forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 19:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kako si ti sad to zakljucio? Dobitnik Gomeljski nagrade, 10-ogodisnji vladar domaceg prvenstva, F4 ucesnik i konstantni top16 sa najmanjim budzetom Evrolige tebi nije dobar trener??? Sto bi neki rekli - "navijacka obojenost"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/11/2011 : 19:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kako si ti sad to zakljucio? Dobitnik Gomeljski nagrade, 10-ogodisnji vladar domaceg prvenstva, F4 ucesnik i konstantni top16 sa najmanjim budzetom Evrolige tebi nije dobar trener??? Sto bi neki rekli - "navijacka obojenost"

Ne nego navijacka ostrascenost prijatelju...verovatno ces da spomenes da je i Tole dobar jer ga je Platini dva tri puta potapsao po ramenu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 19:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tole je kriminalac koga treba oterati pod hitno.. Em je glup, em ekstremno bezobrazan... Kao Curkovica i Zecevica da slusam... No, to nisu teme za ovaj topic...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 20:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Vujosevic je izvukao ne 120 nego 1200% iz Partizana i situacije u kojoj je. Ali, mislim da ne bi uspeo na vecoj pozornici, sto je, uostalom, u vise navrata i dokazao. Jbg, malo je previse Balkanoidan.

Odlican trener, ali ne i creme de la creme. Moja ocena. Sem ako ne zaokruzis na samo Partizan, onda nije odlican nego vanserijski i jedan u milion.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/11/2011 : 20:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Apsolutno se slazem sa tobom u toj donjoj oceni...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/11/2011 : 20:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Vujošević je odličan trener, ali da bi bio vanserijski, mislim da je potrebno i nešto više od Partizana. Ovako, za nas je bio fantastičan, ali to je to.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/11/2011 : 21:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Vujošević je odličan trener, ali da bi bio vanserijski, mislim da je potrebno i nešto više od Partizana. Ovako, za nas je bio fantastičan, ali to je to.

To sam i ja rekao ali Savic nece da slusa
Nije dovoljno ime,pa samim tim nema autoritet za velike klubove.Problem je sto se on ne prilagodjava ekipi nego ekipu prilagodjava sebi.
To moze da prodje u manjim klubovima a ne u velikim koji su puni razmazenih zvezda,i priznaju se samo trofeji.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/11/2011 : 21:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Nije dovoljno ime,pa samim tim nema autoritet za velike klubove.Problem je sto se on ne prilagodjava ekipi nego ekipu prilagodjava sebi.
To moze da prodje u manjim klubovima a ne u velikim koji su puni razmazenih zvezda,i priznaju se samo trofeji.

За обе поруке.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 18/11/2011 : 08:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

За обе поруке.

A mora se ipak cestitati Partizanu na sinocnoj pobedi...vratiti se posle -21 je veliki uspeh da ne kazem podvig.Mozda ce sad i Vlada Jovanovic u CSKA
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/11/2011 : 09:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
A mora se ipak cestitati Partizanu na sinocnoj pobedi...vratiti se posle -21 je veliki uspeh da ne kazem podvig. Mozda ce sad i Vlada Jovanovic u CSKA

daj bože
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/11/2011 : 13:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.sportske.net/vest/kosarka/zbog-cega-svi-hoce-u-partizan-57716.html

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/11/2011 : 16:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ja da imam sina koji je perspektivni kosarkas, drzao bih ga prilicno daleko od svake inkarnacije KKCZ.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/11/2011 : 19:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Realno FMP je najvise izgubio u celoj prici..Onaj mali Milutinovic je li on iz FMP -a ili Zvezde, mislim na proslu godinu.

Edited by - radulovic marko on 20/11/2011 19:18:55
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 20/11/2011 : 19:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Ja da imam sina koji je perspektivni kosarkas, drzao bih ga prilicno daleko od svake inkarnacije KKCZ.

Trenutno si mozda u pravu ali se ja jos uvek nadam da ce to da se promeniod ove godine...i da ce da traje
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/11/2011 : 19:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Svrbi me moram da vam kazem....Moka Slavnic je trenutno u Sloveniji i razgovara o preuzimanju Ljubljanske Olimpije .

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/11/2011 : 21:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Tole je kriminalac koga treba oterati pod hitno.. Em je glup, em ekstremno bezobrazan... Kao Curkovica i Zecevica da slusam... No, to nisu teme za ovaj topic...

Došlo iz bulje, a ?
E hvala Bogu !

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2011 : 21:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svrbi me moram da vam kazem....Moka Slavnic je trenutno u Sloveniji i razgovara o preuzimanju Ljubljanske Olimpije .

Veliki igrac ali mislim ne i trener.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/11/2011 : 21:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Imao je Moka OK klupskih epizoda (poslednja da valja verovatno u Iraklisu pre nekih hm 13-14 godina ili dalje), ali ko zna u kakvom je sad stanju.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 22/11/2011 : 21:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imao je Moka OK klupskih epizoda (poslednja da valja verovatno u Iraklisu pre nekih hm 13-14 godina ili dalje), ali ko zna u kakvom je sad stanju.

A sudeci po epizodi sa reprezentacijom verovatno u ne bas sjajnom stanju.Odlican motivator,ali dugo je izvan kosarkasko/trenerskih tokova.
Nek mu je sa srecom,veliki majstor i veliki Zvezdas
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 23/11/2011 : 11:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Realno FMP je najvise izgubio u celoj prici..Onaj mali Milutinovic je li on iz FMP -a ili Zvezde, mislim na proslu godinu.

Kao i obično,najviše će izgubiti Zvezda...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/11/2011 : 11:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kosarka je sport koji se igra od oktobra do maja i na kraju izgubi Zvezda.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40647 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/11/2011 : 12:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobra.. umesto nemac zvezda..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/11/2011 : 13:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kosarka je sport koji se igra od oktobra do maja i na kraju izgubi Zvezda.

Mogao bih i Hemorfam da zameni zvezdino mesto.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 23/11/2011 : 22:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:
Svrbi me moram da vam kazem....Moka Slavnic je trenutno u Sloveniji i razgovara o preuzimanju Ljubljanske Olimpije.

Veliki igrac ali mislim ne i trener.

Slavnić je od 1993. godine imao sledeće rezultate:
- Posle dve vezane Zvezdine titule (trener bio Lale Lučić) uspeo da ne osvoji titulu i pri tom oterao iz Zvezde tandem Vidačić-Tomašević
- Obrukao se sa "moskitosima" i nabio nož u leđa reprezentativnoj košarci
Jel radio još nešto? Verovatno se na netu mogu naći njegovi "podvizi"...

Što kaže Dr. Zistis... i za mene će Moka uvek biti sinonim dobrog igrača
Ali brate i sinonim prolupalog čoveka već celih 18 (a možda i više) godina.

Ko njega više shvata ozbiljno ?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/11/2011 : 22:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Славнић се пред Европско првенство у кошарци 2007. суочио са бројним отказима репрезентативаца, тако да је поред Гуровића, Јарића и Миличића на првенство повео 9 дебитаната.Daj jedan razlog zasto je on zabio noz u ledja reprezentaciji , pa on je selektirao danasnju reprezentaciju.U beogradu ti je poznata prica da je sadasnjoj reprezentaciji MOKA menjao pelene a DUDA ih seta . Kako ti znas da je prolupao, ja coveka vidjam skoro svaki dan ..Jednostavno covek koji ima neverovatan temperament i ego,tesko uspeva da se izbori sa tim u trenerskom poslu. Covek je ekstra urban za 63 godine ,svaki dan je u teretani,jede zdravu hranu ,mozes da pricas sa njim kao da ima 30 godina o bilo cemu.Poznaje sport vrhuski zajebava se i svi koji su oko njega ga gotive do jaja .I tesko da u beogradu i srbiji postoji veci zvezdas od njega.Cisto da znas da je on Drazena Petrovica ubacio u tim sibenke .

Edited by - radulovic marko on 23/11/2011 22:54:47
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000