Ako ti nije problem možeš li napisati o kojim se albumima radi. Neću moć doć osobno, šaljem "kurira" pa da mogu čovjeku reći što da mi uzme. Ima li Poussina, ili su ti od 30 Kn isti oni albumi koji su se nedavno prodavali u paketima od 10 komada?
Ako ti nije problem možeš li napisati o kojim se albumima radi. Neću moć doć osobno, šaljem "kurira" pa da mogu čovjeku reći što da mi uzme. Ima li Poussina, ili su ti od 30 Kn isti oni albumi koji su se nedavno prodavali u paketima od 10 komada?
Mene isto zanima.. Mislim jedino da su nesto losije ocuvani.. Ima Walking Dead u tvrdim koricama na Algoritmovom stantu? I ako ima vazi akcija 3 za 2? Skoro ne vjeruujem..
Ja ću popodne baciti đir do Interlibera. Možda upadne i koja sličica pa ću staviti ovdje. Šteta što me dere najveća proračunska kriza ikada pa će šoping biti malo "u tanko", ali svejedno neću propustiti obilazak štandova i guranje pred istima:)
Inače, Algoritam već 100 godina ima akciju 3 za 2 po svojim knjižarama, ali samo na dio ponude. Kurbe, nikako neće i strane stripove staviti u ovu akciju.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
tanguy 5,bruno brazil 2,ramiro 2,maslin granko,i ako sam dobro razumio bernarda rok derby?!?!...debeli zagor bi trebao isto...krajem iduceg tjedna mali spirou...bluze 2 nažalost još ne idu...
U Hrvatskoj se ti albumi prodaju sa ogromnim popustima, a u Srbiju se izdavač i ne seti da pošalje (konkretno, Bookglobe i Strip-Agent).
U Srbiji se zato neki drugi albumi prodaju sa ogromnim popustima, a hrvatsku se izdavač i ne sjeti poslati(konkretno VČ,Marketprint,BP,itd...) Jebi ga, to je tako. Tornjeve Boa morija plaćam 90-100 Kn. VČ albume niti ne gledam jer me albumi od 48 stranica koštaju 110 Kn(15 eura), pa ti vidi.
Hah, ja vidim da se Milan Trenc prodaje za 10 kuna, a u Srbiji ga nisam video godinama. :S No, ako si iz Zagreba, uvek možeš da uđeš u šemu sa nekim iz Srbije za jeftinije nabavljanje, ed vice versa. :)
Rekao bih da su skoro svi oni manji albumi po 30, integrali ne... A i stalno nadodaju nove stripove, bilo albume ili bonellije. I ako je bio sutra ne znači da će biti i neki drugi dan. Sjećam se kako je dosta toga otišlo prošle godine kad sam opet došao. Rekao bih ono, tko prvi njemu djevojka...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
tanguy 5,bruno brazil 2,ramiro 2,maslin granko,i ako sam dobro razumio bernarda rok derby?!?!...debeli zagor bi trebao isto...krajem iduceg tjedna mali spirou...bluze 2 nažalost još ne idu...
Rok Derbi je čini mi se samo jedan integral? Šta je sa Maslin Grankom - nadam se da nije u pitanju neki duži serijal, samo bi još to trebalo Bookglobeu sa 10 započetih serijala.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
U Hrvatskoj se ti albumi prodaju sa ogromnim popustima, a u Srbiju se izdavač i ne seti da pošalje (konkretno, Bookglobe i Strip-Agent).
Sto se zalis, pa bookglobov Blueberry npr. je jeftiniji u Darkwoodu nego u SNK.
Sto se tice usporedbe cijena, darkwoodova izdanja u Hrvatskoj su tu negdje, kao i fibrina i bookglobova Srbiji. Radi se o euru gore dolje ovisno o slucaju. Samo mi nije mi jasno zasto je veseli cetvrtak u Hrvatskoj skuplji i po par eura.