Marija je valjda završila u kadi prerezanih žila. Znači, još riješimo starog i šogoricu i to je to..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Znaaaaam... Riješit će se lijekova i onda će opet bit zajedno s obitelji u svojim ludim halucinacijama... Dal sam pogodio?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Sviđa mi se uvođenje crne boje, ne sviđa mi se nekonzistentnost, crtež na početku stripa mi ni malo ne odgovara dok kasnije evoluira u oku puno ugodniji, no to se ne bi smjelo događati unutar jednog te istog stripa...
Ova priča mi je draža od Mirakula (premda mi početak nije baš obećavao, ali Thorgal stvarno zna što radi) i volio bih da je ovaj stil bio od početka...
Sviđa mi se uvođenje crne boje, ne sviđa mi se nekonzistentnost, crtež na početku stripa mi ni malo ne odgovara dok kasnije evoluira u oku puno ugodniji, no to se ne bi smjelo događati unutar jednog te istog stripa...
Ova priča mi je draža od Mirakula (premda mi početak nije baš obećavao, ali Thorgal stvarno zna što radi) i volio bih da je ovaj stil bio od početka...
U pravu si...u pocetku sam se malo trazia,pokusava sam bar malo popravit crtez u odnosu na Mirakul,tek od prvog susreta oca i Mira sam se malo ustalia...iskreno govoreci tada sam se trazia i u samoj prici,nisam bia siguran u kojem smijeru da je razvijem i tek kad se ona poslozila u glavi tada je i crtez posta konzistetniji...sad koliko je on kvalitetan,to je vec druga prica...ja se nadam da je bar malo bolji nego kod Mirakula i ja sam zadovoljan.
Meni se sviđa što je ovdje crtež puno čišći, a crna stvarno dodaje novu notu tvom crtežu... Mislim, nije sad da je to crtež za pasti na guzicu, ali znaš njime prikazati ono što si zamislio i meni je to dovoljno za uživati u stripu...
Da je ostao onaj stil s početka, sumnjam da bih prevalio i pola dosadašnje priče :)
Svi stripovi su ti Torghale dobri, imaju priču, a i crtež je ok i mislim da ni izbliza to neko drugi ne bi znao uraditi kao ti. Crtaž je samo tvoj, originalan, bez obzira na sve manjkavosti (kad je u pitanju anatomija)samo furaj dalje:).
Naslovnica je odlična!! Ali kada vidim prvu tablu i ovo sad što crtaš... uf, razlika je ogromna. Ali, nemoj da šta zamjeriš... i ja sam postavo fan tvojih stripova.
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.