mister m.........znam da svetlost skodi....ali ako sunce nebije direktno u stripove dali ce i tad rikna izbledeti ?....evo svi ih uglavnom drze na otvorenim policama...pa nisu valda stalno u mraku ima i svetlosti u tim sobama...evo corto kolekcija ti je izvrsnna..imali svetlosti u toj sobi sa stripovima,dali si negde primetio da rikne blede vremenom ?
Kod mene ima svetlosti ali nisam primetio, da bi nesto izblijedilo ali tu kolekciju imam tek nekih 5 godina. Mislim i da kod plastificiranih rikna ne bi trebao biti problem ...
pa u italiji..corto ako se secam i ako sam u pravu ti zivis na samoj granici slovenije i italije u novoj gorici jel tako?...prosetas do italijanske teritorije kupis strip i vratis se kuci
pa u italiji..corto ako se secam i ako sam u pravu ti zivis na samoj granici slovenije i italije u novoj gorici jel tako?...prosetas do italijanske teritorije kupis strip i vratis se kuci
Nisam baš na granici ipak imam neki sat vožnje do Italije. A cifra je negdje 4000 ili 5000 od oka, ne znam treba li da brojim i stripove, koje prodajem ...
Nisam baš na granici ipak imam neki sat vožnje do Italije. A cifra je negdje 4000 ili 5000 od oka, ne znam treba li da brojim i stripove, koje prodajem ...
corto prodao si mister noa od 241 do 379...ah pa zasto pobogu,ima i tu finih prica ai sad ti nije cela kolekcija...a marti od 242 do 277 kakve su price ? ako si citao
corto prodao si mister noa od 241 do 379...ah pa zasto pobogu,ima i tu finih prica ai sad ti nije cela kolekcija...a marti od 242 do 277 kakve su price ? ako si citao