Prvo sam pomislio da je onaj midway film napravljen da bude soylentgreenovski pustan kada EU donese propis da su svi preko 60 svojim izgledom politicki nekorektni prema lepoj vecini i da ih treba ukloniti a onda one grozne scene.... Ali ni to, a ni ovo Wallstreetovsko cudo od tri dana nisu pokazatelj da smo u PM. Pravi pokazatelj je cinjenica da OVO http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/280371/Da-li-je-ovo-najseksistickija-reklama-ikad neko smatra za nekog opasnim, neprimerenim i statijaznam cim sve ne...
Friends said King was proud of being openly gay. He liked wearing jewelry and makeup to school, and he often wore high-heeled boots with the school uniform. He asked his teachers to call him Leticia instead of Larry. Some students bullied him, pupils said.
King lived in a group home called Casa Pacifica, where workers said he started dressing like a girl.
Other students said McInerney was also subject to some harassment because King had a crush on him and made it publicly known.
kakav ce biti svet za koju godinu? Zelja da povalis koleginicu s posla ce se tumaciti kao bolest???? Kazem ja da cemo na poslu biti ogradjeni zidom i smecemo da gledamo samo u ono sto radimo. Necemo smeti ni da pustamo bilo kakav glas jer ce nekome nasa boja glasa delovati neprijatno. http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/VIDEO-Seksualno-uznemiravanje-lizanjem-sladoleda.html
He, he moja najdraža djevojka i ja radimo zajedno, cijelo vrijeme mi prijeti kako će uplakana izaći pred tv kamere i iznijeti bolnu istinu kako ju zlostavljam na poslu...
Ja sam bio na nekom kursu 'Rodne ravnopravnosti' i tamo su te dame (pazi, rodna ravnopravnost, njih 3 ženske pričaju k'o navijene i neki lik koji u 2 dana nije progovorio nijednom, samo je listao prezentacije na računaru)koje su vodile kurs izrazile nezadovoljstvo zbog toga što se ne koriste titule doktorica, magistrica,... To mi je bilo logično, ali ovo... Uglavnom, njihov zaključak je bio 'Jednaki smo, iako nismo jednaki'. Grunf bi ubio za ovo na majci.
Može, kako da ne. Moja supruga radi ovde kao nastavnica, predaje 7.-9. razredu. U prepiskama sa roditeljima ili u internim dokumentima ona mora da stavlja "roditeljski deo" umesto otac i majka. A i ona nije nastavnica već je "učiteljski personal", pošto je personal srednjeg roda na nemačkom.
Ali su zato vlasti jednog švajcarskog kantona od ove godine krenule sa seksualnim obrazovanjem od vrtića. Imaju "drvene penise i vagine od pliša" (zvanično iz njihovog prospekta) i uče decu da "doživljavaju svoju seksualnost", da nazivaju stvari njihovim imenom i da uče da "dodirivanje sebe nije ništa loše".
Moja firma brutalno i bezobzirno explatira gotovo cijeli svijet i nista i nitko joj nije svet do samog profita, ali je tretirana kao uspjesna multinacionalna kompanija koja doprinosi razvoju drustva i socijalnih struktura .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde