forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

sawitch
Advanced Member

Serbia
40215 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/11/2011 : 18:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Lazovic i Markovic? Koji je to sad njihov kvalitet pa da bi trebalo da se uzdamo u to da ce "napraviti razliku"?

Pa eto, dobar je tehnicki, brz je, prodoran, mlad, vidi svako da puca od potencijala a spica u reprezentaciji nemamo... Treba li jos koja preporuka?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 18:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Зар заиста мислиш да Толе и људи који га окружују немају никаквог утицаја на састав тима, већ су задужени само за селектора. Веруј у т у бајку и даље... криво ми је само јер у екипи сигурно има поштених момака који дају све од себе, али једноставно не могу да дођу до изражаја.
А риба увек смрди од главе, зна се одакле требе да крене чишћење.

Жигара наставио да бриљира својим изјавама:

quote:
Хтели смо да победимо, али нисмо имали среће. Сваки пораз боли, посебно што сам на ове две утакмице био капитен. Криво ми је, али треба да идемо даље. Дали смо максимум, али нисмо имали среће. Чињеница је и да нисмо испоштовали договор из свлачионице

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 19:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Full name Marko Pantelić
Date of birth 15 September 1978 (age 33)
Place of birth Belgrade, SFR Yugoslavia
Height 1.83 m (6 ft 0 in)
Playing position Striker
Club information
Current club Olympiacos
Number 9
Youth career
1990–1992 Red Star Belgrade
1992–1996 Iraklis
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
1996–1997 Iraklis 8 (4)
1997 Paris Saint-Germain B 20 (12)
1998 Paris Saint-Germain 3 (0)
1998–1999 → Lausanne (loan) 21 (14)
1999–2000 Celta Vigo 0 (0)
2000–2001 → Sturm Graz (loan) 3 (0)
2001–2002 → Yverdon-Sport (loan) 3 (0)
2002–2003 Obilić 5 (0)
2003–2004 Sartid Smederevo 31 (13)
2004–2005 Red Star Belgrade 44 (26)
2005–2009 Hertha BSC 114 (45)
2009–2010 Ajax 25 (16)
2010– Olympiacos 22 (10)
National team
2003–2011 Serbia 43 (10)
Tole je kriv !!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 15/11/2011 19:28:28
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/11/2011 : 19:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Policija i informativne službe učestvuju u izboru predsednika FSS?

Iz Sofije vesti danas stižu kao na traci. I ovoga puta je u glavnoj ulozi Vladan Lukić, koji se osvrnuo i na predstojeće izbore u Savezu. Tvrdi i da Zvezda neće promovisati svog kandidata...

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić kazao je da posle izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) iduće godine, na vodeću poziciju te organizacije treba da dodje neko koga će da podrži "celokupna javnost, sve strukture, policija i informativne službe".

"Zalagali smo se da izbori budu što pre. Najavljeni su i mi tu ništa više ne možemo, niti želimo. Na čelo FSS-a treba da dodje neko koga će celokupna javnost da podrži, iza koga će da stanu sve strukture. I policija i informativne službe...", rekao je Lukić novinarima u Sofiji, gde se nalazio na sastanku o formiranju Istočnoevropske lige.

On je naveo da Zvezda nije tražila izbore da bi "promovisala svog kandidata", već želi da dodju ljudi koji će moći da "objektivno zaštite sport od nekih koji mogu nekome da oduzmu titulu ili ga izbace iz lige".

"Neka se sada drugi utrkuju, oni znaju kako se to radi. Zvezdina obaveza je da reaguje kada se dešava nešto loše, ali mi nismo bili nezadovoljni svim strukturama saveza. U momentima najgorih odnosa sa predsednikom imali smo korektnu saradnju sa službenicima", dodao je Lukić.

Predsednik crveno-belih je kazao da ne misli da Zvezda zahtevom za promene u FSS-u "pravi haos".

"Imamo, medjutim, slučaj da stalno isti ljudi traže odlaganje derbija, kažnjavanje našeg kluba... Pred utakmicu sa Novim Pazarom imali smo situaciju da je ona 24 sata pre početka označena kao visokorizična. Neko se setio da treba da bude tako i time nas doveo pred svršen čin, koji iziskuje daleko veće troškove", rekao je Lukić.

U FS Srbije najavljeno je da će se izbori održati na proleće 2012. godine. Tačan datum biće poznat posle sednice Izvršnog odbora, koja je zakazana za 20. novembar.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 15/11/2011 19:39:07
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/11/2011 : 19:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Uh, to su bili golovi

http://www.youtube.com/watch?v=Hs06xEqzVZQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-t1_P1ZrIRw&feature=related

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/11/2011 : 19:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
Зар заиста мислиш да Толе и људи који га окружују немају никаквог утицаја на састав тима, већ су задужени само за селектора. Веруј у ту бајку и даље... криво ми је само јер у екипи сигурно има поштених момака који дају све од себе, али једноставно не могу да дођу до изражаја.
А риба увек смрди од главе, зна се одакле требе да крене чишћење

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 19:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Uh, to su bili golovi

http://www.youtube.com/watch?v=Hs06xEqzVZQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-t1_P1ZrIRw&feature=related

NISI POGODIO !!!!! Ako si nekad citao moje postove znao bih da coveka poznajem licno i puno mi je para dao ali puno ,20 puta sam mu rekao a sta mislis da da neki gol za reprezentaciju ,,,,komentar ti nikad necu reci

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 20:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Sigurno je Pantelic najkrivlji za svaki raspad Srbije.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 20:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Koji raspad o cemu pricate ,koja je nasa fudbalska istorija ? sta mi imamo u fudbalu ?. Da Zvezda nije uzela kup sampiona ne bih se znalo za nas.Montevideo pre 100 godina,jedno finale evropskog prvenstva.U staroj jugoslaviji smo se plasirali statiticki na svako drugo takmicenje...Koji raspad o cemu se radi.DA LI CE OVAJ GLUPI NAROD VISE SHVATITI DA NISMO FUDBALSKA NACIJA I DA PRESTANE DA SE LOZI NA TE IDIOTE KOJI IMAJU MILIONE .Za nas je vasionski uspeh otici na bilo koje takmicenje...O kakvom vi raspadu pricate kao da smo mi nemacka,italija ili francuska pa da se okarakterise kao neuspeh to sto se nije otislo na prvenstvo ,,,PA TO JE ZA NAS NORMALNA STVAR .....

Edited by - radulovic marko on 16/11/2011 01:22:46
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40215 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/11/2011 : 20:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

[green]Зар заиста мислиш да Толе и људи који га окружују немају никаквог утицаја на састав тима, већ су задужени само за селектора. Веруј у т у бајку и даље... криво ми је само јер у екипи сигурно има поштених момака који дају све од себе, али једноставно не могу да дођу до изражаја.
А риба увек смрди од главе, зна се одакле требе да крене чишћење.

Da ne igra Kolarov, Subotic, Ivanovic, Krasic pa da kazes da igraju sabani dok imamo bolje, ali igraju oni najbolji sto imamo.. Ja bih da svaki predsednik uvek bude zasluzan da najbolji igraju...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 21:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koji raspad o cemu pricate ,koja je nasa fudbalska istorija ? sta mi imamo u fudbalu ?. Da Zvezda nije uzela kup sampiona ne bih se znalo za nas.Montevideo pre 100 godina,jedno finale evropskog prvenstva.U staroj jugoslaviji smo se plasirali statiticki na svako drugo takmicenje...Koji raspad o cemu se radi.DA LI CE OVAJ GLUPI NAROD VISE SHVATITI DA NISMO FUDBALSKA NACIJA I DA PRESTANE DA SE LOZI NA TE IDIOTE KOJI IMAJU MILIONE .Za nas je vasionski uspeh otici na bilo koje takmicenje...O kakvom vi raspadu pricate ko da smo mi nemacka,italija ili francuska pa da se okarakterise kao neuspeh to sto se nije otislo na prvenstvo ,,,PA TO JE ZA NAS NORMALNA STVAR .....

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 21:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Iskreno,slazem se sa Markom.

Primer kako treba igrati protiv sabanskih ekipa npr Estonije,Litvanije,Azerbejdzana su Irci.
Vec vode sa 1:0 protiv Estonaca

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/11/2011 : 21:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Iskreno,slazem se sa Markom.

Primer kako treba igrati protiv sabanskih ekipa npr Estonije,Litvanije,Azerbejdzana su Irci.
Vec vode sa 1:0 protiv Estonaca

Ma u pravu je covek 100%.Mi smo jednostavno kurac u fudbalu i trebamo se pomiriti sa tim.Mi smo jedna prosecna fudbalska nacija i nama svaki odlazak na veliko takmicenje treba da bude kao i da smo ga osvojili.Ja kad god sednem da gledam reprezentaciju keva me pita sta se nerviram za njih kad nikad nista nisu uradili.I zena je u pravu,mi vec 20 godina nista nismo uradili a i pre toga nismo imali neke zapazenije rezultate.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
NISI POGODIO !!!!! Ako si nekad citao moje postove znao bih da coveka poznajem licno i puno mi je para dao ali puno ,20 puta sam mu rekao a sta mislis da da neki gol za reprezentaciju ,,,,komentar ti nikad necu reci

Nisam ni pogađao Stavio sam samo gol koji mi je prvi pao na pamet.

Tvoje postove volim da čitam na boneliju, aukcijama i evo ovde na topiku reprezentacije.
Na starom partizanovom topiku sam video da nisi sav svoj kada pišeš o Pertizanu pa sam to prestao da čitam.
Ako ti je Panta davao lovu, mogu samo reći da je car!
A tebi: pokrij se ušima o svom grobarstvu!
Ja od fudbalera grobara ne bih dinar uzeo pa makar hleb kući nemao.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 22:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam ni pogađao Stavio sam samo gol koji mi je prvi pao na pamet.

Tvoje postove volim da čitam na boneliju, aukcijama i evo ovde na topiku reprezentacije.
Na starom partizanovom topiku sam video da nisi sav svoj kada pišeš o Pertizanu pa sam to prestao da čitam.
Ako ti je Panta davao lovu, mogu samo reći da je car!

Kazes da nisam sav svoj kada pisem o partizanu ,,,pre dve subote sam radio Lolu Smiljanica i malog Petkovica iz Zvezde racun 37 350 ,,ostavljaju 450 evra,,,to jest vise 7650 vise,,,,Sta sam trebao da radim da kazem evo 3800 vracam zato sto Petkovic igra u zvezdi...I ja nisam svoj sto pisem o partizanu...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 22:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ultras lupeta :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/11/2011 : 23:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kazes da nisam sav svoj kada pisem o partizanu ,,,pre dve subote sam radio Lolu Smiljanica i malog Petkovica iz Zvezde racun 37 350 ,,ostavljaju 450 evra,,,to jest vise 7650 vise,,,,Sta sam trebao da radim da kazem evo 3800 vracam zato sto Petkovic igra u zvezdi...I ja nisam svoj sto pisem o partizanu...

Menjaj posao i pošteno zarađuj kintu
Šalim se, svakom svoje... ali ja ne bih pipnuo te pare.

quote:
Ultras lupeta :D

Burazeru, kod mene je zvezdaštvo ušlo u krv i gotovo
Ne očekujem da me bilo ko razume, doktori ponajmanje

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2011 : 23:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
To nije zvezdastvo, to je sektastvo :D OkiUltras :D

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/11/2011 : 23:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma idi begaj!
Kada sam postao zvezdaš sektaštva nije ni bilo u Šumadiji, tako da ništa od toga

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2011 : 23:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Veliki GURU iz SOPOTA !!!! Samo bez ljutnje molim vas ,,bilo je jace od mene !!!!!!!!

Edited by - radulovic marko on 15/11/2011 23:43:58
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/11/2011 : 16:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
http://www.facebook.com/pages/Pantela/270194256332532

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/11/2011 : 22:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
\Lotar na klupi?????
http://www.mondo.rs/s224366/Sport/Sport/Fudbal/Mateus_merka_klupu_Srbije.html

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2011 : 22:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro je. Taman sam se zabrinuo da su Grobari ovde prolupali, ali je tu Ultras da me demantuje.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/11/2011 : 22:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Inače, meni je ok da Lotar dođe.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 16/11/2011 : 22:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil
quote:

Dobro je. Taman sam se zabrinuo da su Grobari ovde prolupali, ali je tu Ultras da me demantuje.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000