forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Objektivno-Je li Bonelli smeće?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 13/10/2011 : 14:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

E tako je već bolje.
Samo pazi da ne nazebeš ispred kioska.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/10/2011 : 22:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ne čudi me što na ovim prostorima ima dosta "Amerikanaca" koji vole sve što dolazi preko bare jer su nam mediji već dugo dupeuvlakački raspoloženi spram "najveće svjetske sile"... Ne ulazim u ostale segmente, ali njihovi super i ini heroji su usporedbi s Bonellijem dno dna...
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 14/10/2011 : 23:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ne čudi me što na ovim prostorima ima dosta "Amerikanaca" koji vole sve što dolazi preko bare jer su nam mediji već dugo dupeuvlakački raspoloženi spram "najveće svjetske sile"... Ne ulazim u ostale segmente, ali njihovi super i ini heroji su usporedbi s Bonellijem dno dna...

Moram priznati da ima odličnih crtača, odlično nacrtanih stripova, na zavidnom nivou, ali svi njihovi men-ovi su stvarno taman za njihov IQ (ne bih da napišem brojčano, nemam sitno)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/10/2011 : 10:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

quote:

Moram priznati da ima odličnih crtača, odlično nacrtanih stripova, na zavidnom nivou, ali svi njihovi men-ovi su stvarno taman za njihov IQ (ne bih da napišem brojčano, nemam sitno)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/10/2011 : 11:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by marinac

quote:

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/10/2011 : 12:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
kako je lipo zivjet u neznanju..ja sam cita i jedne i druge i iskreno bonelli je naspram dc-u i marvelu smece..ovo stvarno govorim objektivno..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/10/2011 : 12:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
E, Bonelijevci, prepametni ste. Meni je stvarno stvarno žao što nisam intelektualno procvjetao da se mogu nositi sa tako zahtjevnim naslovima kao što su Kit Teler, Kapetan Miki, Blek, Zagor,...
Jbt, naložite se na Lokijeve postove, pa krenete vrijeđati redom sve koji čitaju nešto van Bonelija, pa spominjete IQ i stavljate smajliće, kao 'jesi im sad rekao', to samo pokazuje vašu ograničenost. I dobro kaže Bushido, prvo pročitajte nešto od drugih škola (pod 'nešto' ne mislim na 2-3 naslova, treba tu da se uđe malo žešće u problematiku) pa onda pričajte.
Usput, meni od Bonelija odgovara malo šta (vjerovatno jer ih ne mogu skontati :)), Francuzi su mi previše filozofski nastrojeni, Amerikanci dosta raznovrsni (pa se tu najbolje snalazim, biraj i uživaj), a Mange nisam čitao (sam Akire, koji mi je odličan) pa ne mogu suditi.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2011 : 12:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing
Meni je stvarno stvarno žao što nisam intelektualno procvjetao da se mogu nositi sa tako zahtjevnim naslovima kao što su Kit Teler, Kapetan Miki, Blek, Zagor,...

Imas moje iskreno zaljenje, vise srece u sledecem zivotu.
Nego ko je taj Loki, verovatno ima drugi nick na forumu. Mozda je i neki iz B. ergele pa malo podjebava, sto je krajnje ljudski i normalno.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 15/10/2011 : 12:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ne, nema. Loki ima jedan nick.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/10/2011 : 12:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

kolega nemas pojma sta si napisa..evo procitaj samo ovo sta cu ti sad napisati vrati se i onda mi stavi usporedbu..jedino sta se koliko toliko moze mjeriti sa amerikancima je Nathan Never..donekle..

Green Lantern: Secret Origin
Green Lantern: The Sinestro Corps War vol.1
Green Lantern: The Sinestro Corps War vol.2
Green Lantern Corps: Ring Quest
Green Lantern: Tales of the Sinestro Corps
Green Lantern Corps: Sins of the Star Sapphire
Green Lantern: Rage of the Red Lanterns
Green Lantern Corps: Emerald Eclipse
Green Lantern: Agent Orange
Green Lantern: Blackest Night
Blackest Night
Blackest Night: Tales of the Corps
Green Lantern Corps: Blackest Night
Blackest Night: Black Lantern Corps Vol. 1
Blackest Night: Black Lantern Corps Vol. 2
Blackest Night: Rise of the Black Lanterns

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2011 : 12:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Ne, nema. Loki ima jedan nick.

Mozda salje postove od koleginice, tetke, komsinice ... Sa ovom zadnjom moze spojijiti lepo & korisno

Edited by - kasper on 15/10/2011 12:58:14
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/10/2011 : 12:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ja sam procita preko 1000 bonelli naslova i negdi oko 300 dc-a pa mislim da sam kompetentan da dajem usporedbe..takoder kad se cita dc triba znat kako citat i sta citat..ja sam u pocetku isto mislia da je to sve smece sve dok mi nije prijatelj savjetova prave stvari..Morrisonov run na Batmanu, Johnsov na Green Lanternu, New Krypton saga od Supermana itd itd..ovo je samo kap u moru..Marvel ne spominjem jer nisam puno cita..

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/10/2011 : 13:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Meni je stvarno stvarno žao što nisam intelektualno procvjetao da se mogu nositi sa tako zahtjevnim naslovima kao što su Kit Teler, Kapetan Miki, Blek, Zagor,...

Nego ko je taj Loki, verovatno ima drugi nick na forumu. Mozda je i neki iz B. ergele pa malo podjebava, sto je krajnje ljudski i normalno.

Meni je važno da ti možeš da se nosiš sa tim 'divovima stripa', pa ko zna, možda i ja jednom 'provalim' u čemu je fazon.

@brni, nema svrhe da im izlistavaš naslove, kad je neko ograničen tu nema spasa. Ja sam bar iščitao popriličan broj Boneli naslova, vidio da mi odgovara 2-3 junaka, ovo ostalo batalio. Pa opet ne bih mogao nikad da kažem nešto loše protiv čitave škole, mogu samo da komentarišem da li mi generalno odgovara i da komentarišem pojedine serijale. Ovi što tako fanatično brane Boneli vjerovatno u životu nisu pročitali 10 stripova van toga. Još smješnije je što su im superheroji u gaćicama treš, ali je Zagor izuzetno realan, kompleksan, dobro napisan i nacrtan, te najbolji strip na planeti (ali je neko (zli Japanci i Ameri) skovao zavjeru da ne bude internacionalno popularan).
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2011 : 13:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni je važno da ti možeš da se nosiš sa tim 'divovima stripa', pa ko zna, možda i ja jednom 'provalim' u čemu je fazon.

Ohoho, kurcevit neki momak , jesu li te tom recniku naucili ti, naucli ti, ti.... STRIPOVI koje hvalis ili on posledica svakodnevnog obicnoga zivota? .
Sa ovim likom se ocigledno moze spdati !
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/10/2011 : 13:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@brni, nema svrhe da im izlistavaš naslove, kad je neko ograničen tu nema spasa. Ja sam bar iščitao popriličan broj Boneli naslova, vidio da mi odgovara 2-3 junaka, ovo ostalo batalio. Pa opet ne bih mogao nikad da kažem nešto loše protiv čitave škole, mogu samo da komentarišem da li mi generalno odgovara i da komentarišem pojedine serijale. Ovi što tako fanatično brane Boneli vjerovatno u životu nisu pročitali 10 stripova van toga. Još smješnije je što su im superheroji u gaćicama treš, ali je Zagor izuzetno realan, kompleksan, dobro napisan i nacrtan, te najbolji strip na planeti (ali je neko (zli Japanci i Ameri) skovao zavjeru da ne bude internacionalno popularan).

da imas pravo, uzalud nam trud sviraci..ja ono sta dan danas citam od Bonellia je Marti koji mi je bezvremenski..Nathan Never mi je isto super..takoder i Tex od Nolitte..

Edited by - brni on 15/10/2011 13:11:50
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2011 : 13:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

da imas pravo, uzalud nam trud sviraci..ja ono sta dan danas citam od Bonellia je Marti koji mi je bezvremenski..Nathan Never mi je isto super..takoder i Tex od Nolitte..

Ma vidi, ti mi od neprijatelja (sala naravno) delujes normalan. Nije ovde pitanje ko/sta cita i kako, lepi saveti su uvek korisni i potrebni, bez istih nema napretka.
Al kad je neko sladak ko Swamp ili Loki (za kojeg smatram da je imaginarni lik) ne mogu da se ne sprdam sa istim .
Ko sta cita, kako cita i zbog cega... boli me cose iskreno .

Edited by - kasper on 15/10/2011 13:18:28
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/10/2011 : 13:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma vidi, ti mi od neprijatelja (sala naravno) delujes normalan. Nije ovde pitanje ko/sta cita i kako, lepi saveti su uvek korisni i potrebni, bez istih nema napretka.
Al kad je neko sladak ko Swamp ili Loki (za kojeg smatram da je imaginarni lik) ne mogu da se ne sprdam sa istim .

ma ok..ja samo ljudima pokusavam priblizit malo americki strip..isto kako su meni ljudi priblizili i pomogli mi..mogu barem pokusat sta je tu lose..

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/10/2011 : 13:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E, ovako, majmune, mislim da do sad apsolutno nisam bio neprijateljski raspoložen, već sam malo ironično komentarisao na temu, a ti si prvi koji si pravio insinuacije na intelekt onih koji čitaju američke stripove. S ovim završavam komunikaciju s tobom, a nadam se da i ti završavaš sa mnom, mislim da nema smisla trovati topik našim međusobnim prepucavanjem, a mislim da nije ni vrijedno. Ovo 'majmune' si dobio za to oko intelekta, kurčevitosti, 'sladak', kao i poređenja sa Lokijem.
I da, uživajte u stripovima svih škola, ovo 'objektivno' u naslovu nema smisla.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2011 : 13:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
S ovim završavam komunikaciju s tobom, a nadam se da i ti završavaš sa mnom

Sve smo mogli mi da je duzi bio dan...
A moze i ovako, Tu na forumu pocela je ljubav, sad je samo tuga u ocima....

Edited by - kasper on 15/10/2011 13:55:39
Go to Top of Page

Loki
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 24/06/2011

Posted - 15/10/2011 : 15:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Loki a Private Message  Reply with Quote
Zato sam ja tu, ako je neko za normalnu debatu o tome je li Bonelli smeće ili ne neka se javi pa da počnemo
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/10/2011 : 15:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
S ovim završavam komunikaciju s tobom, a nadam se da i ti završavaš sa mnom

Sve smo mogli mi da je duzi bio dan...
A moze i ovako, Tu na forumu pocela je ljubav, sad je samo tuga u ocima....

E, šprdat' se možemo, za to sam uvijek . Eto, sorry od mene na oštrom jeziku.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/10/2011 : 16:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Loki

Zato sam ja tu, ako je neko za normalnu debatu o tome je li Bonelli smeće ili ne neka se javi pa da počnemo

Opet ćemo se vrtiti u krug.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Loki
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 24/06/2011

Posted - 15/10/2011 : 16:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Loki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Good point, najpametnije je da konačno objektivno donesemo zaključak da je Bonelli smeće
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/10/2011 : 17:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Good point, najpametnije je da konačno objektivno donesemo zaključak da je Bonelli smeće

Dogovoreno. Aj sad pali.
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 15/10/2011 : 20:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Da pojasnim ono IQ. Ne odnosi se na sve fanove ameručkog stripa nego na amere. Poznato je (istina je) da je prosečni IQ kod njih realno niži nego u Evropi. Na to sam mislio ništa više.
Što se Marvela tiče naravno da sam čitao i čitam. DC takođe kad mi padne šaka. Samo moram da ponovim da me živciraju oni njihovi men-ovi u gaćicama. Ujeo ga pauk (nada gotivim Spidermana), pao sa planete Kripton, onda Šišmiš (poslednji strip koji sam video je odlično nacrtan, VRH, ali me nerviraju te silne maske), pa svemoguća četvorka, pa Letač opet sa neke tamo planete, pa nešto zeleno, I tako to...

Predložite nešto osim tih men-ova.

Francuski i belgijski strip izuzetno cenim i čitam ,a Bonelli stripove volim. Tu se ništa ne može.

Edited by - marinac on 15/10/2011 20:12:17
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000