Bio juče na sajmu i Rip Kirbi 1, Trgovina i Koma rasprodati. Za osalo ne znam. Ja uzeo poslednjeg Kirbija 2.
Inače, mislim da ovo sa popustom na Darkwoodovom štandu i ne davanje popusta Alan Fordu najblaže rečeno nije fer prema Miroslavu (odnosno sinu mu Marku koji sad vodi Alan Ford, ne znam što svi samo Miroslava pominjete).
To je bio Fibrin štand, u tome je kvaka. Trebao je biti cijeli Fibrin, ali Slobo na kraju nije uspio dobiti još jedan za sebe, pa smo podijelili taj.
Fibra ove godine prvi put sudjeluje na Beogradskom sajmu knjiga od 23.20.2011. do 30.10.2011. Fibra će dijeliti štand s našim dugogodišnjim partnerom i distributerom: striparnicom i izdavačkom kućom „Darkwood“ u Hali 4. Kako Fibra ove godine slavi svoj peti rođendan, odlučili smo svoju publiku počastiti s prigodnim slavljeničkim popustom od 15% na naš cjelokupan katalog. Nadamo se da ćete uspjeti pronaći nešto za sebe po ovim prigodnim cijenama i uživati u našim izdanjima!
U petak nije bilo "Trgovine" - rasprodata Nadam da će iduće godine biti bolja organizacija i da će novih izdanja biti tokom celog sajma.
A eto, iznenadili smo se interesom ljudi, nismo baš očekivali da će biti toliki, ali svima koji su ostali kratkih rukava je ponuđeno da naruče primjerak po sajamskoj cijeni, pa će ga dobiti u idućem uvozu. U svakom slučaju, ne bi se trebalo ponoviti.
tačno ... ja sam ostao bez vrha 3 pa su mi obecali po istoj ceni iz sledeceg uvoza... ali ja odem na stand ... i oni mi kazu znas sta brate ne vredi ovde popust 1.500 dinara je vrh trojka... i to nije moje izdanje, izvade ga ispod tezge i ja kazem ok... posle sam kuko ovde na sajtu ali naravno bez odziva... i onda sam resio... ma koliko mi smeta zagor odoh u sumu... sa darkwood dub u mp 3 playeru... ali sad citam vrh 2 i ne mogu da se nacudim cudom... ako ovo ne bude izdanje godine necu moci da verujem... svaka cast konanu ali ovo je remek delo...
A eto, iznenadili smo se interesom ljudi, nismo baš očekivali da će biti toliki, ali svima koji su ostali kratkih rukava je ponuđeno da naruče primjerak po sajamskoj cijeni, pa će ga dobiti u idućem uvozu. U svakom slučaju, ne bi se trebalo ponoviti.