It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
I'm back. xD Pesma je hrvatska ili crnogorska, spot je u nekom ograđenom gradu, mene podseća na Kotor (samo sam tamo bio xD), govori o nekoj katastrofi u nadolaženju, meteoru možda? Crno-beli je spot, koliko se sećam. Arigatou unapred. :)
Pomoć!!! Tražim jednu stvar, instrumental je bez ikakvih vokala, nekakav techno, elektronika, nešto slično. U početku stvari izbija neki žestoka čvrsta elektronika, da bi se poslije toga skroz smirilo i onda kreće lagana melodija, pomalo tužna onako.... Nakon melodije opet ide taj žešći elektronski dio, pa opet melodija itd itd...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pomoć!!! Tražim jednu stvar, instrumental je bez ikakvih vokala, nekakav techno, elektronika, nešto slično. U početku stvari izbija neki žestoka čvrsta elektronika, da bi se poslije toga skroz smirilo i onda kreće lagana melodija, pomalo tužna onako.... Nakon melodije opet ide taj žešći elektronski dio, pa opet melodija itd itd...
Zaboravio si smajli Ovime si opisao 50% elektronske muzike, pogotovo trans zvuka iz 90ih. Imam sigurno 100 ploca koje odgovaraju tom opisu.
Ma znan, u tome i je problem Cili dan slušan sve živo i mrtvo i ne mogu nać nikako...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Samo, u pitanju je očito bija neki remix u kojemu nema vokala, dok na ovome linku šta sam stavija ima. U svakom slučaju, radi se o ovoj stvari, a sad mi samo ostaje nać instrumentalni mix D.J. fala ti svejedno na trudu, među tvojim linkovima sam naša još par zanimljivih pisama
Treba mi naziv pesme i izvodjac, zena je u pitanju, pesma je tuzna i zvuci kao da je stara bar 25ak i vise godina.
Refren ide ovako: "nestajem, tonem, nema me...odlazim, bezim, gubim se" ili slicno.
Hvala.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! NASAOOOO SAAAAAAAAM JEEEE!! Lepo veceram ja sinoc, kad na radiju krecu uvodni taktovi...vidim, poznato mi nesto u PM, a onda mi klikne...batalim jelo i sve, dograbim olovku i papir da zapisem tekst kako bih je nekako navatao na internetu, kad na kraju voditelj mrtav ladan: "Bila je ovo pesma grupe Aska".
Samo, u pitanju je očito bija neki remix u kojemu nema vokala, dok na ovome linku šta sam stavija ima. U svakom slučaju, radi se o ovoj stvari, a sad mi samo ostaje nać instrumentalni mix D.J. fala ti svejedno na trudu, među tvojim linkovima sam naša još par zanimljivih pisama
A tu si pjesmu trazio!!! Da si mi spomenuo saksofon, odmah bi ti kao iz topa odgovorio Guru Josh-Infinity. Inace originalna verzija iz '89('90) je puno, puno bolja, a nije joj bila potrebna ni zgodna zenska u videu da ipak bude broj 5 u Engleskoj. To mi je kao klincu bila omiljena pjesma iz 1990. http://www.youtube.com/watch?v=MRqwRRCIVPE
Sto je jos zanimljivo, tvoj post sam tek sad vidio, a bas sam ovaj ponedjeljak izvadio taj njegov album CD, Infinity. Zazelio sam se bas te pjesme. Inace dobar je i drugi singl, Whose Law (Is it Anyway?). Ako ti treba jos koji prijedlog za dance pjesme iz 89'-91', tu sam.
Bok,onu pjesmu koju trazis mislim da je izvodac The Brothers four nesto kao Greenfields,ako se nevaram koristena je u nekom filmu,mozda verziji Alama,tuzna je i preljepa. Probaj potraziti i ostale njihove pjesme neces pogrijesiti,poz
Trazim jednu pesmu koja sam cuo na RB92. Nikad je nisam unvatio od pocetka, ali mislim da je u pitanju grupa Jarboli. Pesma je lagana, za opustanje, a zapamtio sam samo jedan deo teksta koji kaze: "u pesmi velikog prezira"
?
EDIT: Eva Braun - Primenjena Ljubav
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0