Author |
Topic |
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 01/11/2011 : 09:16:51
|
quote: Originally posted by Windwalker
A jesi ti pogledao trailer koji sam stavio?
Ne ocjenjujem ja Origins: Wolverine, već...
ja mislim da je hteo da kaze "nisam gledao First class" |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/11/2011 : 09:37:49
|
quote: Originally posted by Windwalker
A jesi ti pogledao trailer koji sam stavio?
Ne ocjenjujem ja Origins: Wolverine, već...
hehe, nisam pogledao trailer jucer nisam imao interneta za to (potrošio cijeli), danas je 1. pa mogu gledati koliko hoću
pretpostavio sam da je u pitanju wolverine sa h. j. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/11/2011 : 09:38:20
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
ja mislim da je hteo da kaze "nisam gledao First class"
nisam gledao First class, ali je u pripremi |
|
|
tosha
Average Member
Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
Posted - 03/11/2011 : 22:52:34
|
Pogledao Super 8 i nisam se razočarao, zabavan film čak me podsjeća na na stari Goonies |
"Nothing is true, everything is permitted." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 04/11/2011 : 14:28:38
|
jučer sam pogledao film "Tri mušketira" iz 1993. godine. moram reći da sam prije gledanja filma pročitao recenzije filma na rotten tomatoesu. nisam imao prevelika očekivanja s obzirom da su kritike većinom bile loše, i upravo sam to i dobio: loš film.
in a nutshell, radnja filma ide ovako: zli kardinal Richelieu (Tim Curry) želi zavladati Francuskom, pa se famozna tri mušketira, Porthos (Oliver Platt), Athos (Kiefer Sutherland) i Aramis (Charlie Sheen) udružuju s wannabe mušketirom D'Artagnanom (Chris O'Donnell) da bi spriječili kardinalove zle planove. Najbolje stvari u filmu su definitivno izvrsna kinematografija i soundtrack (pogotovo dobro poznata pjesma "All for love" Bryana Adamsa, koja se vrti tijekom odjavne špice).
što se glume tiče, Sheen i Sutherland su bili ok, ali najveće pohvale svakako zaslužuju Tim Curry kao glavni negativac i Oliver Platt, koji je za mene bio najveća faca u ovom filmu. istovremeno, Chris O'Donnell, u kombinaciji sa svojom djetinjastom facom i američkim naglaskom mi je bio totalno neuvjerljiv kao D'Artagnan. nadalje, Hugh O'Conor* - koji je tada imao 18 godina - kao kralj Francuske, Luj XIII.?! moram priznati da nisam mogao suzdržati smijeh kadgod je dotični glumio u nekoj sceni. još pogotovo u onima gdje mu se neki lik (pogotovo Richelieu) obraća s "Vaše Veličanstvo". progooglajte po google images da vidite kako je izgledao. razočarenje, sve u svemu. preporučljivo samo zbog kinematografije i soundtracka, te Curryjeve u Plattove izvedbe. other than that, no.
uskoro ću ić pogledat verzije iz 1948. sa Geneom Kellyjem i 1973. sa Michaelom Yorkom. nadam se da će one bit daleko bolje.
Edited by - Darth Ivan on 04/11/2011 14:49:39 |
|
|
sandyboy
Average Member
628 Posts
Member since 09/09/2010 |
Posted - 04/11/2011 : 14:49:52
|
Adaptacija s Michael Yorkom je bolja, doduše teško je biti lošiji od ove koju si gledao (u biti postoji gora verzija, ne da mi se sad guglati iz koje godine je ali looooša je...koreografija mačevanja kao da je ispala iz wuxia filmova). Također, adaptacija s Yorkom ima i bolji cast, po čistoj glumačkoj sposobnosti (Oliver Reed, Richard Chamberlain, Christopher Lee, Faye Dunaway ako se dobro sjećam...) |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 04/11/2011 : 14:52:41
|
quote: Originally posted by sandyboy
Adaptacija s Michael Yorkom je bolja, doduše teško je biti lošiji od ove koju si gledao (u biti postoji gora verzija, ne da mi se sad guglati iz koje godine je ali looooša je...koreografija mačevanja kao da je ispala iz wuxia filmova). Također, adaptacija s Yorkom ima i bolji cast, po čistoj glumačkoj sposobnosti (Oliver Reed, Richard Chamberlain, Christopher Lee, Faye Dunaway ako se dobro sjećam...)
ova s Michaelom Yorkom je klasična verzija. barem ako ćemo suditi po kritikama. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 04/11/2011 : 14:55:06
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by sandyboy
Adaptacija s Michael Yorkom je bolja, doduše teško je biti lošiji od ove koju si gledao (u biti postoji gora verzija, ne da mi se sad guglati iz koje godine je ali looooša je...koreografija mačevanja kao da je ispala iz wuxia filmova). Također, adaptacija s Yorkom ima i bolji cast, po čistoj glumačkoj sposobnosti (Oliver Reed, Richard Chamberlain, Christopher Lee, Faye Dunaway ako se dobro sjećam...)
ova s Michaelom Yorkom je klasična verzija. barem ako ćemo suditi po kritikama.
Uh, ja sam gledao ovu dvodjelnu verziju sa Yorkom prje neku godinu, odmah nakon što sam pročitao knjigu, i sjećam se da mi je bila užasna |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 04/11/2011 : 15:03:12
|
quote: Originally posted by Beren
Uh, ja sam gledao ovu dvodjelnu verziju sa Yorkom prje neku godinu, odmah nakon što sam pročitao knjigu, i sjećam se da mi je bila užasna
nije li ta verzija dosta bliska orginalnom romanu? |
|
|
sandyboy
Average Member
628 Posts
Member since 09/09/2010 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 04/11/2011 : 16:08:35
|
Može biti da je najbliskija, ali to ne znači da je dobra. Ne sjećam se baš detalja, ali mi je bila nekako previše neozbiljna. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Sandman.
New Member
Serbia
209 Posts
Member since 21/10/2008 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 04/11/2011 : 21:36:30
|
quote: Originally posted by Sandman.
Ja sam kao mali obozavao te Musketare iz 1993.Moracu da ih opet pogledam.
sutradan: koje sranje... |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 09:41:47
|
Tebi se Loft svideo ? Meni je sranje. Poslednja trecina filma kompletno urusi prve dve.
Umesto toga preporucujem "De Zaak Alzheimer" od istog rezisera i sa mahom slicnom glumackom postavom. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 11:15:03
|
Znas kako, setup filma je intrigantan. Ali kada se otkrije big catch...
SPOILER !
Zar ti nije onda posve glupo sto su svi oni medju sobom glumili ludilo dok se nije pojavio onaj kome su namestili ? Ovaj ulazi i kao od soka ispusta kese kad vidi les, svi oni kao sokirani sto vide les, medju sobom se nesto gloze a u stvari svi znaju, i nemaju pred kime da glume, jer ovaj puno vremena nije tu ?!?!?! Inace, film laska flamanskoj dekadenciji, oni vole da se prikazuju kao "visoko drustvo", prijemi, sampanjci, "linkeroever" Antwerpena je kao prestizno naselje, bla truc... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Posted - 05/11/2011 : 11:58:19
|
SPOILER!
Pazi, meni je jedino to malo bezveze, kad onaj ispusti kesu na početku. To da glume ludilo, pa taj Vinsent je došao drugi inače, dakle morali su da glume ludilo pred njim, jer je maltene svo vreme tu. Priznajem da je moglo sve i bolje da se odradi, malo su zbrzali, ali opet mi je film sasvim ok.
Jbg, retko se dogodi kad gledam ove novije filmove da me neki baš baš oduševi. |
|
|
Sandman.
New Member
Serbia
209 Posts
Member since 21/10/2008 |
Posted - 05/11/2011 : 18:43:05
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Ja sam kao mali obozavao te Musketare iz 1993.Moracu da ih opet pogledam.
sutradan: koje sranje...
Hahah,videcemo.Verovatno necu biti odusevljen,ali cu biti zadovoljan makar zbog nostalgije. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 05/11/2011 : 23:48:35
|
Hahah,videcemo.Verovatno necu biti odusevljen,ali cu biti zadovoljan makar zbog nostalgije.
ja osobno sam ga išao pogledati samo zbog glumačke postave, prvenstveno zbog Tima Curryja jer je on (meni) inače odličan glumac, pogotovo u ovakvim ulogama. za mene osobno je to bio film koji izvana izgleda obećavajuće, ali unutar te sjajne vanjštine nema skoro ništa. pogledaj ako želiš, ali nemoj očekivat previše please napiši dojmove nakon što pogledaš |
Edited by - Darth Ivan on 05/11/2011 23:52:06 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 07/11/2011 : 19:11:26
|
Real Steel
Moram priznati da sam od ovog filma ocekivao jednu osrednju i presecerenu limunadu te jedan vec davno prozvakani stereotip. Ono sto sam vidio je ustvari jedan stereotip, pa cak i besramna aluzija na uspjesnice Sylvester Stallonea kao sto su Rocky i Over the Top . Ono sto sam vidio je jedna predvidljiva prica i jedan tipino americki scenario po kodu "from zero to hero", PA OPET..film funcionira i uspijeva vas povuci u svoj vrtlog vrlo jednostavne , ali vrlo emotivne formule. Moj sin kaze da je film fantastican, pa i ja kao stari skeptik moram priznati da me je malo "poneo" Ugodno iznenadenje i film za cijelu obitelj .
http://www.youtube.com/watch?v=ei5l3r1dV4I |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/11/2011 : 16:41:07
|
Odgledao sam Strumpfove... Prelepa slika ali to je sve sto je valjalo.. Radnja uzasno dosadna, Gargamel odvratan, ni malo komican... Azrael mozda najbolji... Sranje, razocaran sam... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Topic |
|