@Torghal, na tabli 14 si pojačao grafizam (crno-bijeli odnos / kontrast) i dobro je. No, onda ćeš morati ujednačiti i prvih 13 tabli. Dakle, ili nastavi kao dosad ili prepravi prvih 13 tabli. Sretno.:)
je u pravu si ...kao sta je paro rekao htio sam istaknut mrak u sobi ali kao sta ti kazes ta tabla nije ujednacena sa ostalima...ispravit cu je naknadno tj.nacrtat cu je ponovno,to mi je jednostavnije nego da ispravljam prvih 13.
Ove dvi zadnje table sta sam nacrta lete van iz stripa...jednostavno Miro je covijek ogorcen i utucen zbog gubitka sina i nije u njegovom karakteru da se sali i smije na racun icega a kamoli georga costanze i to me je cilo vrime mucilo tako da table 14 i 15 crtam ponovno. Tabla br.14
Ove dvi zadnje table sta sam nacrta lete van iz stripa...jednostavno Miro je covijek ogorcen i utucen zbog gubitka sina i nije u njegovom karakteru da se sali i smije na racun icega a kamoli georga costanze i to me je cilo vrime mucilo tako da table 14 i 15 crtam ponovno.
Napravi do kraja po svome kako si i krenuo, a onda mijenjaj ako hoćeš. Ne slušaj nikog dok ne dovršiš. Ovo nisi ti.
Ove dvi zadnje table sta sam nacrta lete van iz stripa...jednostavno Miro je covijek ogorcen i utucen zbog gubitka sina i nije u njegovom karakteru da se sali i smije na racun icega a kamoli georga costanze i to me je cilo vrime mucilo tako da table 14 i 15 crtam ponovno.
Zašto? Pa malo smijeha ne umanjuje ništa. Osim toga dao si svima i više do znanja. Osjeti se ta hladnoća, nakon sexa leže svako na svojoj strani kreveta, nije da mu je ona naslonjena na rame, nije da su zagrljeni, niti se maze. Ne osjeća se nikakva ljubav ovdje, a malo smijeha pri ćakulanju nije tolko strašno
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
ma bogzna kakve čovjek dobiva savjete i pm-ove.. uništili ste ga totalno, bilo to dobronamjerno il ne.. o ovim ljubomornim spodobama ne želim ni trošit tipkovnicu..strašno.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Vec pet dana nista i to za osobu koja dnevno crta barem jednu tablu. Stvarno bi bilo steta da odustanes Thorhale! Pogotovo ako je zbog nekoliko kritika. U tome je i snaga tvojih stripova, sto su beskompromisni i sirovi, pokazuju neatraktivne stvari koje se desavaju iza zatvorenih vrata. Zato pici naprijed!
Sve je ok.Skener mi se pokvaria.imam spremne 4 table.vjerovatno ce veceras ili najkasnije sutra bit spremno.p.s.pri kraju sam sa jos jednim kratkim stripom i on bi triba bit brzo gotov.
Sve je ok.Skener mi se pokvaria.imam spremne 4 table.vjerovatno ce veceras ili najkasnije sutra bit spremno.p.s.pri kraju sam sa jos jednim kratkim stripom i on bi triba bit brzo gotov.
Samo ti šibaj, ovo sve do sada je odlično. Nadan se da te nadrikritičarski komentari ne diraju previše.