evo zgodno da ispripovjedim kad mi je stari daleke 1960. sluzio vojsku u Srbiji... sprijateljio se s jednim drugom toliko da su na kraju stalno bili kod njega u Kragujevcu... no kad je prvi put dosao, ljudi mu ponude slatko i vodu... a on ni pet ni sest uzme zlicicu i pojede gotovo SVE u tegli, uzme casu, ulije vodu u teglicu, razmuti onaj ostatak i sve popije!!!!
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Nažalost, nakon raspakiravanja iz celofana primijetio sam 2 stvari: 1. manje bitno - nova tiskara; 2. važno - za razliku od prvih osam gdje nemam ozbiljnijih prigovora na opremu, vidio sam da albumi izgledaju kao da su se napili vlage. Za razliku od prvih osam u kojima su stranice ravne, u ova dva albuma su na moje razočaranje (albume kupujem radi kolekcije!)prilično valovite.
Nadam se da se to neće ponavljati u slijedećim albumima inače ću ih sve dati na aukcije (ovaj fenomenalni strip ionako imam u Stripoteci, Eksu i Comic stripu).
Da ne zaboravim, u knjižari su mi ljubazno izašli ususret da zamijenim albume za druge primjerke, međutim svi primjerci su bili isti.
Početak kolovoza donosi dobre vijesti za sve ljubitelje Riđobradog! Naime, 11. album pod naslovom "Blago Riđobradog" upravo je izašao iz tiska, a u njemu vas čeka rasplet priče o legendarnome blagu Karipskog Demona.
Album će biti u prodaji od srijede 11.8. u strip knjižari Libellus.
Tvrdi uvez, 48 stranica, cijena 90,00 kn. Posebna cijena 80,00 kn. Posebna cijena vrijedi do 9.10.2010.
Uz to, treba spomenuti da je naš Sergej upravo preveo i sljedeću epizodu, što znači da bismo uz povoljne vjetrove i mirno more 12. album Riđobradog mogli objaviti već početkom jeseni...
Hmmm, na neki način to i jesu lepe vesti, ali sa obzirom da je prethodni broj izašao pre 8-9 meseci bilo bi sramotno da smo još čekali. Iskreno se nadam da će trinaesti broj izaći do kraja godine, jer sve ispod tri albuma godišnje je malo.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Uz to, treba spomenuti da je naš Sergej upravo preveo i sljedeću epizodu, što znači da bismo uz povoljne vjetrove i mirno more 12. album Riđobradog mogli objaviti već početkom jeseni...
evo zgodno da ispripovjedim kad mi je stari daleke 1960. sluzio vojsku u Srbiji... sprijateljio se s jednim drugom toliko da su na kraju stalno bili kod njega u Kragujevcu... no kad je prvi put dosao, ljudi mu ponude slatko i vodu... a on ni pet ni sest uzme zlicicu i pojede gotovo SVE u tegli, uzme casu, ulije vodu u teglicu, razmuti onaj ostatak i sve popije!!!!
Nažalost, nakon raspakiravanja iz celofana primijetio sam 2 stvari: 1. manje bitno - nova tiskara; 2. važno - za razliku od prvih osam gdje nemam ozbiljnijih prigovora na opremu, vidio sam da albumi izgledaju kao da su se napili vlage. Za razliku od prvih osam u kojima su stranice ravne, u ova dva albuma su na moje razočaranje (albume kupujem radi kolekcije!)prilično valovite.
Nadam se da se to neće ponavljati u slijedećim albumima inače ću ih sve dati na aukcije (ovaj fenomenalni strip ionako imam u Stripoteci, Eksu i Comic stripu).
Da ne zaboravim, u knjižari su mi ljubazno izašli ususret da zamijenim albume za druge primjerke, međutim svi primjerci su bili isti.
Moram replicirati na samog sebe:
1. Neki dan sam kupio 11. album koji je (na moju radost) bio sasvim OK, kao i prvih 8, dakle bez naboranih stranica.
2. Tu nije kraj dobrim vijestima. Naime u knjižari Libellus su mi rekli da su albumi 9. i 10. ponovo tiskani, te da su sad OK i da ih mogu zamijeniti što sam i učinio.
Sve pohvale Libellusu na u nas rijetko viđenom odnosu prema kupcu.
Moram replicirati na samog sebe:
1. Neki dan sam kupio 11. album koji je (na moju radost) bio sasvim OK, kao i prvih 8, dakle bez naboranih stranica.
2. Tu nije kraj dobrim vijestima. Naime u knjižari Libellus su mi rekli da su albumi 9. i 10. ponovo tiskani, te da su sad OK i da ih mogu zamijeniti što sam i učinio.
Sve pohvale Libellusu na u nas rijetko viđenom odnosu prema kupcu.
Da li se može zamijeniti i Taxi, koji ima iste mane ?
Scenarij: Jean-Michel Charlier Crtež: Victor Hubinon 48 stranica / color / 225 x 295 mm / tvrdi uvez Cijena knjige 90,oo kn / posebna cijena 80,oo kn do 08.01.2011.
Posto nema odgovarajuceg topica, da bacim ovdje... zna li se nesto o brojevima 13 i 14? Jesu li bile neke najave za ovu godinu ili nadalje na LL sajtu/forumu? Prica li se nesto uz logorske vatre? Osim masnih viceva.
Ceka ce Liđobladi, ceka.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Pa odatle i prenosim vesti; šteta je što su se Dade preorijentisale na izdavanje SBE produkcije skoro u potpunosti (čini mi se preko 95% izdanja su im iz ove izdavačke kuće), jer njihova izdanja su zaista vrhunska. A opet ne mogu ni da ih krivim, isto bih tako i ja činio na njihovom mestu, Boneli je najisplativija stvar na ovim prostorima!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!