forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/11/2011 : 12:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
znači, ako nisam HČSP-ovac, onda sam u SDP-u. nisam ja u nikakvoj stranci. nemam takvih ambicija. samo zdravorazumski gledam na stanje u RH.
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by adriano

valjda postoje neke ustanove i za te HČSP-ovce. sigurno bi ih negdje primili. treba ljudima pomoć, bez obzira na stupanj ludila. sigurno postoje neke konvencije za smještaj takvih ljudi, gdje ih se onda može nekim terapijama pripremit za život među ljudima

Vidiš, sad si me stavio u poziciju da branim HČSP iako nisam nikad bio niti ću ikad biti u nekoj stranci (iskreno, j*** mi se za sve njih), a pogotovo nekoj partiji, za razliku od tebe.
Što se tiče hašamana iz vašeg foruma mladih, vama čak ni te ustanove ne bi pomogle. Vi ste definitivno izgubljeni slučajevi.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/11/2011 : 13:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
nisam ja u nikakvoj stranci

To je najpametnije.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/11/2011 : 13:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
...da ne spamiramo više ovaj topic...barem ja neću.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/11/2011 : 22:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Sapunar predao štafetu Paladinu, Maleš predstavio program i odgovarao dioničarima

Članovi ranijeg saziva Nadzornog odbora "bijelih" razriješeni su glasovanjem 339.035 glasova "za", nitko nije bio protiv razrješnice, jedan glas bio je suzdržan da se s palube skine posada u sastavu Petroslav Sapunar, Jako Andabak, Rade Lasić, željko Bašić, Petar Draganja.

- Zahvaljujem dosadašnjim članovima Nadzornog odbora – objavio je Vinko Radovani, predsjednik i voditelj skupštine dioničara "bijelih".

Petroslav Sapunar, predsjednik dojučerašnjeg saziva NO zahvalio se za mikrofonom:

- Koristim priliku da zahvalim svim čimbenicima koji su nam davali povjerenje i pomagali, radili smo po zakonu o korporativnom upravljanju, najbolje što smo znali, nadasve časno i pošteno – prisegao je na odlasku, ali njega i najvećeg malog dioničara Andabaka čeka mjesto i u novom sazivu, sa četverogodišnjim mandatom, oni su predstavnici malih dioničara uz sedmero predstavnika Grada/Našeg Hajduka.

Anđelka Visković, zamjenica gradonačelnika Keruma koja je iznijela velik teret od ožujka do danas baveći se Hajdukom i njegovom upravljačkom problematikom, prije glasovanja o budućim članovima NO podsjetila je:

- Trenutak je da se spomenemo kako smo obavili zakonom prodviđenu proceduru izbora članova Nadzornog odbora kroz Gradsko vijeće, a prije toga formirali smo i stručni radni tim da pronađemo način kako navijače uključiti u cijelu priču. Uspjeli smo u svemu tome, uz velik entuzijazam navijača... Rekla bih da ovaj Nadzorni odbor koji stupa na snagu nosi na leđima veliku dodatnu odgovornost prema svemu onome što je proteklih mjeseci uloženo u projekt "Naš Hajduk". Velika ljubav stopila se u povijesnoj godini 100. obljetnice, dogodio se tako još jedan, kazala bih povijesni spoj Hajduka i navijača! - izrekla je gospođa Visković, popraćena burnim pljeskom, očito je osoba koja uživa golemo povjerenje i stekla je nepodijeljene simpatije za sav trud što ga je ulagala od ožujka do dana današnjeg, kao Kerumova izaslanica za "hajdučka pitanja"...

I to je bio krešendo dnevnog reda, stigli smo do ključnog trenutka da se o probranim članovima za budući Nadzorni odbor glasuje pojedinačno. Evo tablice rezultata, s time da je Jaku Andabaka, opravdano odusutnog zastupao opunomoćenik Vinko Ljubičić, donedavni direktor firme "Naprid bili" koju je Andabak nekidan prepustio Hajduku.

Tako se Vinko Ljubičić i slikao za povijesni prvi nastup novog NO, (ne) treba retuširati fotografiju s Andabakom... Dakle:

1. Jako Andabak - 333079 za, 2 protiv, 1 suzdržan
2. Petroslav Sapunar - 338085 za, 102 protiv, 1 suzdržan
3. Josip Paladino – jednoglasno za, svih 339088 nazočnih glasova!
4. Šime Luketin – 339087 za, 1 protiv, nitko suzdržan
5. Branka Ramljak – jednoglasno!
6. Vjekoslav Hrabar – jednoglasno!
7. Nikola Koceić Bilan – jednoglasno!
8. Ljubo Pavasović Visković – 339085 za, nitko protiv, 3 suzdržana
9. Ante Majić – 339087 za, 1 protiv, nitko suzdržan

To je, eto taksativan prolazak, učinak pojedinačnog glasovanja, mrvu hrapavosti primjećujemo tek kod Sapunara, čak 102 dionička glasa protiv, ali što je to prema listiću stotina tisuća glasova kad ga u ime Grada digne gospođa Visković...

U ime novoizabranih "nadzornika" obratio se skupu dioničara dr Josip Paladino, ugledni liječnik iz Zagreba, dogovorili su se da kao najstariji među njima kaže pozdravni govor, na binu su ga dopratile doslovce ovacije...

- Velika mi je čast, određen sam da se zahvalim na izboru u ime svih nas... Vidite, iza moga imena piše Zagreb... A ja sam se rodio tu dolje, malo ispod Gripa, bila je to ranije ulica Prvoboraca 70, moja prva adresa u rodnom gradu. Ja sam rođeni Splićanin, tako se i osjećam, tako i živim. Pitali su me mnogi zašto smo se mi kandidirali, odgovor je ovdje iza mojih leđa, dva barjaka: Hrvatska i Hajduk. Da, to je razlog, to nosimo u srcu, zato smo se kandidirali.

Birao je riječi, dojmljivo, dirnut:

- Da su dobra vremena nisu, da je bilo i teže – jest! Ali, ne smiješ se nikad predati, možeš i puzati, ali uvijek težiti da ugrizeš onoga koji je nad tobom i koji te tuče! Hrabrost i poštenje dvije su vodilje u našem budućem poslu – objavio je hajducima dr Paladino.

Skupština je završila, a devetero članova Nadzornog odbora Hajduka potom se povuklo na svoju prvu, konstituirajuću sjednicu na kat Velike dvorane na Gripama u dvoranu za sastanke. Luketin se na trenutak "zagubio", nisu počeli dok ga nisu "pronašli"...

Na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora za predsjednika imenovan prof. dr. sc. Josip Paladino, a koji je ujedno na prvim demokratskim izborima za NO Hajduka 5. studenog dobio i najveći broj glasova navijača. Potpredsjednik novog saziva Nadzornog Odbora Hajduka je dipl. oecc. Šime Luketin.

Dr Josip Paladino novi je predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, to je glavna vijest sa konstituirajuće sjednice novih "nadzornika", njih devetero na čelu "bijelih". Njegov zamjenik ili dopredsjednik jest Šime Luketin, dakle – vratija se Šime, poslije cijelog desetljeća u upravljačke strukture kluba.

To je glavno, dr Paladino kao najstariji među njima, rođen 1950. dobio je prednost, drugi je Luketin, tri godine mlađi. Takav je bio i poredak u glasovanju 5. studenoga, prvi Paladino sa 2843, drugi Luketin sa 2612 glasova...

Dr Paladino živi i radi u Zagrebu, Luketin je u Splitu cijeli život, međutim ne bismo se olako upustili da ih kategoriziramo kako će doktor biti najugledniji, počasni, a "vratija se Šime" izvršni među jednakima.

Inicijalni sastanak na Gripama, odmah poslije Skupštine dioničara potrajao je više od sata i onda su svi na kraju - protutnjali pokraj novinara; bit će "Našem Hajduku" drago, rekli su im šta manje da ste po medijima, radite u klupska četiri zida.

Dr Paladino je ipak rekao "sedmoj sili":

- Oprostite, već u 19 sati moram biti u Zagrebu, kako znam i umijem. Kazat će vam... - osvrnuo se.

Tko? Tko??? Neće ovaj, neće onaj, neugodno im je da uzmu riječ pokraj tek postavljenog predsjednika kojem se pak silno, silno žuri i moli nas za razumijevanje. I odlaze...

U redu, svoju pozdravnu riječ je rekao, a za nešto konkretnije prerano je.
Međutim, s Gripa se društvo preselilo u Poljud, na nastavak razgovora, dogovora, primopredaje. Poluslužbeno. Dok je dr Paladino hitao poslom natrag u metropolu, dotle se na Poljuda obavljala nova runda zajedničke priče, a prisustvovala je i gospođa Anđelka Visković, sve do pet i pol...

Budući da je skupština počela u podne, u Poljudu su nastavak radnog sastanka začinili i zakuskom, radnim ručkom/večerom. Nazočili su bivši nadzornici, uprava, većina novoustoličenih nadzornika. Vjekoslav Hrabar morao je pohitati poslom u Beč...

A Hrvoje Maleš je navečer u 19 sati imao promociju na Ekonomskom fakultetu u Splitu, još u ožujku je postao magistar ekonomskih znanosti (mr. sc), danas je pak svečano promoviran: prihvaćeno izvješće pred dioničarima, magistar na splitskom sveučilišnom "kampusu".

Ujedno, pojavio se danas i kalendar Hajduka za 2012., taman na dan kad je Sapunar predao štafetnu palicu dr. Paladinu!

Od dva sata i 15 minuta trajanja Glavne skupštine Hajduka u maloj dvorani na Gripama sat i pol je otpalo na drugu točku dnevnog reda pod nazivom 'Prezentacija plana i programa razvoja Društva na športskom i financijskom planu, te projekcija prihoda i rashoda za 2012. godinu od strane uprave društva'.

U petnaestominutnom izlaganju predsjednika uprave Hrvoja Maleša obećanom dioničarima još na prethodnoj skupštini održanoj u kolovozu prvi čovjek kluba iznio je kratki plan i program rada uprave, dok će kompletan biti izdan na idućoj sjednici novoizabranog Nadzornog odbora.

Predstavit će program s kojim su izabrani članovi uprave pobijedili na natječaju, zajednički program uprave napravljen u svibnju ove godine, kao i šestomjesečni izvještaj rada uprave. Iznio je Maleš ciljeve, strategiju, misiju i viziju kluba.

Ciljevi su uvijek prvenstvo, kup i plasman u europska natjecanja jer je to minimum ispod kojeg Hajduk ne smije ići, dok je misija postati moderan europski klub baziran na igračima iz omladinske škole od čijih će budućih transfera 100 posto ostajati Hajduku.

- Neće djeca s menadžerima više ucjenjivati klub - istaknuo je Maleš.

Maleš je naglasio kako je uprava smanjila ugovore igračima koje je zatekla za 265 tisuća eura, kako je smanjena cijena gostovanja Barcelone za deset posto, kako je u umjetnu travu na pomoćnom igralištu i dvorani uloženo 250 tisuća eura, u infrastrukturu druge momčadi Primorca 1929 milijun kuna, kako su udeseterostručeni prihodi od prodaje pića na stadionu...

Maleš je istaknuo je kako bi iduće sezone budžet kluba po projekciji trebao biti smanjen i iznositi oko 88.950.000 kuna (rashodi za 2010. godinu bili su , a rashodi 88,6 milijuna kuna. Oko 40 milijuna kuna trebalo bi se pokriti od prodaje igrača.

- Dosad je prihod od prodaje igrača iznosio 70 posto prihoda kluba i to moramo smanjiti. Namjera nam je da u idućoj sezoni taj iznos maksimalno bude 50 posto s tendencijom smanjivanja - najavio je Maleš.

- Budžet će biti manji. Ovo je tek početak kresanja troškova - istaknuo je predsjednik

Pritom je Maleš najavio kako u klubu žele u iduću sezonu ući sa samo 28 igrača s profesionalnim ugovorima, što je vrlo znakovito u duhu micanja iz prve momčadi Dinka Trebotića, Marija Tičinovića i Tomislava Glumca.

Prethodno je predsjednik objavio u programu kako je dosad broj igrača s profesionalnim ugovorima za njegove uprave smanjen sa 51 na 44.

Financijski izvještaj za 2011. godinu je zaključno s 30. rujnom 2011. godine rekao je Maleš pozitivan. Ipak najzanimljivije je bilo što je Maleš u polemici s dioničarem Ivom Bučanom koji je zapitao kome će 'bijeli' prodati Trebotića, Tičinovića i Glumca koje su 'špicali nogom u guzicu' rekao:

- Šokiran sam. Nedopustivo je da neki igrači razbiju vrata klupskog restorana, odnosno da netko kaže treneru da kupi kartu za Bugarsku, da je još dva dana trener, no samo to ne zna! Da je i Messi to je nedopustivo - istaknuo je Maleš ne spominjući imena i zaradio pljesak okupljenih dioničara. Navodno je vrata razbio Tičinović, dok je verbalni istup bio Trebotićev.

Pritom je Maleš na rešetanje pitanjima o svemu i svačemu obrazložio dovođenje inozemnih pojačanja, koja se zasad nisu pokazala takvima, a koji se ne uklapaju u priču o domaćoj djeci.

- To je bila kratkoročna mjera koju smo u situaciji u kojoj je bila momčad morali poduzeti, ona ne zaustavljaju našu namjeru da se u budućnosti oslanjamo na našu djecu.

Po pitanju projekcije za iduću sezonu za koju je sam istaknuo kako je varijabilna jer ovisi primjerice o plasmanu Hajduka u Europsku ligu Maleš je dodao kako postoje mnoge ideje i zamisli kako popuniti klupski budžet.

- Kada smo bili na sastanku s predsjednikom UEFA-e Michelom Platinijem iskoristili smo prigodu i pritom se u Ženevi sastali s predstavnicima jedne renomirane marketinške agencije. Ozbiljno razmišljamo o prodaji imena stadiona - otkrio je Maleš.

Predsjednik Hajduka najavio je neke novine uoči iduće sezone, ali i za budućnost. Između ostalog najavio je i mogućnost ponovnog pokretanja trofeja Marjan, odlaska momčadi na inozemnu turneju u Ameriku ili Australiju...

- Želimo proširiti navijačku bazu u inozemstvu. Aktivno radimo i na dovođenju jednog renomiranog protivnika na Poljudu uoči početka iduće sezone - najavio je Maleš.

Završnu riječ na skupštini imao je Bojan Islamović, tajnik i jedan od inicijatora projekta 'Naš Hajduk' i, kako ga je predsjednik Skupštine Vinko Radovani najavio, 'jedan od krivaca zašto smo ovdje'.

- Volio bih da je svake godine na skupštini nazočno sve više dioničara, pa da o stvarima oko Hajduka pričamo ovdje, a ne u kafićima ili na forumima. Projekt 'Naš Hajduk' nije gotov, do sada smo okupili 8356 entuzijasta koji vjeruju u to. Uspjeli smo uvjeriti javnost da je moguće da stvari idu na bolje. Hvala svima, hvala i gradskim vijećnicima što nisu projekt iskoristili u dnevnopolitičke svrhe, već su shvatili njegovu važnost. Ovo je pobjeda svih Hajdukovih navijača – rekao je Islamović.

Što se tiče komentara nekih dioničara o sudbini 'Našega Hajduka' ako se za godinu i pol dana promijeni vlast, Islamović je istaknuo kako je 56 posto Hajdukovih dionica i dalje u vlasništvu Grada Splita.

- Nitko Gradu nije otuđio tih 56 posto dionica, mi smo samo predložili model izbora članova Nadzornog odbora, koji je prihvaćen.

Potom je Islamović zaželio sreću novoizabranim članovima NO-a.

- Želimo vam puno uspjeha i podsjećamo da izvješće o svom radu podnosite ovdje, a ne medijima ili na nekim drugim mjestima. Prihvaćajte samo najbolje za Hajduk, jer samo najbolje je dovoljno dobro za Hajduk – zaključio je Islamović uz pljesak nazočnih.

S.A,F.V,T.B., CROPIX

Dioničari pitaju: Reno, gubitak, Mamić, pojačanja, Cetinski...

Kada je na dnevni red stupila treća točka, ona o izboru novih članova Nadzornog odbora, za govornicu je izašao jedan od malih dioničara Marin Burić, inače Hajdukov navijač koji je prije mjesec i pol dana teško ozlijeđen u neredima u Sarajevu uoči nikad odigrane prijateljske utakmice 'bijelih' sa Željezničarom.

Osvrnuo se, između ostalog, i na Hajdukovu svečanu ložu, u kojoj po njemu ima mnogim kojima tamo nije mjesto.

- Kroz svečanu ložu je prošlo više redikula nego kroz 'Trtu mrtu' (popularna radio emsiija, op. p.) i više kriminalaca nego kroz zatvor na Bilicama – oštar je bio Burić, zatraživši i zabranu pristupa u klub onima koji štete i vrijeđaju Hajduka.

Dioničar Bučan je zamjerio Malešu što se nigdje u projekciji nije spomenuo raniji gubitak od '90 i nešto milijuna kuna'.

- Nijedna uprava nije ništa napravila da bi se racionalizirali troškovi. Najuspješniji je bio Grbić, u pet mjeseci dok je bio na čelu kluba prodao je Ibričića i Strinića, poslovao s dobiti - ironičan je bio Bučan.

- Neka ga netko predloži za priznanje ja ću to prvi potpisati. Morali su biti prodani tri mjeseca ranije za 12 milijuna eura, a ne za sedam. Nemoguće je samo za plaće godišnje izdvajati 50 milijuna kuna. U prvih par mjeseci mandata došlo nam je 4,5 milijuna kuna ovrha za koje smo dizali kredit. Mogli smo mi u proljeće prodati Vukušića za četiri milijuna, ali ne želimo naše blago prodavati ispod tržišne cijene - oštar je prema prethodniku bio Maleš, a uključio se Nižetić po pitanju Marina Tomasova i Danijela Subašića čiji ugovori ističu na ljeto s čime se sad muči aktualna uprava.

- Ugovori se u nogometnom svijetu produžuju u pretposljednjoj godini njihova trajanja, nije se radilo planski i zato to nije napravljeno.

Dioničara Antu Rožića je zanimalo kada će se javno reći da da je Hajduk nemoćan pored Mamića.

- Upozoravali smo na neravnopravan status Hajduka, no netko je radio sustav deset godina, infiltrirao se u sve pore hrvatskog nogometa. Međutim vjerujem kako ćemo se već iduće sezone ravnopravno ubaciti u borbu za prvo mjesto - uvjeren je Maleš.

Najkonkretniji je od navijača koji su izlazili na pozornicu bio Josip Jerković koji je rekao da su s novim NO-om napokon pošteni ljudi došli u klub.

- Doveli smo na ljeto sedam igrača, od kojih šest nisu pojačanja. Gospodine Nižetić trebate već sada dati ostavku. Predsjedniče govorili ste o tome kako nijedan igrač neće imati ugovor veći od sto tisuća eura, a priča se da takve imaju Vuković, Inoha... Uz to kako možete javno iznositi što je koji igrač rekao Balakovu ili da je razbio vrata. Zašto igraju Tomasov i Subašić kada nisu potpisali ugovore?

- Nije lako kada se spašava sezona izbaciti dva takva igrača, no vjerujem kako ćemo s njima postići dogovor. Sa svim odštetama nismo za igrače izdvojili više od milijun eura - pojasnio je Maleš.

- Inoha je japanski reprezentativac, Vuković triput najbolji strijelac Crne Gore, Lima je bio mladi reprezentativac Portugala, Milićević je igrao Ligu prvaka, ali tu su i objektivne okolnosti poput ozljeda Vukovića i Milićevića. I Torres je plaćen 50 milijuna pa pola godine nije dao gol - odgovorio je Nižetić.

Duško Grba zamjerio je neiskustvo i dugi jezik Malešu kada je novinarima govorio o kreditu uzetom na vlastiti brk, o 15 milijuna eura koje Balakov ostavlja na klupi. Ipak je odao priznanje da je ova uprava za prethodne 'space shuttle'.

- Dobronamjerna je to kritika, to mi je i majka zamjerila - priznao je Maleš i nasmijao okupljene.

Grbu je interesiralo i je li na koncu Hajduk profitirao od Barcelone, odnosno što je s pričom kako je za taj event angažirana tvrtka Nobilo-Cetinski za koju je prethodno radio član uprave Pavle Cicarelli, i to bez natječaja.

- Trebala nam je pomoć izvana, renomirana agencija, kompatibilna sa mnom, s cijenom koja će biti ispod tržišne. Od projekta Barcelone na koncu ćemo biti u plusu oko 500 tisuća kuna. U sponzorskom segmentu za 2012. godinu predviđamo prihod od 13 milijuna kuna što je za 30 posto više nego dosad - najavio je Cicarelli.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/11/2011 : 22:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
zlotvore, zlotvore, pa ti skakuces i tamo i vamo
lwood je jos gori, ali bar da se drzite teme,
ja se drzim, branim dinamo i napadam hajduk
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/11/2011 : 23:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Jebiga, osta san zatečan večerašnjom utakmicom protiv Reala da stvarno nisan moga izdržat
Al' eto, osta san u sjeni globinja
Ono je "one man show"

Iskreno, meni se baš i ne ide na Dinamov topic, ali kad san vidia onaj cirkus... Ne zamiri, bilo je jače od mene

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 22/11/2011 23:28:27
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/11/2011 : 12:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Samo tako Krasimire naprid..tiraj bagru iz kluba..oni ce se tako ponasat a ne znaju spojit dva dodavanja..konacno da je u klub dosa covik koji nije beskicmenjak i koji zna sta je hijerarhija rad i disciplina..i sta je najvaznije nece podleci pritiscima menaderske mafije koja je u zadnjih 10 godina totalno unistila Hajduk..triba ga cuvat ko kap vode na dlanu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 23/11/2011 12:26:06
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by Kruger

Jebiga, osta san zatečan večerašnjom utakmicom protiv Reala da stvarno nisan moga izdržat
Al' eto, osta san u sjeni globinja
Ono je "one man show"

Iskreno, meni se baš i ne ide na Dinamov topic, ali kad san vidia onaj cirkus... Ne zamiri, bilo je jače od mene

Ako je moji bio epic face palm sto je onda ovo?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Di san u postu provalia glupost

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Di san u postu provalia glupost

Nije upuceno na tebe nego na ono sto ti je kruger rekao hahah savrseno ti je rekao
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Što? Da skakućen s topica na topic? Na to misliš?
Ako misliš na to, onda ni ti nisi ništa bolji a bogami ni Kruger. Radite istu stvar...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što? Da skakućen s topica na topic? Na to misliš?
Ako misliš na to, onda ni ti nisi ništa bolji a bogami ni Kruger. Radite istu stvar...

Ja bar se ne veselim kad hajduk izgubi za razliku od tebe ti si rekao da neces doci na dinamovo topic a stalno se tamo naslađuješ ja sam u pocetku dolazio na vas topis sad rijetko prokomentiram ali se ne naslađujem kao ti bar sam toliko ok ako nista drugo...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Jel te to poida toliko?
Ako ti natirava čireve, karcinome i ostalo evo - ODSAD NE IDEM TAMO! Statisfied? Jeba te topic....

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel te to poida toliko?
Ako ti natirava čireve, karcinome i ostalo evo - ODSAD NE IDEM TAMO! Statisfied? Jeba te topic....

Boli mene qurac sto ti pišeš ja samo govorim sto je istina i da se blamiras malo nista vise sto se tice toga sto ti pises na dinamovom topicu varas se ako mislis da mene to pogada jeba te hajduk i dinamo skupa
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
ajmo bolje gledati rađe ligu prvaka
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Boli mene qurac sto ti pišeš ja samo govorim sto je istina i da se blamiras malo nista vise sto se tice toga sto ti pises na dinamovom topicu varas se ako mislis da mene to pogada jeba te hajduk i dinamo skupa

Pa kad te boli kurac onda što to spominješ? I blamiranje? Kakvo mrtvo blamiranje? Što san napisa neistinito? Jedino san se zajebava i to je to. O blamiranju neman pojma. Nije me niko kvota dosad i napisa: "Aj ne seri više idiote i prestani se blamirat!" Ako ti nisi skužia zajebanciju, ja ne znan... Nemoj izmišljat gluposti...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 19:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajmo bolje gledati rađe ligu prvaka

i ja ne znam sto pisem vise ova slova bize samo tako
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 20:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa kad te boli kurac onda što to spominješ? I blamiranje? Kakvo mrtvo blamiranje? Što san napisa neistinito? Jedino san se zajebava i to je to. O blamiranju neman pojma. Nije me niko kvota dosad i napisa: "Aj ne seri više idiote i prestani se blamirat!" Ako ti nisi skužia zajebanciju, ja ne znan... Nemoj izmišljat gluposti...

daj ono momak covik ti je lipo reka da skačeš sa topica na topic a govoris da neces jedno radis drugo govoris nisi savrsen čovječe ne zelim se prebucavati ako ces shvatit kao covjek ok ako ne nista ne pokusavaj biti savrsen tip jer nisi
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/11/2011 : 20:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zlotvore ti si jedan obični provokator..... mučki provokator

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 20:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

daj ono momak covik ti je lipo reka da skačeš sa topica na topic a govoris da neces jedno radis drugo govoris nisi savrsen čovječe ne zelim se prebucavati ako ces shvatit kao covjek ok ako ne nista ne pokusavaj biti savrsen tip jer nisi

Pusti savršenstvo, ja ne tvrdin da san savršen. Pitan te za blamiranje. Reci di se blamiran.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 20:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Zlotvore ti si jedan obični provokator..... mučki provokator

Reče mi ratni huškač

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 20:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pusti savršenstvo, ja ne tvrdin da san savršen. Pitan te za blamiranje. Reci di se blamiran.

Pa napisao sam ti da govoris da neces dolazit na topic a tamo dodes i onda se naslađuješ ok možda je zafrkancija ali je i naslađivanje sigurno bar malo...za mene jeto blamiranje ne znamkako drugi to shvačaju.
Netko može shvatit moju nebrigu za pravopis blamiranje kako tko shvati...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/11/2011 : 20:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ne naslađuješ se samo ti ima ih dosta ali ti znas da sam s tobom ok zato ti i to govorim recimo briga mene za globinja sto ce pisati ok priznam nekad zaboli ali onda ja uzvratim i to je to drugo je kad napise on drugo je kad napises ti ako me shvacas...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/11/2011 : 20:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Moga si po parinom postu zaključit kakvi su moji postovi, a ako to nisi dosad, evo - svi moji postovi u Dinamovom topicu poslije poraza su zajebantski, bez imalo mržnje i netolerancije. Eto, sad si to valjda skužia. Što ja iman od Dinamovog poraza? Ništa. Lažen, nekad iman i dobitak na sportskoj, ali neću o tome
A ako ti to shvaćaš kao blamiranje, ok. To je tvoje. I sad lipo reci jel ti smeta što dolazin tamo? Ako ti smeta i negativno utječe na tvoj CNS lipo reci i ja tamo više neću dolazit. Ja ne pišen gadarije, nego se zajebavan. I to većina kuži.

P.S Koga boli q za pravopis?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/11/2011 : 20:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

valjda postoje neke ustanove i za te HČSP-ovce. sigurno bi ih negdje primili. treba ljudima pomoć, bez obzira na stupanj ludila. sigurno postoje neke konvencije za smještaj takvih ljudi, gdje ih se onda može nekim terapijama pripremit za život među ljudima.
quote:
Originally posted by lwood

@ adriano ,to su ti oni kojima više ni antipsihotici ne pomažu

@ dsormaze nemoj me nasmijavat.

medicina nije svemocna.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: