forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Crtani filmovi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/10/2011 : 18:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jenifer LH je meni super..

ako ćemo donosit ocjenu na temelju njenog izgleda, onda se slažem s time što si rekao. a što se njenog glumačkog talenta tiče, definitivno ne. sigurno ti je bila super i u ona dva filma s Garfieldom.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 15/10/2011 18:46:45
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 18:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

uTorrent je po tom pitanju daleko bolji.
inače, Blu Ray ripove je teško downloadat, tj. teško da ćeš nać bilo koji film u tom formatu a da ima ispod 1 GB.

Probao sam ga, ali mi je BC mnogo jednostavniji. Iskorištava mi celokupni internet protok, tako da ne znam šta bi bilo "bolje" kod uTorrenta.

što se tiče BR-ripova: u kom formatu, ne razumem(?). Svi ti ripovi imaju oko 2gb, pa i više, to je tako. I nije neki problem, jedino što nešto duže traje skidanje.

Mada, uvek ima dvd i sličnih oko 700mb i ja ih najviše skidam tako kad neki film želim samo da pogledam, a ne da ga imam u kolekciji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40700 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jenifer LH je meni super..

ako ćemo donosit ocjenu na temelju njenog izgleda, onda se slažem s time što si rekao. a što se njenog glumačkog talenta tiče, definitivno ne. sigurno ti je bila super i u ona dva filma s Garfieldom.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/10/2011 : 19:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

što se tiče BR-ripova: u kom formatu, ne razumem(?). Svi ti ripovi imaju oko 2gb, pa i više, to je tako. I nije neki problem, jedino što nešto duže traje skidanje.

Mada, uvek ima dvd i sličnih oko 700mb i ja ih najviše skidam tako kad neki film želim samo da pogledam, a ne da ga imam u kolekciji.

mislio sam na onaj .mkv format, takav format je najčešći kad su u pitanju ripovi ovog tipa. vidio sam ih dosta na Pirate Bayu.
a kaj se veličine tiče, fora je u ovome kaj si sad spomenuo. ja osobno kad želim downloadat neki film da bih ga imao u kolekcji, radije ću ić skinut DVD rip. jednostavno ga brže downloadaš i zauzme ti puno manje prostora na disku. konkretno, bio sam downloadao "The Magnificent Seven" i u DVD i Blu Ray ripu i osim bolje kvalitete slike (kod ovog drugog) nisam skužio neku bitnu razliku.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/10/2011 : 19:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

kolega Sawitchu, znaš li da je ta ženska proglašena najgorom glumicom Hollywooda nakon 1985. godine? mislim da to već nešto govori o njoj.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40700 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 19:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma kao da sam ja obracao paznju na njeno uzivljavanje u ulogu.. Jako mi je simpaticna...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/10/2011 : 19:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma kao da sam ja obracao paznju na njeno uzivljavanje u ulogu.. Jako mi je simpaticna...

jasno mi je...ti očito bijaše zasljepljen njenom ljepotom

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 19:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislio sam na onaj .mkv format, takav format je najčešći kad su u pitanju ripovi ovog tipa. vidio sam ih dosta na Pirate Bayu.
a kaj se veličine tiče, fora je u ovome kaj si sad spomenuo. ja osobno kad želim downloadat neki film da bih ga imao u kolekcji, radije ću ić skinut DVD rip. jednostavno ga brže downloadaš i zauzme ti puno manje prostora na disku. konkretno, bio sam downloadao "The Magnificent Seven" i u DVD i Blu Ray ripu i osim bolje kvalitete slike (kod ovog drugog) nisam skužio neku bitnu razliku.

A koju bi ti još razliku?

Inače, sve filmove skidam u .avi formatu. Razlog. svaki film koji skinem, a želim da ga imam u kolekciji, snimim na DVD i gledam ga na tv-u. Moj dvd player ne čita .mkv i slične, već samo divx/avi i druge podvrste.

A nisi mi jasan što se tiče kvaliteta slike: pa zar nije logičnije da imaš film u kolekciji koji je što boljeg kvaltiteta? Ja sam pre neki dan najzad skinuo Ladyhawke i to sa slikom koja je skoro-pa-blue-ray. Sad ću da napravim cover, nalepim isto na sam dvd ime filma/sliku i imam "originalni" DVD.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/10/2011 : 20:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

A koju bi ti još razliku?

Inače, sve filmove skidam u .avi formatu. Razlog. svaki film koji skinem, a želim da ga imam u kolekciji, snimim na DVD i gledam ga na tv-u. Moj dvd player ne čita .mkv i slične, već samo divx/avi i druge podvrste.

A nisi mi jasan što se tiče kvaliteta slike: pa zar nije logičnije da imaš film u kolekciji koji je što boljeg kvaltiteta? Ja sam pre neki dan najzad skinuo Ladyhawke i to sa slikom koja je skoro-pa-blue-ray. Sad ću da napravim cover, nalepim isto na sam dvd ime filma/sliku i imam "originalni" DVD.

naravno da je bolje da imaš film koji je što bolje kvalitete. u pravu si. ali, ja njih (Blu Rayeve) jednostavno ne volim skidat. predugo traje i datoteka mi poždere nekoliko GB-a na disku. zato isključivo skidam DVD ripove. brže ih downloadam i mnogo su manjeg kapaciteta.

usput, maloprije spomenuti "The Magnificent Seven" na Blu Rayu mi je bio off-sync, dok je DVD rip bio lošiji (po slici), ali je u cjelini bolji.
inače, downloadao sam još prije na pirate bayu Burtonov film "Sleepy Hollow", ima negdje oko 600 MB i u Blu Ray formatu je. ovaj je jedan od rijetkih ripova kojeg sam uspio nać u tako malom kapacitetu.

nego, mene zanima kak ti kopiraš neki taj downloadani rip na DVD pa gledaš u DVD playeru?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 20:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

nego, mene zanima kak ti kopiraš neki taj downloadani rip na DVD pa gledaš u DVD playeru?

Pa sa bilo kojim burn-it programom. Mada je to radim sa onim najobičnijim programom koji ide uz windows. Napraviš folder gde ubaciš film/ove koje želiš da snimiš na dvd i gore imaš opciju "snimi na nosač" i to je to.

Inače, za filmove za koje nisam siguran da li želim da ih imam na dvd-u koristim usb stick. Imam na dvd playeru usb otvor, prekopiram film sa harda na stick i odgledam film. Ako mi se svidi, snimim ga na dvd disk.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40700 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 23:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kung fu panda 2

Trailer

http://www.imdb.com/title/tt1302011/

Moja ocena 10/10 - Savrsenstvo! Kako je ovo dobar crtani!!! Nemoguce.. Jedva cekam nastavak...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/10/2011 : 02:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
pa ti čovječe samo pičiš po crtićima XD

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40700 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/10/2011 : 11:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Obozavam crtace... Ovo kad odgledas ne mozes a da ne budes 2 dana lepo raspolozen..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/10/2011 : 17:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ja iskreno ni jedinicu nisam pogledao. morat ću onda odgledat obadva XD

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40700 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/10/2011 : 18:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dok ne pogledas ides mi na ignore listu..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/10/2011 : 14:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Odgledah sinoć The Iron Giant. Odličan 5.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9484 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 21/10/2011 : 14:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Odgledah sinoć The Iron Giant. Odličan 5.

Slažem se, super crtić. Baš sam ga i ja nedavno pogledao nakon tko zna koliko godina

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 03/11/2011 : 09:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
One Minute Fly:

http://www.youtube.com/watch?v=6Wf8yEb1cwY

Invention of Love:

http://www.youtube.com/watch?v=PTdzCAGH3lU&feature=related

Peter and the Wolf:

http://www.imdb.com/title/tt0863136/

One Man Band:

http://www.imdb.com/title/tt0479113/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 03/11/2011 09:55:14
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 12/11/2011 : 09:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
The Cat Returns:

http://www.imdb.com/title/tt0347618/

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/12/2011 : 10:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Čikorja an' kafe/Chicory 'n' Coffee:
http://www.imdb.com/title/tt1532928/
http://www.youtube.com/watch?v=Cs_TTh2LG8s

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/12/2011 : 10:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Igor:
http://www.imdb.com/title/tt0465502/

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/12/2011 : 11:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.fremantlecorp.com/santa-vs-claus-available-hd

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 31/12/2011 : 09:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://films.nfb.ca/leon-in-wintertime/

http://www.nfb.ca/film/the-cat-came-back/

Edited by - panzer on 31/12/2011 09:42:58
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/01/2012 : 11:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Wile E. Coyote konačno sredio Pticu trkačicu!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/01/2012 : 11:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sprry, greška. Dakle

http://www.funnyanimalvideos.com/video/wile-e-coyote-life-after-roadrunner-riyQZ8k7QJd.html

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000