forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

http://www.imdb.com/title/tt1222817/

Trailer

Moja ocena 6/10 za komediju.. Bilo je zabavno gledati... Par puta sam se lepo nasmejao...

[/center]

meni je jedino bilo smijesno kada je gorila sjeo za volan i zdrmao u prvo auto sa druge strane ulice. Ostatak filma ubio se od dosade.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Mutant Chronicles

užas, užas od filma
nije mi jasno kako su ovi poznatiji glumci pristali glumiti u ovom sranju (thomas jane)

2/10

slazem se. zesce sranje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
meni je jedino bilo smijesno kada je gorila sjeo za volan i zdrmao u prvo auto sa druge strane ulice. Ostatak filma ubio se od dosade.

To je bilo jako.. Ja sam se stvarno par puta lepo ismejao... Ove boze mi ulepsaju raspolozenje, samim tim i ceo dan...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 13:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

Ja sam ovo baš sinoć pogledao i svideo mi se film. Teško nađem komediju koja mi se svidi, ali ovo mi je baš leglo. Hangover i slične gluposti mi ni najmanje nisu smešne, ovo je miljama dalje od takvih "komedija" iako nije ništa senzacionalno. Da nije onakvog kraja, bilo bi još bolje. :)
Carell je car!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 13:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

A ovo mi je jedno od najvećih razočarenja u poslednjih par godina.
S obzirom na imena režisera i glumaca, trebalo je da ispadne sasvim ok, međutim, izuzev par ideja, film luta i nekako ne krene zaista da se razvija, pa vremenom postane više nego dosadan.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ja sam ovo baš sinoć pogledao i svideo mi se film. Teško nađem komediju koja mi se svidi, ali ovo mi je baš leglo. Hangover i slične gluposti mi ni najmanje nisu smešne, ovo je miljama dalje od takvih "komedija" iako nije ništa senzacionalno. Da nije onakvog kraja, bilo bi još bolje. :)
Carell je car!

O cemu se radi? Da znam da li da spremim zeni da gleda veceras dok ja gledam fudbal.. Inace, meni je Hangover ocena 10.. Culfis mi je najjaci lik u filmu..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 13:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

O cemu se radi? Da znam da li da spremim zeni da gleda veceras dok ja gledam fudbal.. Inace, meni je Hangover ocena 10.. Culfis mi je najjaci lik u filmu..

Paul Rudd radi u velikoj firmi, analizira tržište. Dobija unapređenje i glavni šef ga poziva na večeru sa svim ostalim šefovima odeljenjenja.
Uslov za večeru je dovesti nekog idiota ili čoveka sa posebnim umećem koji bi zabavio sve. Ko dovede najlošijeg gosta/idiota najverovatnije dobija otkaz.

On slučajno nailazi na Carella, koji nalazi mrtve miševe i preparira ih. I tu počinje haos. To jest, ovom analitičaru se ruši čitav život u nekih par sati, a sve zbog nespretnjakovića sa miševima...

A pojavljuje se i Culfis.

Meni je film bio sasvim dobar, par puta u toku filma sam poželeo da dohvatim ovog idiota i izlupam ga, jer, kako neko može da bude tako glup???

Edited by - manhunter on 11/10/2011 13:31:56
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Pa onda bolje pogledaj original

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Paul Rudd radi u velikoj firmi, analizira tržište. Dobija unapređenje i glavni šef ga poziva na večeru sa svim ostalim šefovima odeljenjenja.
Uslov za večeru je dovesti nekog idiota ili čoveka sa posebnim umećem koji bi zabavio sve. Ko dovede najlošijeg gosta/idiota najverovatnije dobija otkaz.

On slučajno nailazi na Carella, koji nalazi mrtve miševe i preparira ih. I tu počinje haos. To jest, ovom analitičaru se ruši čitav život u nekih par sati, a sve zbog nespretnjakovića sa miševima...

A pojavljuje se i Culfis.

Meni je film bio sasvim dobar, par puta u toku filma sam poželeo da dohvatim ovog idiota i izlupam ga, jer, kako neko može da bude tako glup???

Ne deluje kao da ce joj se svideti... Moram traziti neku ljubavnu bozu..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 13:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne deluje kao da ce joj se svideti... Moram traziti neku ljubavnu bozu..

Ja sa suprugom pogledam ponekad i tako nešto. :)

Evo par predloga:

http://www.youtube.com/watch?v=FNppLrmdyug

http://www.youtube.com/watch?v=Jz5Ubqhru7g

http://www.youtube.com/watch?v=4qlMqqc7YdE&feature=related

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 13:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Zašto bih to uradio???

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zašto bih to uradio???

Zato što ima zvuk i nije crno-bijeli

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 11/10/2011 : 14:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ja zadnje pogledao Source Code. Možda previše onaj "hepi end momenat" na kraju, ali se meni baš zato svideo. Lep film

I mene je taj kraj pomalo razočarao, nekako previše jednostavno i očekivano. Inače, solidan film.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 15:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja sa suprugom pogledam ponekad i tako nešto. :)

Evo par predloga:

http://www.youtube.com/watch?v=FNppLrmdyug

http://www.youtube.com/watch?v=Jz5Ubqhru7g

http://www.youtube.com/watch?v=4qlMqqc7YdE&feature=related

Ju sejvd mi!!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/10/2011 : 15:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zato što ima zvuk i nije crno-bijeli

Dva kriterijuma već ispunjena, nije loše!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/10/2011 : 10:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odgledao sam Thor.. Sta ja znam... Specijalni efekti su mi uradjeni ispod nekog modernog proseka... Pogotovo okruzenja... Crnac na "cupriji" je smejurija... Napravili su od dobrih legendi tesku komercijalu... Zanimljiv mi je bio ali da su usrali i da je moglo bolje, moglo je kud i kamo... Moja ocena 4/10... Samo zbog Entoni Hopkinsa.. I to je puna kapa...

Edited by - sawitch on 12/10/2011 10:04:47
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 16:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Manhunteru, odgledali smo zajedno Something borrowed i hvala.. Bio je super filmic... Ako ti jos stogod padne na pamet, samo kaci... Sada skidam sledeci sa liste... Doduse, ja sam ovaj gledao od pola, ali sam pohvatao konce "zamrsene" radnje..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/10/2011 : 16:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napravili su od dobrih legendi tesku komercijalu...

A sta Marvel Comics radi vec 50 godina ? :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 16:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
A sta Marvel Comics radi vec 50 godina ? :D

Ne citam Marvel pa ne znam..

Edited by - sawitch on 13/10/2011 16:39:19
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2011 : 16:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Manhunteru, odgledali smo zajedno Something borrowed i hvala.. Bio je super filmic...

Papučaru....
Rano si počeo, ja sam već 7 godina u braku a ti ni 7 nedelja.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 17:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Papučaru....
Rano si počeo, ja sam već 7 godina u braku a ti ni 7 nedelja.

Meni je film i zavaljotka u krevet sa zenom vrhunsko uzivanje a ne moranje..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2011 : 17:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma zezam se. I ja to često radim, nagledao sam se ženskija filmova poslednjih godina ko u priči...Samo Sex & the city film nisam gledao, a i žena je imala razumevanja.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 17:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja gledao sam prvi deo, doslo mi da odem na lobotomiju.. Ako naletis na jos sta dobro, pucaj ovde..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2011 : 17:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja gledao sam prvi deo, doslo mi da odem na lobotomiju.. Ako naletis na jos sta dobro, pucaj ovde..

http://www.youtube.com/watch?v=i4E05P-Hwt4

http://www.youtube.com/watch?v=9m55tto-T1Y

http://www.youtube.com/watch?v=9JlBhmprNjk

i moj omiljeni

http://www.youtube.com/watch?v=hysIlCVLejk

http://www.youtube.com/watch?v=R2xe_xxuiUY&feature=related

Edited by - manhunter on 13/10/2011 17:41:01
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 18:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam sve..

Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000