forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/10/2011 : 17:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

prisjeti se ovog za 20 godina ;)

p.s. pa ne misliš valjda da bi EU i Ameri priznali onu tvorevinu u BiH kao samostalnu država.....pa ne smiju više ni pridjeve uz imena gradova koristit! Zivim u Slavonskom Brodu i povremeno odem preko Save, svaki put sve manje i manje nacionalnih obilježja a sve više EU zvjezdica!

doviđenja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/10/2011 : 17:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam vidio...osma, pa Vojvodina koja druga!? Ostale su vec sve međunardno priznate!

Još jedna slična provokacija i zbogom.

Ne trudi se da odgovaraš na ovo, molim te.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/10/2011 : 17:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Aj necemo vise o politici :D
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/10/2011 : 17:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pffff, globinjo je bio brži za dve sekunde....

Samo, ja sam rekao zbogom, a ne doviđenja.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/10/2011 : 17:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

I ti si imao par sličnih ispada, pa bih te molio da se suzdržiš u budućnosti.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/10/2011 : 17:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

da...ovo mu je osma kazna...da,zbogom...

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/10/2011 : 17:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I ti si imao par sličnih ispada, pa bih te molio da se suzdržiš u budućnosti.

Necu vise serife
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 12/10/2011 : 18:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
RADOMIR ANTIC

za predsjednika srbije, predsjednika FSS i selektora - gamad na kuruziste

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti

Edited by - Ramath on 12/10/2011 18:01:32
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/10/2011 : 18:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Videćemo šta će čika Tole da izmisli u narednom periodu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 12/10/2011 18:34:45
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 18:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

istina....ali ne gube Hajduk i Zvezda tako cesto, jedino kaj vec dugo nisu bili prvaci! Ali Hajduk je navek za mene prvi...

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 18:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

da...ovo mu je osma kazna...da,zbogom...

cekaj ako je 8 kazna da li to znaci da vise nemas pravo pristupa forumu..ili sam nesto krivo shvatia..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 18:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
A čemu trošit riči na čovika koji konstantno provocira i koji je provea više vrimena u pržunu nego igdi

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 18:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

A čemu trošit riči na čovika koji konstantno provocira i koji je provea više vrimena u pržunu nego igdi

meni je bas simpatican..kako da iman nesto protiv covika koji kaze "Ali Hajduk je navek za mene prvi"..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 18:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=tBVWoGM6aRk&feature=related

bas je skuliran ovaj Petrovic..i lipo je covik sve objasnia bez nekog uzbudivanja..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 18:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
@brni - nisan ni ja reka da mi je odvratan, ali stvara svađe bez veze i non stop gazi u jebenu politiku :/

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 19:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

@brni - nisan ni ja reka da mi je odvratan, ali stvara svađe bez veze i non stop gazi u jebenu politiku :/

a sta da ti kazem..mislim da ima dovoljno drugih portala za takve stvari ali eto..iako mislim da moderatori trebaju prije reagirati..cak mislim da oni to dopustaju dok njima to odgovara i onda kad prevrsi svaku mjeru dogovoru se i daju ban..recimo globinjo je da dosadi..kao svoj svomu i preduhitria je manhuntera..ka bilo je slucajno..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/10/2011 : 19:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

a sta da ti kazem..mislim da ima dovoljno drugih portala za takve stvari ali eto..iako mislim da moderatori trebaju prije reagirati..cak mislim da oni to dopustaju dok njima to odgovara i onda kad prevrsi svaku mjeru dogovoru se i daju ban..recimo globinjo je da dosadi..kao svoj svomu i preduhitria je manhuntera..ka bilo je slucajno..

je,moš mislit,mi se dogovaramopa bar oni znaju da se ja ne natežem puno...jedan put upozorim,i aj bog...a to da ću visit 24 sata i gledat tko piše pizdarije i dežurat non stop,ne pada mi napamet...svatko radi po vlastitom nahođenju i to je to...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 12/10/2011 : 19:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brni

quote:

je,moš mislit,mi se dogovaramopa bar oni znaju da se ja ne natežem puno...jedan put upozorim,i aj bog...a to da ću visit 24 sata i gledat tko piše pizdarije i dežurat non stop,ne pada mi napamet...svatko radi po vlastitom nahođenju i to je to...

ok uvjerio si me..ali znas nas hajducki mentalitet..udri po vlasti..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 19:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

istina, nisam tamo i ne znam...ali znam da je CG imala potpuno pravo biti samostalna! To im je garantiral Ustav iz 1974. kao uostalom i svim ostalim republikama i pokrajinama. I svih sedam su samostalne države (a bit ce i osma) pa ne vidim zakaj ne bi bila i CG!?

...i tko to vi?

Pokusavaju nam nametnuti jezik koji vrijedja inteligenciju svakog iole pametnog covjeka+diskriminisu sve sto ima veze sa Srbijom.
Stvorili su i neku svoju kvazi-religijsku organizaciju.
Mi?Svi koji zivimo u CG.
Globinjo,nema frke :)
koja osma??

A slušaj. Zabolje mene, a vjeruj mi i veliku većinu pravoslavnog naroda što oni palamude. To ionako, kao što kažeš, ko ima iole u glavu ne shvata ozbiljno već obrće na sprdnju, ali to nije razlog da ne navijaš za reprezentaciju, ili da navijaš za drugu protiv nje.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/10/2011 : 20:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Navijam ja za Crnu Goru,gdje sam tvrdio suprotno?
Samo mi je milija srpska reprezentacija.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 12/10/2011 : 20:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam, stekao sam takav utisak. OK onda, malo mi je glupo ne navijat za reprezentaciju države u kojoj si rođen i đe živiš, pa zato i reakcija. Tvoje je pravo oće li ti biti A ili B jer je kod nas specifična situacija. Meni je A, a ova druga B. Samo mi nisu jasni oni koji imaju samo A ili B. Praštaj.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 20:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj
Znam, sve ok, nije mi jasno zašto neko mora da navija za Srbiju od Hrvata? Ajde da stavimo ruku na srce i iskreno kažemo ko od forumaša Srba navija za Hrvatsku ili neku drugu državu eks Juge kad igra bilo koji sport? Mogli bi ih na prste nabrojati, a i ti što bi se izjasnili pozitivno, verujem da bi slagali! Zato, pustite dosadu, neka dosađuje do mile volje.

Ja uvek navijam za sve drzave Ex Yu protiv bilo koje druge.. Kad igraju medjusobno onda se mislim.. Ovako uvek...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 20:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

prisjeti se ovog za 20 godina ;)

p.s. pa ne misliš valjda da bi EU i Ameri priznali onu tvorevinu u BiH kao samostalnu država.....pa ne smiju više ni pridjeve uz imena gradova koristit! Zivim u Slavonskom Brodu i povremeno odem preko Save, svaki put sve manje i manje nacionalnih obilježja a sve više EU zvjezdica!

doviđenja...

Al' mi je drago kad ovaj poleti!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25268 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/10/2011 : 20:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:

Ne znam, stekao sam takav utisak. OK onda, malo mi je glupo ne navijat za reprezentaciju države u kojoj si rođen i đe živiš, pa zato i reakcija. Tvoje je pravo oće li ti biti A ili B jer je kod nas specifična situacija. Meni je A, a ova druga B. Samo mi nisu jasni oni koji imaju samo A ili B. Praštaj.

Hajde, nećemo više o tome, rekli smo već.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 20:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja navijam za sve ex-Yu koje govore srpskohrvatski. Slovenci i Makedonci su mi uvek bili "tamo neki". Bez uvrede naravno. Opet, ako igraju slo/mac protiv nekoga ko nije Belgija/Oranje/Engleska, naravno cu navijati za njih.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000