forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/10/2011 : 23:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by brni

11. kolo Prve HNL

Hajduk - Osijek 3:1 (Vukusic 9, 37, Tomasov 62, Ljubojevic 29)

sada smo na -4..da nas nije onako pokralo protiv Splita bili bi na -2 ali eto sta je tu je..samo dalje ovako se boriti..

zar ti stvarno misliš da ćemo stić dinamo...ma cim se pribiližimo,"gazda" će sve sredit...ako može smjenjivat izbornika,može šta oće...

naravno da mislim..pa hajdukovac sam..nema tu predaje..dok matematicki ne bude potvrdeno da je dinamo prvak ja vjerujem da mi mozemo do titule..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/10/2011 : 11:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jucer je na Poljudu utakmici nazocilo 8000 gledatelja..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/10/2011 : 17:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

11. kolo Prve HNL

sada smo na -4..da nas nije onako pokralo protiv Splita bili bi na -2 ali eto sta je tu je..samo dalje ovako se boriti..

zar ti stvarno misliš da ćemo stić dinamo...ma cim se pribiližimo,"gazda" će sve sredit...ako može smjenjivat izbornika,može šta oće...

naravno da mislim..pa hajdukovac sam..nema tu predaje..dok matematicki ne bude potvrdeno da je dinamo prvak ja vjerujem da mi mozemo do titule..

samo se ti nadaj...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/10/2011 : 19:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

11. kolo Prve HNL

samo se ti nadaj...

Vasa vira vas spas..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/10/2011 : 12:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Pogledaj svoj klub Slavene, od Anasa bolje ti desetke nema!

Izborniče, pogledaj malo i u naše dvorište - uzviknuli su iz Hajduka spram "svoga" Slavena Bilića i nude mu "živom diplomatskom aktivnošću" kao prvog i najvažnijeg Anasa Sharbinija, ali uz njega za reprezentaciju kandidiraju još i Marina Tomasova, te svakako Antu Vukušića.

- Pozovi odmah svu trojicu, već za akciju Turska - poručuju "bijeli".

Ako im se toliko žuri moglo bi se reći da bi u Poljudu rado da postignu bolju cijenu i brže-bolje dobar plasman na inozemnom tržištu za svoje prodajne eksponate. I to možda i nije simpatično, nametati se. Ali kako da im se zamjeri kad se naprosto moraju ponašati "s kim si takav si".

Jer, s paralelne strane tabora Dinama stižu izravne preporuke i gotovo diktat kako u reprezentaciji treba naći mjesta i za Sammira, Vrsaljka, još i Tomečaka i štatigajaznam koga još sve ne...

E, pa kad je tome tako i mi Anasa za trku imamo!

U tom svjetlu je pred novinarima u Poljudu nastupio šef struke Hajduka Milo Nižetić.

Nakon što se na pressici s novinarima, na sugestivna pitanja iz redova "sedme sile" po istom pitanju Anasova uzleta očitovao i trener "bijelih" Krasimir Balakov, rekavši mudro kako "njima trojici po kvaliteti reprezentacija neće umaći prije ili kasnije".

Hajduk bi da to bude čim prije, protiv Turske odmah, u Istanbulu, 11. studenoga!?

Poraz Dinama u Zadru i glatka pobjeda Hajduka protiv Osijeka opet su obrnula raspoloženje u Poljudu, iz letargije ponovno uzlijećemo u stratosferu euforije. "Bijeli" su uvjereni ne samo u utrku s Dinamom, nego i da imaju u svojim redovima poker reprezentativaca: Subašića se redovito poziva, a trojica se... uostalom, evo što nam je rekao Nižetić:

- Baš smo igrali dobro protiv Osijeka, bila je to jedna od boljih utakmica i to ne protiv bilo koga, nego Osječani igraju vrlo otvoreno, traže igru, sjajno izlaze prema naprijed i nisu slučajno visoko plasirani na ljestvici. Njih smo nadigrali zahvaljujući i nadahnutoj igri naših glavnih igrača.

Nižetić je nastavio:

- Vrijeme je da izbornik pogleda u Hajdukovo dvorište! Pored Subašića kojeg se redovito zasluženo poziva još se trojica konstantno dokazuju! Po čemu bi to u reprezentaciji trebao biti Sammir, a ne Anas Sharbini?! Tvrdim da od Anasa trenutačno bolje "desetke" naš nogomet nema! Uz bok Anasu su i naš kapetan Vukušić koji lakoćom zabija golove i Tomasov koji igra u životnoj formi i također postiže zgoditke!

Nižetić priča kako je i sam minulih mjeseci mnogo pričao s Anasom i govorio mu kako je igrač bez limita koji bi mogao dosegnuti visoku vrijednost, možda i do deset milijuna eura samo da se neke stvari, kako se to voli reći, poslože. I u Anasovu habitusu prije svega, da ne kažemo glavi...

Danas Anas blista.

- Ružno nam je bilo odigrati remi u Karlovcu, ali smo u toj utakmici shvatili još jednu bitnu stvar, a to je koliko nam Anas znači, koliko smo bili oslabljeni što on nije igrao zbog žutih kartona. Kad ga nema shvatiš koliko ti nedostaje - otvorio se Nižetić.

Nije li pretenciozno tražiti svu trojicu u izabranu vrstu već za "akciju Turska", pitali smo.

- Nije - Milo ide silom. - Ja ne govorim o širem popisu nego da zaslužuju poziv odmah! Igraju izvrsno i klupska je procjena da zaslužuju poziv!

Nižetić je usput podsjetio kako je u najavi sezone govorio kako baš oni trebaju biti nositelji igre Hajduka, garda starosjedilaca, Andrić, Vukušić, braća Sharbini, Subašić, Tomasov, da baš oni moraju promijeniti svoje proljetno lice (kad su osvojili pet od moguća 24 boda, to se uvijek smetne s uma?!), a transferi što su obavljeni, njih šest-sedam pridošlica probrani su za popunu, da se konkurencija pojača.

Najviše se ustalio Lima sa svojih sto-posto nastupa, postao je važna karika, Nižetić smatra da je i Lima pridonio spektakularnoj igri, ne zamjera mu obrambene manjkavosti...

Sad je pitanje kako nadograditi ekipu što se stabilizirala, ali ima još prostora za napredak, prije svega čekajući da "eksplodira" i jedan Ivan Vuković.

- Momčad se homogenzirala, a bit će vremena i za jednog Vukovića koji je imao peh s ozljedama, dvije-tri po desetak dana su ga udaljavale od pravog treninga. Igra se podiže, možemo dodati gas. Zato i mislim da nam je ova iduća koja slijedi, Lučko u gostima, ako ne meč, a onda set-lopta za iduće razdoblje da ga provedemo što bliže samom vrhu. Dva su nam zadatka, graditi igru i grabiti bodove!

Lijepo rečeno, no to je već druga stvar. Ono što je jučer bilo glavno u Poljudu jest nedvosmislena poruka izborniku:

- Pogledaj svoj klub Slavene, od Anasa bolje ti desetke nema!

Braća Sharbini dugo su bili u statusu "Obrovca", da podsjtimo na jedan davnašnji sinonim za propale investicije, Obrovac se rabio kao izraz u davna doba kad javnost ne bi bila zadovoljna kako to Doktor Baka, Blaž Slišković igra... Imao je i on svoja razdoblja. Danas kad je Anas pravi, a i Ahmad ćokne gol, Nižetić kaže:

- Tko ih je dovodio (Šurjak, Svaguša i Kerum, prije više od dvije godine op. a.) uradio je jako dobar potez. Jest da smo ih čekali, ali smo ih i dočekali - misli Nižetić nakon dva mjeseca dobrih partija riječke braće s Grobnika.

Za kraj, Subašić, Tomasov, pa Tičinović... U tijeku su pregovori oko novog ugovora:

- Ako nije pitanje sati, onda je pitanje dana kad ćemo objaviti da smo sve dogovorili oko produžetka, odnosno novih ugovora s tim igračima. Siguran sam da i oni dobro znaju kako ih je Hajduk afirmirao, što nije nevažno u procesu pregovora.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 12:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
mislim da Vukusic i Tomasov zasluzuju poziv u reprezentaciju..o Ananasu da ne pricam..za Badelja on je Pele..

Edited by - brni on 17/10/2011 12:25:19
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 13:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Smiješno, jedini kojeg bi trebalo zvati je Vukušić, obzirom da je dobar potencijal, a i njegove prezentacije su u skladu s time. U kakvoj god da formi bio, njega se isplati forsirati.

Što se Anasa i Tomasova tiče, to ne treba uopće ni komentirati, pa nije li dovoljno što je već Subašić u reprezentaciji. Bolje da Balakovu damo državljanstvo i da ga pozovemo.

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 17/10/2011 13:18:40
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 13:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Smiješno, jedini kojeg bi trebalo zvati je Vukušić, obzirom da je dobar potencijal, a i njegove prezentacije su u skladu s time. U kakvoj god da formi bio, njega se isplati forsirati.

Što se Anasa i Tomasova tiče, to ne treba uopće ni komentirati, pa nije li dovoljno što je već Subašić u reprezentaciji. Bolje da Balakovu damo državljanstvo i da ga pozovemo.

jeli ti gledas mozda Ananasove igre u zadnje vrijeme..lik je nezaustavljiv..ne govori napamet..a onaj Badelj jedino sta zna je gubiti balune..izbroji malo koliko ih je u Lyonu izgubia..veze taj nema..

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 13:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jeli ti gledas mozda Ananasove igre u zadnje vrijeme..lik je nezaustavljiv..ne govori napamet..a onaj Badelj jedino sta zna je gubiti balune..izbroji malo koliko ih je u Lyonu izgubia..veze taj nema..

Gledao sam Anasa i ne vidim samo blještavilo i sjajilo kao i vi, već sam i prije rekao da mjesec dana dobrih igara je lijepa stvar, ali neka tako odigra do kraja polusezone i cijele sezone i možemo pričati o kontuinitetu.

Usporedbe s Badeljom su besmislene, prvenstveno jer se radi o drugačijim tipovima igračima.

Još usporedbe sa Sammirom mogu razumjeti, ali s Badeljom ne, govorili o Tomasovu ili Sharbiniju.

Anas i Tomasov igraju na krilima ili eventualno na polušpici (tu je Anas više) dok je Badelj igrač središnjice terena koji mora igrati jednako kvalitetno u oba smjera. Rekli bi englezi box-to-box, ali ipak je on malo ofenzivnije nastrojen od tog pojma.

Samim time je i glupo pričati o Badeljovoj igri u Lyonu kad je tamo igrao desno krilo, a već je dokazano da tamo nemože i nezna igrati. To je kao da Anasa staviš na lijevog beka, isti ti je efekt. To je već Krunin problem, ali to nije ni tema.

Naravno da Sharbini i Tomasov imaju više slobode u napadu jer igraju na ofenzivnijim pozicijama i rasterećeni su nekih dijelova obrambenih zadaća. Tako da tvoja usporedba da je Tomasov za Badelja "pele" zaista nepotrebna jer se nigdje nemogu neke usporedbe povući.

Nemojte se zanositi s njima dvojicom, sve je to lijepo sada, ali objektivno se radi o prosjeku koji vjerovatno nikada neće igrati bitnu ulogu u reprezentaciji.

Zato sam i rekao da Vukušić zaslužuje poziv kakav god da bio jer za koju godinu mogao bi biti vrlo koristan. Prvenstveno radi sjajnog osjećaja za gol i igru, a to nam u svakom slučaju nedostaje (svaka čast Eduardu, ali...). U samoj igri ne sudjeluje previše, ali uvijek se nađe u nekoj situaciji, to je odlika dobrih golgetera (još je prerano uspoređivati, ali recimo Inzaghi). Što dobivamo s Anasom? Dribling u jednu stranu i šut prema vrhu tribina. Svaku desetu utakmicu jedna "lopta s očima" i super. Slična priča i s Tomasovom.

Edited by - makikatalinic on 17/10/2011 13:44:34
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 13:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@maki

dobro imas svoje misljenje..slazem se da ga nije zgodno usporedivat sa Badeljom zbog razlicitih pozicija na kojim igraju..ali svakako je brzi i ima bolji dribling..i nisam napisa da je Tomasov za njege Pele nego Ananas..

ali mislim da je o Dinamovim igracima sve reka covjek koji je puno kompetentniji o tome pricati:

http://www.youtube.com/watch?v=BERvkO9iNJ4

Edited by - brni on 17/10/2011 13:50:13
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/10/2011 : 14:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Mislin da je glupo govorit da je jedan bolji, drugi gori i svađat se ka mala dica.
Činjenica je da je Badelj odličan igrač i da zaslužuje igrat u reprezentaciji kao i Vrsaljko, Vida, Tomečak i Kelava.
Ali i momci iz Hajduka zaslužuju poziv; Tomasov sigurno (jer za njega govori statistika) i to da mu udjeli barem nekoliko minuta u utakmici protiv Turske, a zašto ne i Vukušić (bar na prošireni popis)? Jedino Anasa ne bi zva i to čisto iz razloga što je već u nekoliko navrata pokaza manjak respekta prema dresu hrvatske reprezentacije.
Toliko o tome...

Jedino mi Sammir nikad ne bi zaigra... Ne zato što je loš igrač, dapače... Ne zato što je druge rase i narodnosti, nego iz jednostavnog razloga što je obični plaćenik i igra kad mu se k**** digne.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 15:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Mislin da je glupo govorit da je jedan bolji, drugi gori i svađat se ka mala dica.
Činjenica je da je Badelj odličan igrač i da zaslužuje igrat u reprezentaciji kao i Vrsaljko, Vida, Tomečak i Kelava.
Ali i momci iz Hajduka zaslužuju poziv; Tomasov sigurno (jer za njega govori statistika) i to da mu udjeli barem nekoliko minuta u utakmici protiv Turske, a zašto ne i Vukušić (bar na prošireni popis)? Jedino Anasa ne bi zva i to čisto iz razloga što je već u nekoliko navrata pokaza manjak respekta prema dresu hrvatske reprezentacije.
Toliko o tome...

Jedino mi Sammir nikad ne bi zaigra... Ne zato što je loš igrač, dapače... Ne zato što je druge rase i narodnosti, nego iz jednostavnog razloga što je obični plaćenik i igra kad mu se k**** digne.

hebali te ti avatari..pripa sam se..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/10/2011 : 15:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Malo san se zaigra

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 15:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Toliko o tome...

hebali te ti avatari..pripa sam se..

ko bi reka da si ti tako plašljiv

sta zelis reci..izjasni se..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 15:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

da ne djeluješ toliko plašljivo koliko se osječaš

zasto te ista pitam kad znam da bi ovo moglo otic u beskonacnost..

Edited by - brni on 17/10/2011 15:53:21
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 16:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Malo san se zaigra

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 19:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Eh, tovari nemaju o čemu pričat, pa komentiraju avatare....aaawwwww slatko

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 19:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

tvoj je jako orginalan..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 19:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tvoj je jako orginalan..

afkors, olvejz

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/10/2011 : 19:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tvoj je jako orginalan..

afkors, olvejz

tek sam sad vidia ovaj tvoj signature..tipicno za sawitcha..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/10/2011 : 19:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

nije uzalud bia forumaš desetlječa

aaa sawitch...drago dijete
a ništa, odoh...čujemo se sutra u drugom topiku gdje ćemo slavit novi poraz

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/10/2011 : 00:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

@maki

dobro imas svoje misljenje..slazem se da ga nije zgodno usporedivat sa Badeljom zbog razlicitih pozicija na kojim igraju..ali svakako je brzi i ima bolji dribling..i nisam napisa da je Tomasov za njege Pele nego Ananas..

ali mislim da je o Dinamovim igracima sve reka covjek koji je puno kompetentniji o tome pricati:

Je, rekao je danas i ovo : http://sportske.jutarnji.hr/-kakav-bih-ja-to-bio-vojskovoda-kad-bih-sad-ostavio-vojsku--dolazim-na-ajax--moram-gledati-svoje-heroje-/981599/

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/10/2011 : 13:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@maki

Je, rekao je danas i ovo : http://sportske.jutarnji.hr/-kakav-bih-ja-to-bio-vojskovoda-kad-bih-sad-ostavio-vojsku--dolazim-na-ajax--moram-gledati-svoje-heroje-/981599/

da nije Zdravka stvarno bi bilo dosadno..

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/10/2011 : 09:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jeli itko to ovdje napisao prije mene no mišljenja sam da Maleš treba platiti Mamiću što mu je preoteo Šimunića
Taj je lik u teškoj krizi i pravo smo pogodili što ga nismo masno platili.
Neka i nas sreća jednom prati.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/10/2011 : 09:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
To sam ja i odmah rekao, bolje da ga nemamo. Uostalom, Maminho ga je uzeo samo da ne završi u Hajduku. Kad tolika lova kapi, lako mu je raspištoljit se s tolikim nazovi pojačanjima.

Ali uzalud mu, i sinoć se vidjelo da je Dinamo obična provincijska momčad sprem imalo ozbiljnijim klubovima.
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000