forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Evo kako neke stvari postaju jasnije ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

manhunter
Moderator

Switzerland
25576 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/11/2011 : 12:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Izgleda da ovdje dominiraju ljudi s totalitarnom svijesti, samo nisam to očekivao od Manhuntera :)

quote:

Itekako je važno da narod može izabrati tko će mu biti na vlasti. Tko smo mi sa strane pa da si uzimamo za pravo procjenjivati kako su oni živjeli i kako im je bilo?

Bravo! Shvatio si poentu!

quote:

Nisu li oni sami o tome trebali odlučiti, tj.slobodno se izjasniti jesu li zadovoljni ili nisu?

Pa i pre njega nisu nešto baš odlučivali ko će im vladati, zar ne?
Evo, sad će odlučiti na izborima, baš da vidim ko će im ponuditi ovo isto što im je davao Gadafi.

quote:

A luđak im to nije omogućavao. Ako je sve bilo tako super, valjda bi pobjeđivao na izborima, čega se bojao?

Nije demokratija za svakoga. I on je to znao.

quote:

Čak ako je tamo i bilo sve super, ako je narod dobro živio, tko kaže da bi to trajalo unedogled. Kad bi jednom došla kriza i nezadovoljstvo, a luđak je i dalje na vlasti, kako bi ga se riješili? Krvoprolićem?

Pa....ovaj...a kako su ga se rešili?

quote:

Što ako bi bio vojno prejak (kao Kim Jong Ill u Sjevernoj Koreji), kako bi ga se onda riješili?

Isto kao i sada. Libija je bila veoma jaka, samo što ju je Nato UNIŠTIO svakodnevnim bombardovanjem. Po njihovim izveštajima, izveli su 10 000 letova bombardovanja. Pa da je pri svakom letu bačena samo jedna bomba, pa je mnogo. Libija je sada potpuno razorena, demokratska zemlja. Važno je da su istog dana kada je zauzet Tripoli u taj grad došla horda predstavnika svetskih naftnih kompanija.

Što se tiče S.Koreje, polako, doći će i oni na red. Sirija i Iran treba da spoje lanac od Magreba do Himalaja. A onda će se videti, ima li Severna Koreja nešto što može da se proda. Pa će i njih osloboditi. Dva-tri atomske bombe će verovatno biti kolateralna šteta.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40520 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/11/2011 : 12:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dsormaz, sta mislis ti zeni ne das da ide kod frizera ili u solarijum i totalitaran si.. Ona zovne 4 komsije i tebe umlate da bi imala svoju slobodu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/11/2011 : 12:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
a na kom koraku doboćudna ne-demokratska vlast koja radi za dobrobit još nedovoljno edukovane i razvijene zemlje, nespremne za demokratiju, postaje skupina ljuda naviklih na vlast, luksuz, moć, itd., koji bi uradili sve da ostanu na vlasti, pa i gazili preko leševa svog naroda. hm.

ne govorim konkretno o gadafiju, već o liniji logike kojom se, kako se čini, trenutno krećemo. Libijci su ispali teški idioti i višestruko sjebana strana. kao da se nije moglo kako-tako srediti stanje unutrašnjim dogovorom, a ne po cijenu opšteg pustošenja u nazadovanja libije u, recimo, tu veselu 1912. eh.

(a nisu sve zemlje za bezuslovno pogodno tlo za demokratiju, tačno. sjećam se kada sam čitao o periodu uvođenja parlamentarnih sloboda i osnivanja partija u srbiji, u devetnaestom vijeku. "bezobzirna partijska borba je zatrovala sve u nesrećnoj srbiji, zavadivši svakoga sa svakim, i od nje se ne vidi ni Presto, ni Zemlja, ni Narod". Ubistva, klevete, parnice, tuče... nijedna partija godinama nije smjela da krene u sakupljanje poreza da ne bi izgbubili popularnost među glasačima!)

Edited by - Mhejl on 04/11/2011 12:26:46
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 04/11/2011 : 12:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
dobro rečeno wolf.
evo kako ja gledam na te stvari - dvojica se potuku, treći priskoči sa strane i pomogne jednom (uzgred rečeno - možda je upravo on i inicirao tuču). za koga sam ja? zašto bi bio za bilo koju od te tri strane. ako se netko bori protiv moćnijeg i zlog ne znači automatski da je on dobar.
u slučaj libije mi se čini kako je stanje upravo onakovo kakvog ga je šola opisao u svojoj kolumni - barbari protiv barbara uz pomoć barbara sa strane. a di je tu libijski narod - čini se kako je popušio kako god se okrene.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/11/2011 : 12:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Nije demokratija za svakoga.

Zatvorite thread, sve je receno.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 04/11/2011 : 12:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:
1. Pojas Aozou je najobičniji spor oko granice.uostalom da ih je zanima Uran onda bi napastvovali Niger koji je pun toga .

Taj pojas je dio Čada. Što su Libijci uopće tražili tamo? Za Saddama je i cijeli Kuvajt bio sporan, luđacima treba samo povod.

a kako to da se "širitelji demokracije" nisu umišali kad je zločesti Saddam napa Iran?
ah da,odgovaralo im je da sruši režim .
i kad su usput malo isprobavali bojne plinove po Kurdima onda je sve bilo ok,jer nafta je mirno tekla i sve je bilo idilično.

Sve to ipak ne opravdava diktatorske režime.
Demokracija nije savršena, ima naravno i ona mana, ali ipak je manje zlo od diktatura.
Nadam se da će srušiti i onog smrdljivca Assada u Siriji.

U sustini se slazem s tobom, ali sa druge strane, opet je malo povrsno tako razmisljati. Gle, ljudi nisu dovoljno zreli za demokraciju u pravom smislu te reci i ako dobro razmislis, na kraju je ipak bolje imati pravednog kralja, nego dati raji da upravlja drzavom. Vec je Kelsen pricao o problemu parlamentarizma, jer ukidanjem imperativnog mandata gubi se svrha demokracije.
Lako je sada velikim evropskim demokratima soliti pamet kad su sa pljackama i robovlasnistvom tokom historije napunili svoje guzice.
Cinjenica je da se samo apsolutizmom moze steknuti moc i bogastvo, i ako je to takvo zlo kao sto ga predstavljaju, trebali bi i Francuzi da se srame Napoleona jer je bio nista drugo nego diktator, da ne pricamo dalje o Amerima, Englezima i ostaloj bagri.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/11/2011 : 12:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
ovaj topik je još živ...
ukratko, ne mislim da je Moammer bio svetac i dobrica, ali sam siguran da su ˝osloboditelji˝ puno puno gori.

Boli osloboditelje patka za libijski narod...
http://www.youtube.com/watch?v=XorKTwkFPDU

FUCK THE WAR!
FUCK THE NORM!
http://www.youtube.com/watch?v=DqLUq_x2ZJg

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/11/2011 : 12:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/11/2011 : 13:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

Zanimljivo kako neki ljudi vole glumiti nekakve velike liberale, s jedne strane zalažu se za nekakva prava na izbor i slobode, a s druge strane zabetonirana totalitarna svijest u glavama. Neshvatljivo...

meni je neshvatljivo da ne kužiš da se je.. amerima i britancima i vrancuzima i za Libijce i Iračane i bilo koga.
zanima ih NAFTA.

Zašto misliš da ja to ne znam? Nemam nikakvih simpatija prema britanskoj vanjskoj politici. Amerikanci su u Libiji igrali sporednu ulogu.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/11/2011 : 13:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
zašto? misliš da če doč demokracija kad ga sruše?

Najvjerojatnije neće odmah, tko zna...jednom moraju početi. Nisu to nikad ni imali.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/11/2011 : 13:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by wolf
Pustili su namjerno onaj linč Gaddafija, a ne treba ići dalje od onih izjava poput Hillary Clinton koja je javno priželjkivala njegovu smrt. A ona je iz Demokratske stranke. Što bi tek čuli od neke republikanke...

Meni uvijek ide na jetra kad mnogi favoriziraju te šugave demokrate (samo zato što glume nekakve liberale i jer se zalažu za legalizacije kojekakvih nastranosti), kao oni su puno bolji od republikanaca, veliki Obama (bolje reći OBMANA), on će spasiti svijet...možeš mislit...koja patetika. Slični ciljevi, samo malo drugačiji pristup i metode, ali sve se svodi na slično.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 04/11/2011 : 13:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

quote:
zašto? misliš da če doč demokracija kad ga sruše?

Najvjerojatnije neće odmah, tko zna...jednom moraju početi. Nisu to nikad ni imali.

Sto, koji ce im qrac ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/11/2011 : 13:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
quote:
Itekako je važno da narod može izabrati tko će mu biti na vlasti. Tko smo mi sa strane pa da si uzimamo za pravo procjenjivati kako su oni živjeli i kako im je bilo?

Bravo! Shvatio si poentu!

Samo trebao si ovo podebljati.
quote:
Nije demokratija za svakoga. I on je to znao.

Zanli su to i likovi poput Hitlera i Staljina :)

quote:
quote:
Čak ako je tamo i bilo sve super, ako je narod dobro živio, tko kaže da bi to trajalo unedogled. Kad bi jednom došla kriza i nezadovoljstvo, a luđak je i dalje na vlasti, kako bi ga se riješili? Krvoprolićem?

Pa....ovaj...a kako su ga se rešili?

Na žalost, jedino kako su i mogli. Da su mogli birati na izborima ne bi bilo potrebno krvoproliće. Ali, ponavljam, samodopadni luđak to nije dopuštao.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/11/2011 : 13:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Dsormaz, sta mislis ti zeni ne das da ide kod frizera ili u solarijum i totalitaran si.. Ona zovne 4 komsije i tebe umlate da bi imala svoju slobodu..

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/11/2011 : 13:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by ordell
Gle, ljudi nisu dovoljno zreli za demokraciju u pravom smislu te reci

Možda, ali moraju jednom početi. S vremenom će stvari zaživjeti. Oni to nisu nikad ni imali. Mislim da u 21. stoljeću svatko ima pravo birati vlast kakvu želi.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/11/2011 : 14:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Izgleda da ovdje dominiraju ljudi s totalitarnom svijesti, samo nisam to očekivao od Manhuntera :)

quote:
Zato što mislim da nije važno kakvo je ustrojstvo zemlje, već kako narod živi.

Itekako je važno da narod može izabrati tko će mu biti na vlasti. Tko smo mi sa strane pa da si uzimamo za pravo procjenjivati kako su oni živjeli i kako im je bilo? Nisu li oni sami o tome trebali odlučiti, tj.slobodno se izjasniti jesu li zadovoljni ili nisu? A luđak im to nije omogućavao. Ako je sve bilo tako super, valjda bi pobjeđivao na izborima, čega se bojao?
Čak ako je tamo i bilo sve super, ako je narod dobro živio, tko kaže da bi to trajalo unedogled. Kad bi jednom došla kriza i nezadovoljstvo, a luđak je i dalje na vlasti, kako bi ga se riješili? Krvoprolićem? Što ako bi bio vojno prejak (kao Kim Jong Ill u Sjevernoj Koreji), kako bi ga se onda riješili?

A ti si brate mnogo zapeo za te slobodne izbore, ko da je to najvažnija stvar u životu...

Problem je ovde sledeći, nisu svi Libijci podupirali Gadafija, ali to opet neznači da nije bilo onih koji ga jesu... I da su ga htili oborit, oborili bi ga, imali su 40 godina vremena, međutim dobar dio naroda se nije pobunio protiv Gadafija i nebi ga skinili da se nije ZAPAD umješao...

Kao da su demokratski izbori merodavni za volju naroda...

Edited by - KRAS on 04/11/2011 14:19:11
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/11/2011 : 14:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Zašto misliš da ja to ne znam? Nemam nikakvih simpatija prema britanskoj vanjskoj politici. Amerikanci su u Libiji igrali sporednu ulogu.

Amerikanac nije nikad u sporednoj ulogi, odnosno onaj ko vlada amerikom vuče i sve konce, ko onaj Tkač...

Prva je pala SFRJ - Amer i Švaba su najglatije zazivali i financirali zle demokrate...

Skraćenu Yu tukli su Amer i NATO
Na Irak krenuli su Amer i Englez
Afganistan je bio solo Amerikano uz svu podršku američkih janjičara od poljaka do talijana...

Sad na Libiju gurnuta je u prvi plan Francuska...

Na moćni Iran moraju napasti svi zajedno... Nadam se će ih Iranci sa'ranit sa sve demokracijom....
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 04/11/2011 : 14:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

Amerikanac nije nikad u sporednoj ulogi, odnosno onaj ko vlada amerikom vuče i sve konce, ko onaj Tkač...

Prva je pala SFRJ - Amer i Švaba su najglatije zazivali i financirali zle demokrate...
Skraćenu Yu tukli su Amer i NATO
Na Irak krenuli su Amer i Englez
Afganistan je bio solo Amerikano uz svu podršku američkih janjičara od poljaka do talijana...

Sad na Libiju gurnuta je u prvi plan Francuska...

Na moćni Iran moraju napasti svi zajedno... Nadam se će ih Iranci sa'ranit sa sve demokracijom....

kod ovoga sa ex yu griješiš - ameri su u prvom trenu dali par mjeseci fore centrali da riješi "problem", ali kad se izjalovilo prilagodili su pristup... ali o tome na nekom drugom forumu.
nego ima jedan dobar grafit - DA IZBORI IŠTA MIJENJAJU BILI BI ZABRANJENI!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/11/2011 : 14:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

kod ovoga sa ex yu griješiš - ameri su u prvom trenu dali par mjeseci fore centrali da riješi "problem", ali kad se izjalovilo prilagodili su pristup... ali o tome na nekom drugom forumu.
nego ima jedan dobar grafit - DA IZBORI IŠTA MIJENJAJU BILI BI ZABRANJENI!
[/quote]

Eh, ovo gore nije bilo pomenuto da se diskutuje o tome, jer nema smisla, zatvorili bi nam temu... Već se jednostavno nameću pararšini...

Pa Amer je naveliko podupiro Sadama i iskoristio ga u napadu na Iran, a onda su ga objesili...

I Osamu su Ameri obučili, indoktrinirali i ustoličili za vođu Talibana u borbi protiv Sovjeta...

Dobro Gadafija je već Regan napao, a Obama se ljubio sa njim...

Ono što posebno bode u oči je ova fundamentalistička marva, gdje god je američki interes eto i njih da traže prava... Amer i terorista jednostavno idu jedan uz drugoga... I gdje su neredi evo ti i jednog i drugog...Libija, Čečenija, Irak, Bosna,Afganistan....

Što ne ruše one pedofile iz Saudijske Arabije...?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/11/2011 : 16:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Bachy
Živjeli su kao mali
bogovi. Libija ima 6,5 miliona stanovnika, a ima 14 miliona
registriranih automobila. Ako neko hoće studirati u bilo kojoj državi
u svijetu on podnosi molbu i država mu osigurava stan, hranu,
automobil, besplatno školovanje i mjesečnu stipendiju od 2300 dolara.

Eh, netreba sad ni pretjerivati. Ovo uopće nije istinaa opet daleko je i od laži... jednostavno glupost.... Ovo za besplatno školovanje i stipendiju od 2300 dolara važilo je za decu oficira, da se tako izrazim... A ovo o da je šest miliona ljudi imalo 14 miliona reg. automobila je glupost neviđena...
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 04/11/2011 : 16:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

Kosmajac: prvo i poslednje upozorenje. Pričamo o drugim stvarima ovde.

Globinjo je lepo zamolio, pa ću i ja. Molim te da svoje antisemitske stavove objavljuješ negde drugde.

Shalom.

neces me isprovocirati a i ne volim banovanje jer svaki put kad ga dobijem ja kao da umrem..ali eto verom se uvek vracam u zivot...
elem,problem je ovaj,ako hoces da me slusas
Jevreje ne mrzim nego postujem
Ako se neko ovde ljuti zbog mojih komentara i povrede pravila sajta i teme,ja se izvinjavam...ali i samom sebi jer ocigledno ispadam jedina budala jer nemam istomisljenike ili se svi prave...jer zaista od drugih ni naznake nekog iskrenog stava i misljenja o ovoj svestsko zaista ozbiljnoj situaciji
Ali...niti u jednom kontekstu(to mozes proveriti nisam vredjao Jevreje niti u jednom mom dosadasnjem postu i znam da je to istina...
Ako je Hrist trgovce terao(mogli si to biti i jevreji,rimljani,gali ili koji moj)zasto ti meni uskracujes pravo da ponovo pricam o tim dogadjajima
Bas me interesuje kao privatno razmisljas o ovoj temi(u stvari vrlo dobro znam,jer te citam izmedju redova,nije problem)...i ok...nikada vise necu upotrebitti rec Jevreji,Jevrej...ali razumi upotrebicu po sto hiljada puta rec

HAZARSKI KAGANAT
jer u njemu ne moze biti nikakvog aludiranja na dotican narod
Dakle ako to opovrgnes moracu da skoknem do tvoje Svajcarske i da te castim jednim stanom od 50 kvadrata jer bi ti bio onda za mene heroj
dakle u ovoj reci HAZARSKI KAGANAT nema nicega slicnog sa meni dragim Jevrejima(mislim na obicnog coveka,mada njihovim nekim medjuljudskim obicajima zameram na mnogo cemu...)
Ja ne rusim pravila foruma
Ja prosto zovem stvari onakvima kakve jesu
Ali posto ti imas verovatno nekoga kome se to ne svidja(pa se onda njemu ne svidja da ti to ne sankcionises)ja cu zadrzati svoje misljenje,ali cu to postovati...
Zao mi je ako sam te uvredio Menhanter-u..ali takav sam i tacka
Ne Shalom moj matori vec

SA HRISTOM I KROZ HRISTA BRATE MOJ

A sad me poslusaj ti Mairos-u malo
jadno je i kenjavo ovo od tebe sto me zasipas nekim fasistickim plakatima pame izjednacavas na lukavi nacin sa njima
moje pretke su ubili Nemci jebiga po Hrvatskoj i Banjici a ti sisas kurac ovde...zato nemoj da me zajebavas nego druze istupi meso u meso da malo probamo ukus nase vere...pa cu ti tad ja pokazati jedan lep plakat...jer glupo je da se proseravas ovde preko neta iza ekrana dok pijes koka kolu ili sta vec..mora da ti je ovo zanimljivo
A ti Menhanteru sto ne budes dzek pa pitas ovog gore odkad se to postavljaju fasisticki plakati ovde na forumu..ili to moze samo Kosmajcu da se podmece..KAKAV PROPUST IMAS ZBOG OVOG KOD MENE MENHANTERU...ili ti samo ovaj mladac drzi stranu
Jer znas sta sam naucio

SRBI SRBE NAJVISE PLJUJU PO TUDJIM FORUMIMA
E moj Mairosu...shvatices valjda kad odrastes
Ali mi smo ionako braca u Hristu pa se ni ne ljutim na tebe..ljutim se na glupost i bezverje u tebi..odredi stranu dok jos imas vremena Mairosu...a i svi Vi ucesnici i uvazeni clanovi ovog sajta

ZDRAVI MI BILI

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25576 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/11/2011 : 17:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Nema smisla. Očigledno je da ima ljudi koji ne umeju da diskutuju na neku temu.

Jel vidiš globinjo?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/11/2011 : 17:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Nema smisla. Očigledno je da ima ljudi koji ne umeju da diskutuju na neku temu.

Jel vidiš globinjo?

trebao si ih pustiti još malo,pa da se zakrvi...i onda ih poizbacivam na godinu dana jer se non stop trubi glede politike...neke dok ne izbaciš na godinu dana se neće opametiti...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000