijevac kao i svi mi.

Edited by - marinac on 12/10/2011 20:25:13
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 13/10/2011 : 13:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

Ne znam šta bi sa antom.
Prije nekoliko dana je sa još većim žarom tražio Tex-a da ubrza.

Ipak je on okoreli Bonellijevac kao i svi mi.

Kada iađe novi Bonelli odmah je prvi na kiosku, štoviše kampira pred njim.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/10/2011 : 14:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000