forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 555

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/10/2011 : 20:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Crnac na "cupriji" je smejurija...

Zašto?

Samo netko tko nije gledao The Wire može reći za Idrisa Elbu da je smijurija, je li Saviću?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 20:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Zašto?

Samo netko tko nije gledao The Wire može reći za Idrisa Elbu da je smijurija, je li Saviću?

Ma ne glumac kao glumac.. Vrhunski je.. Bas mocno izgleda.. Ali crnac u nordijskoj mitologiji je za mene smehotres.. Ili ja nisam dovoljno legendi procitao..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/10/2011 : 20:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Zašto?

Ma ne glumac kao glumac.. Vrhunski je.. Bas mocno izgleda.. Ali crnac u nordijskoj mitologiji je za mene smehotres.. Ili ja nisam dovoljno legendi procitao..

Krivo si shvatio. Likovi u ovom filmu nisu mitološka bića, već jedna jaaaaaaaaaaaaaaaaaako moćna izvanzemaljska rasa. Toliko su moćni da su ih nekoć smrtnici na Zemlji štovali kao bogove. Zato među njima i onih druge boje kože. Na primjer, promaklo ti je da Tadanobu Asano glumi Hoguna.

Jesi li pogledao scenu koja ide poslije odjavne špice?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 20:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa da.. Tako i ja kontam.. Ali opet su i u filmu opisani od strane Skandinavaca.. Ne? I svi lice na Vikinge itd.. I od jednom crnac.. Mislim da je to amerikanizacija legendi.. Ali mozda se varam...

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/10/2011 : 20:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa da.. Tako i ja kontam.. Ali opet su i u filmu opisani od strane Skandinavaca.. Ne? I svi lice na Vikinge itd.. I od jednom crnac.. Mislim da je to amerikanizacija legendi.. Ali mozda se varam...

Što, ti misliš da bi pravi Skandinavci u 9. stoljeću štovali tamnoputog i žutoputog boga?

To je ko ona spika u filmu Dogma.

- You know Jesus?

- Know him? Shit, nigga owes me ten bucks.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 21:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne, ali kontam da su postovali i zamisljali svoje Boguve slicnim sebi.. Mislim, realnije je tako... E sad, ako postavis stvari na nacin da su im se "visa bica" ukazala i da su takva kakva jesu onda OK, ali ja polazim od toga da treba da bude kako su Skandinavci to i zamislili...

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/10/2011 : 22:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Pa, za to postoje dva moguća objašnjenja.

Ili su stari Skandinavci u filmu rasisti, pa su namjerno pretvorili Heimdalla u bijelca.

Ili ga nikad nisu ni vidjeli, pa su pretpostavili da je bijelac. Možda Heimdall nije sudjelovao u bitki protiv ledenih divova, s obzirom da je njegova glavna zadaća da bude čuvar Bifrosta.

A i ja isto razbijam glavu.

Saviću, što te toliko briga, ipak je ovo adaptacija stripa, a ne nekih maglovitih predodžbi nordijske mitologije.

Edited by - Mr. Bushido on 13/10/2011 22:25:17
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 22:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja to ne posmatram kroz Skandinavce u filmu vec Skandinavce uopste... Jer su i film pravili po njihovim legendama... Ispala mi bezveze ta uloga crnca u nordijskim legendama... U sustini, i nije me briga, samo sam primetio...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/10/2011 : 23:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Film su pravili po Marvelovom stripu, ne po skandinavskim legendama :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 23:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
A strip su pravili po stolu za peglanje

Go to Top of Page

coask
Starting Member

51 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 14/10/2011 : 21:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send coask a Private Message  Reply with Quote
Red State 2011

http://imdb.com/title/tt0873886/

Auu kako los film, ovaj Kevin Smit je totalno odlepio

Go to Top of Page

Loki
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 24/06/2011

Posted - 15/10/2011 : 15:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Loki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja to ne posmatram kroz Skandinavce u filmu vec Skandinavce uopste... Jer su i film pravili po njihovim legendama... Ispala mi bezveze ta uloga crnca u nordijskim legendama... U sustini, i nije me briga, samo sam primetio...

Zaboravljaš najvažniju stvar, a to je da crnac glumi boga Heimdalla koji je poznat kao "the whitest of the gods" .
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 15:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by coask

Red State 2011

http://imdb.com/title/tt0873886/

Auu kako los film, ovaj Kevin Smit je totalno odlepio

Zar je on ikada snimio dobar film?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 16:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Loki

quote:

Zaboravljaš najvažniju stvar, a to je da crnac glumi boga Heimdalla koji je poznat kao "the whitest of the gods" .

Meni se bas ta igra svida , i volim kada rasisti zbog toga pizde , otvoreno ili pod krinkom neke logike

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 16:01:18
Go to Top of Page

Loki
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 24/06/2011

Posted - 15/10/2011 : 16:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Loki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Meni se bas ta igra svida , i volim kada rasisti zbog toga pizde , otvoreno ili pod krinkom neke logike

Amerikanci su sigurno to napravili zbog političke korektnosti i straha od proglašenja filma rasističkim, pošto se neo-nacisti, rasisti i slični često identificiraju s Nordijskom mitologijom (čak je i Hitler bio fasciniran njome, a danas Arijci po Američkim zavorima )
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 16:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Amerikanci su sigurno to napravili zbog političke korektnosti i straha od proglašenja filma rasističkim, pošto se neo-nacisti, rasisti i slični često identificiraju s Nordijskom mitologijom (čak je i Hitler bio fasciniran njome, a danas Arijci po Američkim zavorima )

Osobno smatram da si u pravu , i svida mi se taj potez koji su napravili.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 16:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj me etiketirati kao rasistu jer to nisam...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 16:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa naravno.. Ali to kao kada bi napravili Isusa crnim ili Manitua zutim zbog politicke korektnosti.. Van pameti.. Zato sam to i primetio..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/10/2011 : 16:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemoj me etiketirati kao rasistu jer to nisam...

Oprosti, post je napisan opcenito i nije adresiran na tebe .
Eto ..isprika .

Edited by - mr murdoc on 15/10/2011 16:49:44
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/10/2011 : 11:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Just go with it

Trailer

Imdb

Moja ocena 9/10. Posteno sam se ismejao.. Manhunteru, svaka cast za preporuku!

Edited by - sawitch on 16/10/2011 11:24:41
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 16/10/2011 : 16:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Uff, kako je iritantna ova Aniston... u top 3 na tom području...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 16/10/2011 : 18:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sto? Meni ona bas OK...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/10/2011 : 00:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto? Meni ona bas OK...

isto kao i Jennifer Love Hewitt, jelda?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/10/2011 : 00:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Manhanteru, evo i tebi neka preporuka.. Verovatno si gledao, ali da probam.. :)

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/10/2011 : 09:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto? Meni ona bas OK...

Ma, još od Prijatelja mi je ono njezino kreveljenje iritantno. A i u svakom filmu glumi neku glupaču.
Go to Top of Page
Page: of 555  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000