forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/11/2011 : 10:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Kruger

dsormaz pusti ove zlikovce, tesko im je, pate, pa neka im bog oprosti

oh kako evanđeoski!
inače krugeru neopevani ,triba bi znat kad se več pačaš u vjerske teme da se za razliku od tvog zagreba, Dalmacija barem spominje u Bibliji.

Hhahahahahha majko mila strašno
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/11/2011 : 11:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sta se desava sa vasim klubom ,,koji vam je djavo ....ovog vikenda sam izgubio 190 evra zbog vas ,,,Nisam upucen u desavanja jer sam glup,ovde bih mi sigurno neko rekao sta se desava...Nije mi prvi put da padam na hajduku ,,sta je bre sa vama...!!!!!! ??????????

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/11/2011 : 12:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
duga priča, sve je počelo sa ispadanjem od panatinaikosa 95. od tada traje kriza rezultata.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 21/11/2011 : 13:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

duga priča, sve je počelo sa ispadanjem od panatinaikosa 95. od tada traje kriza rezultata.

Ovo je rekao bi - istina.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/11/2011 : 13:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Sta se desava sa vasim klubom ,,koji vam je djavo ....ovog vikenda sam izgubio 190 evra zbog vas ,,,Nisam upucen u desavanja jer sam glup,ovde bih mi sigurno neko rekao sta se desava...Nije mi prvi put da padam na hajduku ,,sta je bre sa vama...!!!!!! ??????????

A što reći, samo to da je pravi Hajdukov navijač, pogotovo ovih dana, itekao isfrustriran. Isfrustriran zato što se već godinama ne može niti približiti Mamićevoj građanskoj tvorevini čija je moć iz godine u godinu sve jača.

S druge strane, najteža činjenica za prihvatiti je da se Hajduk nije okrenuo sebi i uložio u sebe svih ovih godina. Adriano je napisao da je sve počelo od Panathinaikosa iz '95, ali ja bih rekao da je sve počelo od finala kupa '91 sa Zvezdom. To je bila zadnja dobra Hajdukova juniorska generacija nastala kao produkt iz 80-ih kao rezultat ulaganja u razvoj mlađih kategorija.

Možemo govoriti i o toj generaciji sredinom 90-ih koja je bila u četvrt-finalu, kao vrlo dobroj, ali i to bih prije opisao kao rezultat sretnih okolnosti, kad se nekoliko starijih igrača vratilo u klub i uz tada još uvijek solidnu splitsku dicu nastalu iz Hajdukove škole, ostvarilo odličan rezultat.

Ali Hajduk je i tada teško osvajao prvenstva i zanimljiva je činjenica koja pomalo i boli, da Hajduk niti jedno prvenstvo nije osigurao prije zadnjeg kola. Uvijek je zadnje kolo odlučivalo.

Za to vrijeme uprave su se samo mijenjale, nekima se i sudilo (sjetimo se samo Rožića), a ovi noviji su potpuno nedorasli zagrebačkim lijama. Nevjerojatna i frustrirajuća činjenica da iz Hajdukove škole već godinama nije izašao neki kvalitetniji nogometaš koji bi imao dobru cijenu na tržištu. Umjesto toga, sumnjivim pojačanjima se nastojalo preko noći nešto postići. I nitko, ama baš nitko niti ne pomišlja da se uloži u razvoj Hajdukove omladinske škole i infrastrukture koje je iznjedrila generaciju koja je harala '98 u Francuskoj.

Nažalost, ne vidim nekog pomaka ni s ovom novom upravom, previše je tu dovučeno sumnjivih stranaca, a ona srž momčadi koju bi trebala činiti Hajdukova dica gdje je? Nema je! I zato još više frustrira kad ti neki mafiozo tipa Mamić soli u oči pamet kako stvare trebaju stajati, a galerija likova iz Hajdukove uprave samo nijemo slušaju i ponekad zalaju. Nema od lajanja ništa, treba zasući rukave, stvoriti neki plan. Ali koliko vidim, Hajduk još ni blizu nema neki dugoročniji plan.

Trebalo bi podržati Balakova, čovjek ništa nije kriv, ali i pronaći bistre ljude s nekim zdravim dugoročnim planom. Do tada, paradoksalno, ljubav navijača prema Hajduku je još jača, isto kao što raste i frustriranost. Tolika frustriranost da uživamo u ovim Dinamovim nastupima u Ligi prvaka. Bez obzira na sve, Hajduk će i dalje ostati prvi u srcu. Ostavimo žene, djevojke, majke, očeve po strani, Hajduk je uvijek na vrhu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/11/2011 : 15:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da si pogriješio topic bolje odi u gnk Dinamo tamo ćeš dobiti mnoštvo odgovora
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

5 postova za redom na Hajdukovom topicu, toliko o tvojoj opterećenosti o suparničkom klubu.

branim dinamo od vas opterecinih hajdukovaca
mozda sam opterecen dinamom za razliku od vas hajukovaca koji se bakcete s dinamom, ponavljam ak si imate sto reci o dinamu znate gdje smo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jedino me Real može sad usrećiti.

Ali jebiga, platit će Maminjo da pristojno izgube, možda samo s 3-4 razlike.;)

prijatelju placi kolko hoces, dinamo igra s realom u ligi prvaka, pa ako i izgubi nije strasno, strasnije je sto hajduk tu cast igranja okusiti ne moze
barem je to strasno onim istinskim pravim hajdukovcima koje znam, oni razmisljaju zasto hajduk ne igra u ligi pravaka a ne to s koliko nece ili hoce izgubiti ili pobjediti dinamo

al igra? ja mislia da im služi ka vriča za lupanje

hhhahagadffd

a koji je to tim najgori koji nikad ove sezone nije nastupio u ligi prvaka, hajduk
ha ha ha ha ha ha
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

oh kako evanđeoski!
inače krugeru neopevani ,triba bi znat kad se več pačaš u vjerske teme da se za razliku od tvog zagreba, Dalmacija barem spominje u Bibliji.

ha ha ha, smijati se na ovakijeh gluposti uvik treba
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

5 postova za redom na Hajdukovom topicu, toliko o tvojoj opterećenosti o suparničkom klubu.

mozda sam opterecen dinamom za razliku od vas hajukovaca koji se bakcete s dinamom, ponavljam ak si imate sto reci o dinamu znate gdje smo

pa kad te toliko boli sto ne odes, lako je pricati, treba otici

ja biti pokraj mjesta gdje se hajduk roditi u ceskoj i za kojeg nisu igrali dalmatinci, ti vjerojatno ne

rado bi mi išli do Madrida gledat sutrašnju pušionu dinama

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A što reći, samo to da je pravi Hajdukov navijač, pogotovo ovih dana, itekao isfrustriran. Isfrustriran zato što se već godinama ne može niti približiti Mamićevoj građanskoj tvorevini čija je moć iz godine u godinu sve jača.

S druge strane, najteža činjenica za prihvatiti je da se Hajduk nije okrenuo sebi i uložio u sebe svih ovih godina. Adriano je napisao da je sve počelo od Panathinaikosa iz '95, ali ja bih rekao da je sve počelo od finala kupa '91 sa Zvezdom. To je bila zadnja dobra Hajdukova juniorska generacija nastala kao produkt iz 80-ih kao rezultat ulaganja u razvoj mlađih kategorija.

Možemo govoriti i o toj generaciji sredinom 90-ih koja je bila u četvrt-finalu, kao vrlo dobroj, ali i to bih prije opisao kao rezultat sretnih okolnosti, kad se nekoliko starijih igrača vratilo u klub i uz tada još uvijek solidnu splitsku dicu nastalu iz Hajdukove škole, ostvarilo odličan rezultat.

Ali Hajduk je i tada teško osvajao prvenstva i zanimljiva je činjenica koja pomalo i boli, da Hajduk niti jedno prvenstvo nije osigurao prije zadnjeg kola. Uvijek je zadnje kolo odlučivalo.

Za to vrijeme uprave su se samo mijenjale, nekima se i sudilo (sjetimo se samo Rožića), a ovi noviji su potpuno nedorasli zagrebačkim lijama. Nevjerojatna i frustrirajuća činjenica da iz Hajdukove škole već godinama nije izašao neki kvalitetniji nogometaš koji bi imao dobru cijenu na tržištu. Umjesto toga, sumnjivim pojačanjima se nastojalo preko noći nešto postići. I nitko, ama baš nitko niti ne pomišlja da se uloži u razvoj Hajdukove omladinske škole i infrastrukture koje je iznjedrila generaciju koja je harala '98 u Francuskoj.

Nažalost, ne vidim nekog pomaka ni s ovom novom upravom, previše je tu dovučeno sumnjivih stranaca, a ona srž momčadi koju bi trebala činiti Hajdukova dica gdje je? Nema je! I zato još više frustrira kad ti neki mafiozo tipa Mamić soli u oči pamet kako stvare trebaju stajati, a galerija likova iz Hajdukove uprave samo nijemo slušaju i ponekad zalaju. Nema od lajanja ništa, treba zasući rukave, stvoriti neki plan. Ali koliko vidim, Hajduk još ni blizu nema neki dugoročniji plan.

Trebalo bi podržati Balakova, čovjek ništa nije kriv, ali i pronaći bistre ljude s nekim zdravim dugoročnim planom. Do tada, paradoksalno, ljubav navijača prema Hajduku je još jača, isto kao što raste i frustriranost. Tolika frustriranost da uživamo u ovim Dinamovim nastupima u Ligi prvaka. Bez obzira na sve, Hajduk će i dalje ostati prvi u srcu. Ostavimo žene, djevojke, majke, očeve po strani, Hajduk je uvijek na vrhu.

zalosno je sto hajduk ima barem petoricu bandita koji vode klub dok ih dinamo ima samo jednog
zalosno je sto se iz drzavnog proracuna bacaju novci na ova dva kluba a na ostale ne ili ne u istoj mjeri
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by lwood

rekao si da bi rado otisao, pa zasto ne odes, nemoj se sad posipati pepelom
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

oh kako evanđeoski!

aj mi sad objasni čemu se smiješ?
uvik si serecka da si veliki vjernik ,a nisi njanci NZ pročita.

tvojoj gluposti, to je uvik smisno
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by lwood

rekao si da bi rado otisao, pa zasto ne odes, nemoj se sad posipati pepelom

napisa san u množini.i bmisliš da bi baca pare na takve gluposti?

ne mislom da bi bacao pare, pa ako je glupost onda te ne zanima dinamova sreca ili nesreca
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/11/2011 : 21:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naša se pravi za pričanje o opterećenosti

5 (slovima: pet) komada zaredom! Jbt, koji kompleks

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oh kako evanđeoski!

aj mi sad objasni čemu se smiješ?
uvik si serecka da si veliki vjernik ,a nisi njanci NZ pročita.

tvojoj gluposti, to je uvik smisno

i to mi kaže neko šta glasa za HČSP?

kakve sad to veze ima s hajdukom osim sto je predsjednik HCSP - a hajdukovac
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 21:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

quote:

Naša se pravi za pričanje o opterećenosti

5 (slovima: pet) komada zaredom! Jbt, koji kompleks

jos uvjek ne znaci da bi trebao pljuvati na ovom topicu po dinamu, pa daklem, imas topic gdje se mozes obratiti nama dinamovcima, ovako je kuakvicki
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/11/2011 : 21:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

jos uvjek ne znaci da bi trebao pljuvati na ovom topicu po dinamu, pa daklem, imas topic gdje se mozes obratiti nama dinamovcima, ovako je kuakvicki

O čemu ti pričaš? Ti si doša na naš teren i pljuješ li ga pljuješ, ne daš se smesti. Na vaš topic ritko i navraćan u zadnje vrime, a iskreno - neman ni zašto. Jedino što me zanima je Hajduk, a ostale pseudotvorevine zvane gfk Dinamo me uopće ne interesiraju.

Živ i zdrav mi bia!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 22:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O čemu ti pričaš? Ti si doša na naš teren i pljuješ li ga pljuješ, ne daš se smesti. Na vaš topic ritko i navraćan u zadnje vrime, a iskreno - neman ni zašto. Jedino što me zanima je Hajduk, a ostale pseudotvorevine zvane gfk Dinamo me uopće ne interesiraju.

Živ i zdrav mi bia!

pa dobro, sto me onda napadas, moze biti da ja pljujem i pljujem, ali ima i onih hajdukovaca koji pljuju i pljuju po dinamo, ja ih na mjeso gdje mogu doci
nisi realan, trebao bi biti
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/11/2011 : 22:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajde krugeru napiši točnu dijagnozu i riješi nas nedoumica

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 22:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam ti ja doktor, obrati se lijecniku, ionako ga prizivas
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 22:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
zlotvore, a sto ocekivati u spici s lwoodom
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 22:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ma daj ,pa ovaj lik je mila majka za krugera

moja majka je mila ako tvoja nije, pa zato bez majki molim
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 22:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nisam ti ja doktor, obrati se lijecniku, ionako ga prizivas

znači više ti ni doktor ne može pomoč? cccc

pa ti si trazio diagnozu, pa kakve veze ja imam s ovimje slucajem, molcu ljepo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2011 : 22:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

to se tako kaže ovde,ako ti nije jasna fraza nabavi prevodioca

govoris nekim drugim jezikom, pa bitice da ti je ondak jako zlo, zao mi je ako ti je bas tako puno lose
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000