forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 18:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

:D i ovaj je pio sa zrenjaninskog izvora mudrosti.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40644 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mi sada realno nemamo uslova da napravimo jaku ligu.. I Jadranska nam znaci...

Zvezda se ugasila, Hemofarm dotice dno.. Funkcionisemo jedino mi, FMP i Radnicki... Malo je to... Treba da imas bar 5 jakih protivnika i da kruzis... Ovako to ne ide... Sada ne postoji sansa da se to desi..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 20:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mi sada realno nemamo uslova da napravimo jaku ligu.. I Jadranska nam znaci...

Zvezda se ugasila, Hemofarm dotice dno.. Funkcionisemo jedino mi, FMP i Radnicki... Malo je to... Treba da imas bar 5 jakih protivnika i da kruzis... Ovako to ne ide... Sada ne postoji sansa da se to desi..

Kako ne znaci. Ako sad odjebes Jadransku i uzmes taj projekat Srbije, napravio si pet koraka unazad, a zasto ? Da bi nekih 300 ljudi u Leskovcu gledali Partizan jednom godisnje,i da bi mozda - ponavljam, MOZDA - imao dva talenta vise godisnje ? I koje ce strance to da dovede Partizan sa motivacijom igranja po leskovcu, nisu, subotici itd. umesto u zagrebu, ljubljani, tel avivu ? Ma zajebi...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40644 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 20:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
To jeste.. Ali kada smo imali: Partizan, Buducnost, Zvezdu, FMP, Hemofarm itd.. Onda je bila druga prica.. Na to mislim.. Evo sada je Radnicki ojacao i postao stabilan jer ima para trenutno u KG-u.. Imas Partizan i FMP i to je to.. Od toga nema nista.. Jadranska se ne sme ispustiti...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 21:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Hocu da znam.TV B92.Gost Nebojsa Covic
http://b92.net/video/videos.php?nav_category=920&yyyy=2011&mm=11&dd=11&nav_id=556903

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 22:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Mrzi me da gledam, jel ga neko pitao "Hoću da znam kako se zove klu čiji je predsednik"?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 22:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jebes mi sve ako neko uspe da razume i pola od ovog sto je izmuljao Covic ja mu skidam kapu.Cas su zvezda cas nisu.Cas imaju plan da vrate dug zvezdi,cas dug zvezde nije njihov problem.Te ce ga vratiti za 5 godina te ce mozda vratiti 5 ili 10 posto.Te ce posle 5 godina biti jedan klub pa posle 3 minuta kaze da ako dodje nova uprava da on ima radnicki fmp a mozda se nece ni baviti kosarkom.Klasican politicar koji prica pola sata i nista nije rekao.A deo za Tegija je najbolji.Kako ga boli istina pa to je strasno,sav se usplahirio.Jao sto ne ode kod njega u emisiju pa da ga ovaj ispita.I na kraju klasika.Upravo ono sto on radi sa ljudima u Srbiji to pripisuje drugom.Manipulacija,neistine,izvrtanje istine,kratko pamcenje...E Coki ko te ne zna...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 22:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Mrzi me da gledam, jel ga neko pitao "Hoću da znam kako se zove klu čiji je predsednik"?

Veruj mi odgledaj,skroz je zanimljivo kako covek prica kontradiktornosti.Majke mi mile ja nista nisam razumeo.Prvih 15 minuta je o tim dugovima i tome.Onda ide palamudjenje o srpskoj ligi a onda o Tegeltiji negde na 24-om minutu snimka.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/11/2011 : 21:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jebote ono sto je Hemofarm izgubio a Cibona izvukla je stvarno neverovatno.Strasna utakmica.
Isto kao i Krka-Olimpija.Celu utakmicu Krka vodila i na kraju pukose.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/11/2011 : 17:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Morison ne igra za CZBG veceras zbog blage prehlade!?
AHA KAKO DA NE.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/11/2011 : 17:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

AHA KAKO DA NE.

Isti su Lukic, odmah toerija zavere
Morison je zbog svoje bolesti vrlo osetljiv i mora konstantno da se cuva. I najmanja prehlada moze da se iskomplikuje...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/11/2011 : 18:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

AHA KAKO DA NE.

Isti su Lukic, odmah toerija zavere
Morison je zbog svoje bolesti vrlo osetljiv i mora konstantno da se cuva. I najmanja prehlada moze da se iskomplikuje...

Juce su to objavili(da je prehladjen)a ja sam jos pre dva dana cuo da je po treci put usao u konflikt sa Pesicem.Sumljivo je malo,moras priznati.
A to za Dijabetis.Cale mi je dijabeticar i deda mi je dijabeticar pa mi nije poznato da kad god su prehladjeni ne mrdaju iz kreveta,potpuno normalno se ponasaju i ne znam kako to moze da se iskomplikuje najobicnija prehlada.Posle te objave(to za komplikovanje bolesti)jos vise mislim da je nesto drugo po sredi.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/11/2011 : 18:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Deda i cale ti takodje treniraju fizicki intenzivan sport svaki dan i tako trose imunitet, verovatno.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/11/2011 : 19:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Veruj mi odgledaj,skroz je zanimljivo kako covek prica kontradiktornosti.Majke mi mile ja nista nisam razumeo.Prvih 15 minuta je o tim dugovima i tome.Onda ide palamudjenje o srpskoj ligi a onda o Tegeltiji negde na 24-om minutu snimka.

Pazljivo sam pregledao ovaj snimak i pustao par puta stvari koje mi nisu bile jasne.Na kraju sam dosao do zakljucka da je Crvena Zvezda Beograd klub koji je stvoren fuzijom prave Zvezde i FMP-a.Koji petogodisnjim ugovorom trebao da izvuce iz dugova pravu Zvezdu koja ne bih mogla da se takmici ove godine po novom zakonu o sportu, i posle pet godina ponovo postane prava Zvezda .Realno gledano Covic je spasio zvezdu bankrota i nestanka sa scene jer niko ne bih ulozio 14 miliona evra,on je nasao model po kojem je zadrzao pravo na navijace jer je to jedino ostalo od zvezde.Po njegovim recima zvezda nema nikakvu svojinu,u prevodu zvezda su navijaci.Tako da je sve ovo mucno za navijace zvezde ali jednostavno nemaju za koga da navijaju sem ovog kluba u kojeg su ulozili svoju navijacku pripadnost.GRB nije u vlasnistvu zvezde http://www1.serbiancafe.com/cir/vesti/23/92913/covic-o-dugovima-grbu-sos-kosu.html .Zakljucak je da CRVENA ZVEZDA trenutno ne postoji ,postoji armija navijca koja mora da odluci da li ce navijati za ovaj novi klub u koji je ulozeno SAMO NJIHOVA PRIPADNOST STAROM KLUBU i nista vise .Covic je pokrenuo program za oporavak stare Zvezde i po meni oni moraju da navijaju za ovaj klub jer kako je Covic rekao kroz Crvenu Zvezdu Beograd ce se vracati dugovi za staru Zvezdu, kako bih kroz pet godina Zvezda ponovo pocela da se takmici kao stara CRVENA ZVEZDA .Znaci jedino sto ostaje navijacima Zvezde je da podrze ovaj projekat kako bih se sto pre zvezda vratila na put, i po meni je ispravno skroz da navijaju za ovaj klub jer im je to jedini trenutni izlaz.

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 13/11/2011 19:35:55
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/11/2011 : 19:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Oki, postaješ ko Lukić, odmah neke zavere
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/11/2011 : 20:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro,cuce se sigurno.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/11/2011 : 20:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobro,cuce se sigurno.

Cekamo da se Oki vrati iz Domzala, gde je bio sa Zvezdinom ekspedicijom. Igrom slucajnosti je cuo svadju izmedju Karija i Morisona, ali mu je zabranjeno da daje dalje izjave dok se ne vrate kuci.
Informacija za strip forum je bila insajderskog karaktera.

Edited by - Caleb on 13/11/2011 20:12:20
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/11/2011 : 20:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobro,cuce se sigurno.

Klub za koji navijaš se zove Partizan, pa ne znam što se uopšte zanimaš za njih.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/11/2011 : 21:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dobro,cuce se sigurno.

Klub za koji navijaš se zove Partizan, pa ne znam što se uopšte zanimaš za njih.

Ma ne za njih nego je prethodnih dana bilo prica o Morisonu pa sam zbog toga ovo rekao,no nema ni veze.Bitno da je Partizan dobio veceras i ponovo jedini odbranio cast srpskih klubova u ABA ligi.Ovi ako ovako nastave stvarno cemo imati 3 predstavnika sledece godine.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25787 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/11/2011 : 22:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Zvezda se ugasila, Hemofarm dotice dno.. Funkcionisemo jedino mi, FMP i Radnicki...

Jebo te fmp.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/11/2011 : 00:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Јбг, пуче Звезда од Хелиоса. ово им је прва победа.
Лоше коло за наше, не ваља за укупан коефицијент

Edited by - Caleb on 14/11/2011 00:25:05
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 14/11/2011 : 10:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Jadranska liga je odlicna stvar za nase klubove. Moj stav.

Evo u fudbalu igramo Srpsku ligu, deca gledaju dva najveca kluba sirom Srbije...Novom Sadu, Uzicu, Kragujevcu, Subotici, Lucanima, Ivanjici, Novom Pazaru, Karaburmi, Borci, Banjici, ...I sta imamo od toga? Bolje rezultate u evro kupovima? Veci kvalitet fudbala?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40644 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/11/2011 : 11:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
Jebo te fmp.

Ne, mi cemo njih!!!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/11/2011 : 14:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Miličić: ''Duda laže, ostario je, pa mu je proradio ego''

Darko Miličić u intervjuu za ''Story'' otrkiva da je ranije sa selektorom Ivkovićem imao nesuglasice, da je svim srcem želeo da igra za reprezentaciju i da su sve druge priče vezane za to čista laž.

Darko Miličić, bivši reprezentativac naše zemlje u intervjuu za ''Story'' kaže da je želeo da igra za Srbiju na EP u Litvaniji.
''Hteo sam da igram za reprezentaciju i nije u redu od Dude da kaže kako se nisam javljao na telefon. Drugo je to što je on ostario pa mu je proradio ego. Nas dvojica smo imali nesuglasice i ranije, ali smo ih rešili'', priča Miličić.
Darko tvrdi da ga niko nije zvao u nacionalni tim.
''Ove godine, uoči Evropskog prvenstva, dobio sam ponudu od svog matičnog kluba da za sumu novca koja se ne odbija provedem dva letnja meseca i tamo treniram.
Isprva sam im rekao: Hvala, ali ne mogu da kažem ne svojoj reprezentaciji. Tada sa klubom nisam imao važeći ugovor, ali sam ga potpisao tek 15 dana posle okupljanja reprezentacije.
Selektor je to shvatio kao moju ispalu, iako ja nikoga nisam prevario jer me niko nije ni zvao u reprezentaciju'', rekao je Miličić i dodao.
''Znao je gde sam, mogao je da dođe do mene jer sam uvek za sve njih bio dostupan, iako niko iz Saveza nije brinuo o meni kada sam imao povrede i probleme.
Ne može niko da me pozove dan ranije i kaže: Dođi sutra da igraš za reprezentaciju, kao što se dešavalo. Kako to da dođem sutra kad imam ženu i decu?
Ne može neko ko je plaćen trener da bude heroj i patriota, a mi igrači da igramo za džabe i nismo nijedno od navedenog'', naglasio je Miličić.
Miličić ne krije da mu je želja da zaigra u crveno-belom dresu. Za razilku od Pekovića, on ne bi mogao da igra u Srbiji dok traje ''lok-aut''.
''On igra u Partizanu dok u Americi traje ’lokaut’, pa se vraća, ali ja nisam takav čovek. Želja mi je da igram u Crvenoj zvezdi koju volim, ali se bojim eventualnog dolaska u Zvezdu, gde bih mogao da ostanem nedelju, dve i time razočaram pre svega navijače. Kada budem raskrstio sa NBA ligom, doći ću'', rekao je Miličić.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/11/2011 : 18:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pešić poklonio Dodiku Zvezdin dres

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je danas delegaciju Crvene zvezde predvođenu Svetislavom Pešićem. Trener crveno-belih je Dodiku, inače osvedočenom navijaču Partizana, uručio dres Crvene zvezde Beograd.

- Drago mi je što sam u Banjaluci. Prija mi što imamo priliku da pozdravimo naše navijače i kao što je predsednik rekao ovde ih ima malo više nego navijača Partizana. Šalim se naravno - u svom stilu rekao je Pešić.

Uprkos "peckanju" Dodik je pozdravio goste iz Beograda.

- Pešićeva porodica je sportska i to svi znamo. Nama iz Republike Srpske je važno da ljudi sa ovakvom biografijom budu deo naše svakodnevice - rekao je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.

Crvena zvezda će večeras od 19 časova u Laktašima odigrati prijateljski meč sa Igokeom.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000