Redosljedom: Miki,Blek, Mark. Zanimljivo, moj sin (11) oduševljen je Mikijem - sreću mu ne uskraćujem, kupio mu treću knjigu... ____________________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR AF Super Klasik 16 već na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ne mogu protiv Bleka, Marka i Mikija jer su oni ipak zaslužni što sam već u 1.razredu osnovne znao čitati bolje od svojih vršnjaka... Moj glas ide Nicku Raideru (iz svoje kolekcije Bonellijevih strip junaka sam jedino njegov komplet prodao i to vjerovatno jer mi nikad nije odgovarao)
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Meni je, zapravo, nešto drugo ovdje fascinantno: kako se Mr No iskristalizirao kao NAJBOLJI junak, samim time što za njega nitko nije glasovao kao najgorega.
Meni je, zapravo, nešto drugo ovdje fascinantno: kako se Mr No iskristalizirao kao NAJBOLJI junak, samim time što za njega nitko nije glasovao kao najgorega.
Ha!
mcn - glasovao za Texa, naravno
Meni nije čudno što Mister No ima najmanje glasova, isto tako mi nije čudno što ih Zagor ima toliko - ima ih zato što je najbolji
Ha!
Meni nije čudno što Mister No ima najmanje glasova, isto tako mi nije čudno što ih Zagor ima toliko - ima ih zato što je najbolji
Ha!
Koji je onda problem s Blekom?
Blek je zabetoniran, najlošiji bez sumnje, Zagor je ili-ili, ili ga obožavaš ili mrziš...
Ha!
Koji je onda problem s Blekom?
Blek je zabetoniran, najlošiji bez sumnje, Zagor je ili-ili, ili ga obožavaš ili mrziš...
I da, ljudi često ne vole nešto što je uspješno...