vrlo je upitno imaju li oni te knjige raspolozive ili im samo stoje u ponudi, ali pokušajte, možda imaju. Profil bi isto mogao imati neke od rasprodanih izdanja.
ma uvijek se negdje mogu naci ti rasprodati primjerci nije mi jasno zasto se ide u reprinte, kad se može uložiti u nova izdanja čisto sumnjam da će se više prodati reprinta Hella nago nekog novog izdanja (npr. Captain America)
Ma sve ok,svi mi trazimo neke stripove i zasto ne pomoci drugim kolekcionarima. Nisam tip da cu kupiti te stripove i onda udariti cijenu ×2 i prodavati kao neki.Ima ovdje dosta ljudi koji bi najrade kupili po kunu i onda preprodavali, a njihove aukcije su boli glava cijene. Iako smo mi svi sami krivi tome jer da nema potraznje ne bi bilo ni takve ponude.
Vec sam se pitao tko je taj Mr. Bushido? Covjek sve zna i sve prati,velika je pomoc u svemu kad se nadete u nevolji trebajuci neki podatak. Molim vas,predstavite se Mr. Bushido
Vec sam se pitao tko je taj Mr. Bushido? Covjek sve zna i sve prati,velika je pomoc u svemu kad se nadete u nevolji trebajuci neki podatak. Molim vas,predstavite se Mr. Bushido
- Imam 26 godina. - Neoženjen. - Ne pijem, ali rado jedem. - Najdraži nogometni klubovi su mi Liverpool, Real Madrid, PSG i Celtic. - Apsolvent sam na studiju povijesti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. - Kao područje istraživanja posebno me zanima kulturna povijest, s posebnim naglaskom na film i strip. - Nemam nekih posebnih preferenci po pitanju stripova. Istina, postoji priličan broj autora koje posebno cijenim, ali u pravilu čitam sve. Ovo u biti također vrijedi i za filmove, TV serijale, knjige i kazališne predstave.
Dovoljno?
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
- Ne pijem, ali rado jedem. - Najdraži nogometni klubovi su mi Liverpool, Real Madrid, PSG i Celtic. - Apsolvent sam na studiju povijesti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. (Bushido diplomiraj više) - Kao područje istraživanja posebno me zanima kulturna povijest, s posebnim naglaskom na film i strip.- Ma nemoj nam reć, ozbiljno..
Dovoljno? - Nije, zaboravio si spomenut da se zalažeš za mjenjanje imena odjeljka ˝strip junaci˝ u sklopu Enciklopedije na sajtu stripovi.com zbog stripovske nekorektnosti.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Dovoljno? - Nije, zaboravio si spomenut da se zalažeš za mjenjanje imena odjeljka ˝strip junaci˝ u sklopu Enciklopedije na sajtu stripovi.com zbog stripovske nekorektnosti.
Dobro da si me podsjetio. Evo, taman sam zbog toga krenuo u štrajk glađu.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Nema from hell,u to sam siguran....Znam da imaju Spaghetti brothers 2,eternauta...To je onako na prvu koliko se sjećam.Znam da imaju dosta tih libellusovih rasprodatih.A problem sa knjižnicom je taj što su u katastrofalnom stanju uglavnom ti primjerci.