Imaš jednog neobjavljenog Gordon Linka na stripzoni ali je stvarno užas Kad ga pročitaš biti će ti jasno zašto je propao. ...makar je meni osobno zabavan. Zapravo bih više volio da izađu dva specijalna broja o kojima je bilo govora na forum.
I Lazarusa bih isto volio ponovno vidjet na kioscima. ove epizode koje nisu izašle kod nas naravno.
Zašto na Stripzoni ne prihvaća mail adresu od mog provajdera i koje prihvaća?
Imam isti problem molim pomoc!!!
E-mail adresa ne može biti gmail, yahoo, hotmail,...
Potrebno je koristiti e-mail adresu koju si dobio od provajdera kod koga plaćaš pretplatu za internet.
Pa i nije mi ni jedna od tih,dobio sam posebnu adresu od provajdera,ali nikako da bude prihvacenaa sljedeca je ovakva predrag.pudar@tel.net.ba sta fali ovoj email adresi pa da nemogu da se ukljucim na stripzonu
Potrebno je koristiti e-mail adresu koju si dobio od provajdera kod koga plaćaš pretplatu za internet.
Pa i nije mi ni jedna od tih,dobio sam posebnu adresu od provajdera,ali nikako da bude prihvacenaa sljedeca je ovakva predrag.pudar@tel.net.ba sta fali ovoj email adresi pa da nemogu da se ukljucim na stripzonu
Pokušat ću da pitam administratore na zoni.
Bas ti hvala,jer bas mi je zapelo da mogu da se logujem i na strip zonu ,ali nikako da mi uspije.Stalno me vracaju na registraciju i opet ponovo na registraciju i tako se vrtim od registracije i opet do registracije,dok ne odustanem.