forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 27/10/2011 : 13:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote
@Imrahil

Iz tvojih usta u usi Veselog cetvrtka .

Ma samo neka ide kolekcionarsko,nema veze koliko ko ima.zbog vremena.Da ga skupim za svog zivota.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 30/10/2011 : 12:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Meni se žuri! Kupio sam sve KIZ do sada i predugo čekam sledeću knjigu...

Izdavaci su grozni: krenu sa desetinama izdanja pa ih pogase. Nekad mi dodje da cekam 30 godina dok se uvjerim da je sve izaslo pa tek onda da kupim. Ali gdje je tu draz sakupljanja?
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 30/10/2011 : 13:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

quote:

Izdavaci su grozni: krenu sa desetinama izdanja pa ih pogase. Nekad mi dodje da cekam 30 godina dok se uvjerim da je sve izaslo pa tek onda da kupim. Ali gdje je tu draz sakupljanja?

Što smo stariji sve više ličimo na neke babe. Ništa nam nije dobro. A što se tiče draži skupljanja o tome izgleda ima najmanje reči u svemu ovom.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 30/10/2011 : 19:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

quote:

Što smo stariji sve više ličimo na neke babe. Ništa nam nije dobro. A što se tiče draži skupljanja o tome izgleda ima najmanje reči u svemu ovom.

Legaz, bravo
Ajmo malo o draži skupljanja, o iščekivanju novih brojeva koji trebaju izaći, a ne o riknama, utorima, kašnjenjima...
Go to Top of Page

dulens021
Starting Member

3 Posts

Member since 10/03/2011

Posted - 31/10/2011 : 12:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dulens021 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

quote:

Legaz, bravo
Ajmo malo o draži skupljanja, o iščekivanju novih brojeva koji trebaju izaći, a ne o riknama, utorima, kašnjenjima...

Pa ovo nije iščekivanje nego gledanje u pasulj da li će i kada će šta izaći...
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 07/11/2011 : 17:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Pa kad ce vec?
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 07/11/2011 : 19:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
I ja bih voleo znati...
Go to Top of Page

simastrahota73
New Member

Serbia
138 Posts

Member since 14/11/2010

Posted - 07/11/2011 : 22:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send simastrahota73 a Private Message  Reply with Quote
Dakle, kada sam narucivao u cetvrtak KIMRNO 3 i KIDD 15 rekla je cura da NE ZNA NISTA,
mada je pre mesec dana bila druga prica, tj. da je u stampi.
Licno mislim da priprema nije gotova, jer ostale knjige idu, pogotovo KIDD

U tamninu smo svi crni!

Edited by - simastrahota73 on 07/11/2011 22:44:06
Go to Top of Page

jimy1968
New Member

USA
124 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/11/2011 : 03:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jimy1968 a Private Message  Reply with Quote
2008-2 knjige
2009-7 knjiga
2010-5 knjiga
2011-2 knjige(prva u samom pocetku godine,znaci u narednih 10 meseca samo jedna knjiga)?????????????????????
nije valjda moguce da da ih nece biti vise ove godine, zna li neko u cemu je problem? da li je prodaja losa? nadam se da nece ugasiti ovo izdanje

Edited by - jimy1968 on 13/11/2011 03:10:34
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 13/11/2011 : 09:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jimy1968

2008-2 knjige
2009-7 knjiga
2010-5 knjiga
2011-2 knjige(prva u samom pocetku godine,znaci u narednih 10 meseca samo jedna knjiga)?????????????????????
nije valjda moguce da da ih nece biti vise ove godine, zna li neko u cemu je problem? da li je prodaja losa? nadam se da nece ugasiti ovo izdanje

Bili bi bezgranicno blentavi bas sad kad pocinju epizode iz "zlatnog doba stripa".
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/11/2011 : 09:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sumljam da bi to izdanje ugasili na 16 knjigi, da se nije prodavalo crklo bi več davno prije.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/11/2011 : 10:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Čika su ugasili bez reči objašnjenja, Taličnog nema šest meseci, Kolekcionarskog Zagora ni od korova...
Bio bi fer da neko nešto kaže...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/11/2011 : 10:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ako ti neznaš?....neznaju ni oni sami.
šalim se, bez ljutnje...Tex, Marti,Talični šestmjesečno? gori su od SA, ti su bar dali na led, bolje nego podgrijavat
ugašeno vatru...šteta, početak je obečavao, sve tiraži od 10-18000 komada pa onda tromjesečno-šestmjesečno(krivi kao talijani)...sve više taj Veseli četvrtak postaje Mrki Četvrtak, nadam se da se ne pretvori u Žalostni četvrtak skoro.

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 13/11/2011 : 12:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
O bre kakve crne reci ni oko cega.Pa ne mogu ljudi da postignu sve.Toliko redovnih izdanja,pa izdanja za sajam,skoro je izasao Demon ludila,pa KI Dilana pa debeli pilot,pa polako,izaci ce i Zagor.Nije da ga ne prizeljkijem,ionako mi je jos samo 16. knjiga ostala za kupiti ali budimo malo realni.Velika je kriza i trebamo biti srecni ako do nove godine ugledamo novog Zagija.Nije to bas toliko sporo.Dok se ceka svaka naredna knjiga tu su redovni,specijali,odabrane price,drugi junaci itd.Na svakom drugom topiku shvatam da smo se pretvorili u "krvozedne" kolekcionare koji samo preracunavaju da li ce zavrsiti odredjenu kolekciju kad budu imali unuke ili kad njihovi unuci budu imali unuke.Dajte ljudi,vazno je da imamo sta iscekivati,a manje je bitno hoce li to doci za 3 ili 6 meseci....
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/11/2011 : 12:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

O bre kakve crne reci ni oko cega.Pa ne mogu ljudi da postignu sve.Toliko redovnih izdanja,pa izdanja za sajam,skoro je izasao Demon ludila,pa KI Dilana pa debeli pilot,pa polako,izaci ce i Zagor.

Moras ljude da shvatis, u jednoj godini je izaslo cak 7 knjiga, a sada vec 10 mjeseci nista.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 13/11/2011 : 12:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by mrmada

O bre kakve crne reci ni oko cega.Pa ne mogu ljudi da postignu sve.Toliko redovnih izdanja,pa izdanja za sajam,skoro je izasao Demon ludila,pa KI Dilana pa debeli pilot,pa polako,izaci ce i Zagor.

Moras ljude da shvatis, u jednoj godini je izaslo cak 7 knjiga, a sada vec 10 mjeseci nista.

Postoji opravdanje za to, verujte mi.

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 13/11/2011 : 12:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ma sve ja to razumem.Al nije bas tako crno.Kriza je .Izaci ce.I da,sto je najvaznije,u toj godini kad je izaslo 7 komada nisu bili KI pilota i texa.Pilot je izaso za sajam,tex se verovatno priprema,pa stoga kasni zagi.Al izaci ce.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/11/2011 : 12:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ajde neka jim je sa srečom, nek Četvrtak još dugo godina ostaje Veseli četvrtak.
(iako sve izpod 3-4 knjige Kolekcionarske Zagora godišnje je ništa, isto vrijedi za Ludens), pa nije Zagor kratak serijal
od 18 epizoda, godišnje objaviti 20 epizoda kod serijala od 600 brojeva je tempo da zadnja kol.knjiga sa sada aktualnim
epizodama u Italiji bude objavljena kod nas u 2041 godini...
e da mi je doživjeti te "carsonove" godine.

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 13/11/2011 : 14:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ajde neka jim je sa srečom, nek Četvrtak još dugo godina ostaje Veseli četvrtak.
(iako sve izpod 3-4 knjige Kolekcionarske Zagora godišnje je ništa, isto vrijedi za Ludens), pa nije Zagor kratak serijal
od 18 epizoda, godišnje objaviti 20 epizoda kod serijala od 600 brojeva je tempo da zadnja kol.knjiga sa sada aktualnim

U razgovoru sa Dušanom rekao mi je da im je ova godina bila neprijatna zbog neplanskih kašnjenja. I da će se truditi da sledeć bude nadoknađeno. Naravno i tu treba imati razumevanja. Pod nadoknadom nije mislio 12 knjig za godinu dana, ali će se truditi da ih bude mnogo više nego ove godine.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/11/2011 : 15:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tesko!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

simastrahota73
New Member

Serbia
138 Posts

Member since 14/11/2010

Posted - 13/11/2011 : 18:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send simastrahota73 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U razgovoru sa Dušanom rekao mi je da im je ova godina bila neprijatna zbog neplanskih kašnjenja. I da će se truditi da sledeć bude nadoknađeno. Naravno i tu treba imati razumevanja. Pod nadoknadom nije mislio 12 knjig za godinu dana, ali će se truditi da ih bude mnogo više nego ove godine.

A pominje li KIZ17 uopste?

U tamninu smo svi crni!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/11/2011 : 23:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simastrahota73
A pominje li KIZ17 uopste?

Evo da razvejemo ove crne misli sa novim naslovom topika:

Zagor Kolekcionarsko izdanje - Izaćiće knjiga 17!

Pa jel da?
Što ne bi izašla?
Ja je jedva čekam

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 14/11/2011 : 11:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Nisi jedini...Ovo se pretvorilo u čekanje Godoa!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 14/11/2011 : 12:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Tesko!

Svi bi hteli da stignu nas Metuzaleme...
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 14/11/2011 : 13:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Pazite meni je ovo kasnjenje pomoglo da nadoknadim propustena izdanja, tako da ne bi imao nista protiv ni u narednoj godini da se ide malo laksim tempom. Kada je krenulo kupio sam prve cetiri knjige, onda sam ja upao u finansijsku krizu, i narednu sam uzeo tek 15. Za vreme dok je kasnilo nadoknadjivao sam propusteno, ostale su mi jos tri knjige da kompletiram sto je do sada izaslo.

Slozio bi se sa jednim od prethodnih postova da je sada previse izdanja koje pratim, i nekim paklenim tempom ne bi mogao sebi da priustim da kupim sve sto izadje. I to ne mislim samo na VC.

Sedam knjiga mesecno meni bi bilo previse, barem u ovom trenutku, i da je bilo pet tesko bi se izborio, najvise bi mi odgovarao tempo od cetiri knjige. Opet, znam da ima ljudi kojima je i sedam knjiga mesecno malo.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000