Forumashe koji che ovih dana po Sajmu juriti stripove da pazare mozhda zainteresuje vest da che, od sutra popodne pa do srede popodne, mochi da na shtandu Darkvuda u hali 4 kupe stripove g. Al Dejvisona, specijalnog gosta Strip-sale. Ovom prilikom se puno zahvaljujem Slobi shto je izashao u susret nashem gostu a i posetiocima Strip-sale koji bi voleli da od g. Dejvisona uzmu neki potpis ili crtezh na njegovim autorskim stripovima.
"There is no Devil, it's just God when he's drunk"
Nemas posebno vreme.. Ali mesto je obicno kod Pedje67.. To je pitstop.. Tamo ima najvise mesta.. A bude mase svuda kod stripstandova... Ja cu u subotu da posetim Svet stripa udruzenje, tacnije njihovo izlaganje... :)
Udruženje Svet stripa ima tada zakazano predstavljanje
SUBOTA, 29. Oktobar 2011. 13h PREDSTAVLJANJE IZDAVAČA: Udruženje"Svet Stripa", govore Nebojša Vesović, predsednik Udruženja ljubitelja devete umetnosti Svet stripa i glavni urednik revije Kiša i Zoran Stefanović, dramaturg i strip-teoretičar
Pozivamo sve ljubitelje stripa da dođu na tribinu !
Nemas posebno vreme.. Ali mesto je obicno kod Pedje67.. To je pitstop.. Tamo ima najvise mesta.. A bude mase svuda kod stripstandova... Ja cu u subotu da posetim Svet stripa udruzenje, tacnije njihovo izlaganje... :)
A posle kod Pedje, naravno To se podrazumeva - to je tradicija !
Ja dogovorio i za petak.. Pa sam i u petak na sajmu.. 2 dana... Ko ce ove godine da sredjuje dzaba ulaz??? Zena i ja 2 dana to mi je Slovenska mitologija...
Ja dogovorio i za petak.. Pa sam i u petak na sajmu.. 2 dana... Ko ce ove godine da sredjuje dzaba ulaz??? Zena i ja 2 dana to mi je Slovenska mitologija...
Oho, znaci, vodim na veceru :P
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ovaj put sam u manjini, zajedno sa Savićem i još par tradicionalnih srpskih domaćina protiv ovih pomodnih liberala na topiku o zimskim/letnjim gumama (za kola, ne za sex)
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Opet ta megalomanska vizija u kojoj sebe smatras vecinom...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.