forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako poredati stripove
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/07/2011 : 22:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vladar

quote:
Originally posted by split85

Odma nakon prvog čitanja se iskrive.
Kako to spriječit? Volija bi saznat.

Ako se krive unutrasnji listovi - to je do vlaznosti vazduha i nema nikakve veze sa polozajem stripa.

radi se o tome da se nakon prvog čitanja hrbati iskrive, s tim da stražnja korica izlazi vani a prednja ulazi

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 25/07/2011 : 22:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
To sam i ja primjetio na svojim stripovima,onda je vjerojatno na svima tako.......

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/07/2011 : 22:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Jedino mi se nije desilo na predzadnjem Mister NO-u od Libellusa(br.47), možda zato šta ima samo 100 stranica.
malo nezgodno za vidit, ali što je tu je

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 25/07/2011 : 23:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

radi se o tome da se nakon prvog čitanja hrbati iskrive, s tim da stražnja korica izlazi vani a prednja ulazi

Točno to se i meni događa s HC-ima, čak već nakon pvog čitanja. Neka mi netko objasni kako to izbjeći.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 25/07/2011 : 23:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

Točno to se i meni događa s HC-ima, čak već nakon pvog čitanja. Neka mi netko objasni kako to izbjeći.

Kupiš strip i staviš ga na policu bez da ga čitaš,a onda odeš do frenda ili knjižnice i čitaš njihove primjerke

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/07/2011 : 10:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Mislin da ću malo pauzirat šta se tiče kupovine Bonellija. Eventualno skupit još ovih par romana da završin započete ove trenutno aktualne priče Zagora, Zagora Extra i Texa. Nedostatak prostora je dosega kritičnu granicu i ne da mi se to slagat po nikakvim kutijama ili nabacivat romane jedne na druge.

i meni je jednoga dana sinula ista ideja , tako da sam samo ostavio zagora sto se tice SC , a ostalo sada samo HC , ljepse urednije , a i manje se moze mahnitati sto se tice love , ne moze se

feka
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/07/2011 : 10:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ima u tome istine, šta je je... Vjerojatno ću i ja probat nešto slično, nema mi druge.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/07/2011 : 10:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima u tome istine, šta je je... Vjerojatno ću i ja probat nešto slično, nema mi druge.

ako se uspijes zadrzati samo na tome

feka
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/07/2011 : 13:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

quote:

quote:

Kupiš strip i staviš ga na policu bez da ga čitaš,a onda odeš do frenda ili knjižnice i čitaš njihove primjerke

Brutalan prijedlog!
Svoju kolekciju sačuvaš u izvrsnom stanju i još ti izdavači budu zahvalni jer su prodali i tebi i onome čije stripove peškaš i trošiš!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/07/2011 : 14:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:

A valjalo bi probat. Stvar je u tome šta neće bit teško nabavit ove buduće Zagore u skorijoj budućnosti, a s obzirom da mi puno mista zauzimaju, tribalo bi smanjit njihovu kupovinu. Tako ću se eto probat ograničit na neke malo skuplje stvari koje neću tako često kupovat, šta bi otprilike značilo istu potrošnju novca, a manje zauzeće prostora.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/07/2011 : 15:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by feka82

quote:

A valjalo bi probat. Stvar je u tome šta neće bit teško nabavit ove buduće Zagore u skorijoj budućnosti, a s obzirom da mi puno mista zauzimaju, tribalo bi smanjit njihovu kupovinu. Tako ću se eto probat ograničit na neke malo skuplje stvari koje neću tako često kupovat, šta bi otprilike značilo istu potrošnju novca, a manje zauzeće prostora.

brzo se procita hc , a onda sta
sc dok se skupi , em su jeftiniji i uvijek se mogu citati nabavljati , tesko je tu balansirati , a mi smo uvijek gladni stripova

feka
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/07/2011 : 19:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Mene boli dupe za prostor, kad budem imao previše stripova, dijelit ću ih... Čitati se mora...
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/11/2011 : 21:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
vodoravno ili uspravno redjanje stripova na policama ?
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 05/11/2011 : 21:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

Pa "sigurniji" su uspravno. Vodoravno kad ih poredas poceti ce se vremenom kriviti...
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 06/11/2011 : 01:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by sawitch

Ti njegovi majstori su k. od ovce.. Ja bih za ovo vreme napravio Titanik u prirodnoj velicini...
[/quo

Tako je potpuno se slazam.Slabi ti neki majstori,ali bas slabi.Znas sta bi vam u Bosni rekli '' dje ba zapelo''!!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/11/2011 : 11:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alanford

quote:
Originally posted by dzoni

Pa "sigurniji" su uspravno. Vodoravno kad ih poredas poceti ce se vremenom kriviti...

Slažem se - uspravno, definitivno
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 11/11/2011 : 09:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
vidim da vecina kolekcija cije smo slike videli,su na otvorenim policama...a manji broj je u zatvorenim ormanima sa vratima...pitanje je sledece...kako se borite sa prasinom i dali stripovima vremenom steti boravak na otvorenoj polici,dali rikne blede i slicno ?
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/11/2011 : 01:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Borba s prašinom je unaprijed izgubljena. Boravak na otvorenoj polici šteti jer požute stranice od prašine, vlage i ostaloga što već leti u zraku. Inače, skidaš ih svako malo i brišeš pa pregledaš i koristiš priliku pa presložiš i tako to. Otprilike ovako: http://www.youtube.com/watch?v=AQvOnDlql5g. I zaista je "conforting"..

Inače, po meni je jedino pravo rješenje zatvoreni ormar s mat staklenim vratima. To je lijepo, nije da ih držiš u sefu negdje zabuksane i na dohvat su ruke, a ipak zaštićeni.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/11/2011 : 14:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Borba s prašinom je unaprijed izgubljena. Boravak na otvorenoj polici šteti jer požute stranice od prašine, vlage i ostaloga što već leti u zraku. Inače, skidaš ih svako malo i brišeš pa pregledaš i koristiš priliku pa presložiš i tako to. Otprilike ovako: http://www.youtube.com/watch?v=AQvOnDlql5g. I zaista je "conforting"..

Inače, po meni je jedino pravo rješenje zatvoreni ormar s mat staklenim vratima. To je lijepo, nije da ih držiš u sefu negdje zabuksane i na dohvat su ruke, a ipak zaštićeni.

Slažem se s tvojim rješenjem
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 13/11/2011 : 18:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Evo ovako vec 7 godina drzim stripove, na polici u kesicama i u prostoriji bez prozora a temparatura je otprilike oko 12 stepeni/stupnjeva citavom godinom.

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/11/2011 : 18:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
moji su u spavaćoj sobi,ima prozor,svi prijeratni stoje vodoravno i sem prašine na onom što je na vrhu ništa im nije .
nisu u kesama i svi su glanc kao što su i kupitiprije 20 i kusur godina

Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 13/11/2011 : 20:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
zanima me dali neko cuva veliku kolekciju zs i lms bez kesica ?
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 13/11/2011 : 21:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne čitate dobro te HC stripove - takve sa iskrivljenim hrbatom sam video kod prijatelja (TEX Gigante npr. ) a moji su ipak nakon čitanja svi ravni kao i kad sam jih kupio. Predvidevam, da jih čitate tako, da jih imate na stolu i listate stran po stran, znači da imate potponu otvorenu knjigu (180 stupnjeva)...ja npr. čitam te stripove tako, da jih držim u ruci nekako pod kutom DO 90 stupnjeva ili jih stavim (A4 format) na MEKI jastuk neka slegne malo sa jastukom i isto tako nekako KUT je od 90 - 140 stupnjeva, nikako 180 stipnjeva - mislim, da tu lezi vaš problem!
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 13/11/2011 : 21:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markolar

quote:

quote:

Ne čitate dobro te HC stripove - takve sa iskrivljenim hrbatom sam video kod prijatelja (TEX Gigante npr. ) a moji su ipak nakon čitanja svi ravni kao i kad sam jih kupio. Predvidevam, da jih čitate tako, da jih imate na stolu i listate stran po stran, znači da imate potponu otvorenu knjigu (180 stupnjeva)...ja npr. čitam te stripove tako, da jih držim u ruci nekako pod kutom DO 90 stupnjeva ili jih stavim (A4 format) na MEKI jastuk neka slegne malo sa jastukom i isto tako nekako KUT je od 90 - 140 stupnjeva, nikako 180 stipnjeva - mislim, da tu lezi vaš problem!

E ovo je dobar savjet....
Na isti način i ja čitam hc stripove i svi su ko novi,,,,

Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 13/11/2011 : 21:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Ja ne razumem kako ce to staklena vrata recimo zastiti od prasine. Imam ja vitrine i kod kuce, pa se nakupe prasine.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000