forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 01/11/2011 : 01:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
A jesi ti pogledao trailer koji sam stavio?

Ne ocjenjujem ja Origins: Wolverine, već...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/11/2011 : 09:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

ja mislim da je hteo da kaze "nisam gledao First class"

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/11/2011 : 09:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

hehe, nisam pogledao trailer
jucer nisam imao interneta za to (potrošio cijeli),
danas je 1. pa mogu gledati koliko hoću

pretpostavio sam da je u pitanju wolverine sa h. j.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/11/2011 : 09:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

ja mislim da je hteo da kaze "nisam gledao First class"

nisam gledao First class, ali je u pripremi
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 03/11/2011 : 22:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Pogledao Super 8 i nisam se razočarao, zabavan film čak me podsjeća na na stari Goonies

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/11/2011 : 14:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
jučer sam pogledao film "Tri mušketira" iz 1993. godine. moram reći da sam prije gledanja filma pročitao recenzije filma na rotten tomatoesu. nisam imao prevelika očekivanja s obzirom da su kritike većinom bile loše, i upravo sam to i dobio: loš film.

in a nutshell, radnja filma ide ovako: zli kardinal Richelieu (Tim Curry) želi zavladati Francuskom, pa se famozna tri mušketira, Porthos (Oliver Platt), Athos (Kiefer Sutherland) i Aramis (Charlie Sheen) udružuju s wannabe mušketirom D'Artagnanom (Chris O'Donnell) da bi spriječili kardinalove zle planove. Najbolje stvari u filmu su definitivno izvrsna kinematografija i soundtrack (pogotovo dobro poznata pjesma "All for love" Bryana Adamsa, koja se vrti tijekom odjavne špice).

što se glume tiče, Sheen i Sutherland su bili ok, ali najveće pohvale svakako zaslužuju Tim Curry kao glavni negativac i Oliver Platt, koji je za mene bio najveća faca u ovom filmu. istovremeno, Chris O'Donnell, u kombinaciji sa svojom djetinjastom facom i američkim naglaskom mi je bio totalno neuvjerljiv kao D'Artagnan. nadalje, Hugh O'Conor* - koji je tada imao 18 godina - kao kralj Francuske, Luj XIII.?! moram priznati da nisam mogao suzdržati smijeh kadgod je dotični glumio u nekoj sceni. još pogotovo u onima gdje mu se neki lik (pogotovo Richelieu) obraća s "Vaše Veličanstvo". progooglajte po google images da vidite kako je izgledao.
razočarenje, sve u svemu. preporučljivo samo zbog kinematografije i soundtracka, te Curryjeve u Plattove izvedbe. other than that, no.

uskoro ću ić pogledat verzije iz 1948. sa Geneom Kellyjem i 1973. sa Michaelom Yorkom. nadam se da će one bit daleko bolje.

*nemojte ga brkati s američkim glumcem sličnog imena, Hughom O'Connorom (1962.-1995.).

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 04/11/2011 14:49:39
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 04/11/2011 : 14:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Adaptacija s Michael Yorkom je bolja, doduše teško je biti lošiji od ove koju si gledao (u biti postoji gora verzija, ne da mi se sad guglati iz koje godine je ali looooša je...koreografija mačevanja kao da je ispala iz wuxia filmova). Također, adaptacija s Yorkom ima i bolji cast, po čistoj glumačkoj sposobnosti (Oliver Reed, Richard Chamberlain, Christopher Lee, Faye Dunaway ako se dobro sjećam...)
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/11/2011 : 14:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sandyboy

Adaptacija s Michael Yorkom je bolja, doduše teško je biti lošiji od ove koju si gledao (u biti postoji gora verzija, ne da mi se sad guglati iz koje godine je ali looooša je...koreografija mačevanja kao da je ispala iz wuxia filmova). Također, adaptacija s Yorkom ima i bolji cast, po čistoj glumačkoj sposobnosti (Oliver Reed, Richard Chamberlain, Christopher Lee, Faye Dunaway ako se dobro sjećam...)

ova s Michaelom Yorkom je klasična verzija. barem ako ćemo suditi po kritikama.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/11/2011 : 14:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by sandyboy

ova s Michaelom Yorkom je klasična verzija. barem ako ćemo suditi po kritikama.

Uh, ja sam gledao ovu dvodjelnu verziju sa Yorkom prje neku godinu,
odmah nakon što sam pročitao knjigu, i sjećam se da mi je bila užasna

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/11/2011 : 15:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Uh, ja sam gledao ovu dvodjelnu verziju sa Yorkom prje neku godinu,
odmah nakon što sam pročitao knjigu, i sjećam se da mi je bila užasna

nije li ta verzija dosta bliska orginalnom romanu?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 04/11/2011 : 15:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Najbliskija, čini mi se.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/11/2011 : 16:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Može biti da je najbliskija, ali to ne znači da je dobra. Ne sjećam se baš detalja, ali mi je bila nekako previše neozbiljna.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Sandman.
New Member

Serbia
209 Posts

Member since 21/10/2008

Posted - 04/11/2011 : 19:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Sandman. a Private Message  Reply with Quote
Ja sam kao mali obozavao te Musketare iz 1993.Moracu da ih opet pogledam.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/11/2011 : 21:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sandman.

sutradan: koje sranje...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/11/2011 : 00:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote

Skroz dobar film, preporuka.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/11/2011 : 09:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Tebi se Loft svideo ? Meni je sranje. Poslednja trecina filma kompletno urusi prve dve.

Umesto toga preporucujem "De Zaak Alzheimer" od istog rezisera i sa mahom slicnom glumackom postavom.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/11/2011 : 10:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Meni je ok. Ništa senzacionalno, ali sasvim pristojno.
Pogledaću taj drugi
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/11/2011 : 11:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Znas kako, setup filma je intrigantan. Ali kada se otkrije big catch...

SPOILER !

Zar ti nije onda posve glupo sto su svi oni medju sobom glumili ludilo dok se nije pojavio onaj kome su namestili ? Ovaj ulazi i kao od soka ispusta kese kad vidi les, svi oni kao sokirani sto vide les, medju sobom se nesto gloze a u stvari svi znaju, i nemaju pred kime da glume, jer ovaj puno vremena nije tu ?!?!?! Inace, film laska flamanskoj dekadenciji, oni vole da se prikazuju kao "visoko drustvo", prijemi, sampanjci, "linkeroever" Antwerpena je kao prestizno naselje, bla truc...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/11/2011 : 11:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
SPOILER!

Pazi, meni je jedino to malo bezveze, kad onaj ispusti kesu na početku. To da glume ludilo, pa taj Vinsent je došao drugi inače, dakle morali su da glume ludilo pred njim, jer je maltene svo vreme tu. Priznajem da je moglo sve i bolje da se odradi, malo su zbrzali, ali opet mi je film sasvim ok.

Jbg, retko se dogodi kad gledam ove novije filmove da me neki baš baš oduševi.
Go to Top of Page

Sandman.
New Member

Serbia
209 Posts

Member since 21/10/2008

Posted - 05/11/2011 : 18:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Sandman. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

sutradan: koje sranje...

Hahah,videcemo.Verovatno necu biti odusevljen,ali cu biti zadovoljan makar zbog nostalgije.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 05/11/2011 : 23:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hahah,videcemo.Verovatno necu biti odusevljen,ali cu biti zadovoljan makar zbog nostalgije.

ja osobno sam ga išao pogledati samo zbog glumačke postave, prvenstveno zbog Tima Curryja jer je on (meni) inače odličan glumac, pogotovo u ovakvim ulogama. za mene osobno je to bio film koji izvana izgleda obećavajuće, ali unutar te sjajne vanjštine nema skoro ništa. pogledaj ako želiš, ali nemoj očekivat previše
please napiši dojmove nakon što pogledaš

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 05/11/2011 23:52:06
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/11/2011 : 19:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Real Steel

Moram priznati da sam od ovog filma ocekivao jednu osrednju i presecerenu limunadu te jedan vec davno prozvakani stereotip.
Ono sto sam vidio je ustvari jedan stereotip, pa cak i besramna aluzija na uspjesnice Sylvester Stallonea kao sto su Rocky i Over the Top .
Ono sto sam vidio je jedna predvidljiva prica i jedan tipino americki scenario po kodu "from zero to hero", PA OPET..film funcionira i uspijeva vas povuci u svoj vrtlog vrlo jednostavne , ali vrlo emotivne formule.
Moj sin kaze da je film fantastican, pa i ja kao stari skeptik moram priznati da me je malo "poneo"
Ugodno iznenadenje i film za cijelu obitelj .

http://www.youtube.com/watch?v=ei5l3r1dV4I

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2011 : 19:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
http://mojtv.hr/magazin/6099/konacno-se-odlucili-nista-od-remakea-ipak-stize-nastavak.aspx

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/11/2011 : 16:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odgledao sam Strumpfove... Prelepa slika ali to je sve sto je valjalo.. Radnja uzasno dosadna, Gargamel odvratan, ni malo komican... Azrael mozda najbolji... Sranje, razocaran sam...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/11/2011 : 16:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Real Steel je ispao dobro jer ne mora uvijek glavni junak pobijediti u ringu.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000