Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/11/2011 : 21:23:23
|
sto se tice dinama cudno je sto je jurcic, stavio u obranu cufrea koji se evidentno nije snasao i sto je vida bio bek, nije smio mjenjati obranu - ibanez, tonel, vida, leko vezna linija je ok samo ni alispahic nicim nije zasluzio da zapocne utakmicu samir nema sto traziti u takvim utakmicama, kao i beciraj, slozio bi se s hajdukovim bivsim trenerom spacom koji kaze da je samir spor, ma ne spor prespor rukavina i tomecak su trebali igati, dobio bi motoriku i pokretljivost u napadu, a badelj je trebao igrati na samirovoj poziciji veza - tomecak, ademi, callelo, kovacic napad - badelj i rukavina nije murinjo glup, znao je koga treba zaustaviti, treba zaustaviti badelja i dinamo nema igru, samir je ionako sam upadao u zamke koje su bile lagane i ocite |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/11/2011 : 21:38:43
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Tonka24 Ne bih se slozio ako može jedan transb... basel ili apoel pogotovo zasto dinamo ne bi mogao? Sto je lyon jaci od zenita ili porta? po čemu to jaci je porto za ajax da ne govorim
Basel? Basel bi razguzio ovakav Dinamo.. Apoel? Dal ti uopće pratiš LP-a ili???
Da ciparski apoel i onda ti mene pitas jeli pratim LP? tko bi tu koga trebao pitati dali prati LP? osim ako ne smatras apoel na razini porta ili intera milana |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 23/11/2011 : 21:41:32
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Tonka24 Ne bih se slozio ako može jedan transb... basel ili apoel pogotovo zasto dinamo ne bi mogao? Sto je lyon jaci od zenita ili porta? po čemu to jaci je porto za ajax da ne govorim
Basel? Basel bi razguzio ovakav Dinamo.. Apoel? Dal ti uopće pratiš LP-a ili???
paro stvarno ti se cudim..pa kad je Tonka napisa ista sta je imalo smisla..covik bulazni otkad je dosa na forum..
Jbg tako je to kad čovjek stoji iza svoje riječi i da tvrdim da je vahid na klupi dinama basel bi pao u zagrebu a u švicarskoj bi bio remi |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 23/11/2011 : 22:08:28
|
blamaža stoljeća kaj se Dinama tiče... mislim da se nije dosad zabilježeno da je netko uspio primit maltene 5 golova u 10 minuta... |
"Nothing lasts forever." |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 22:28:33
|
quote: Originally posted by Tonka24 Da ciparski apoel i onda ti mene pitas jeli pratim LP? tko bi tu koga trebao pitati dali prati LP? osim ako ne smatras apoel na razini porta ili intera milana
Vidim ja da ti zaista ne kontaš neke stvari.. Jedan Basel će torpedirat Man Utd 3 komada, a jedan Apoel će se nosit s Portom, Zenitom i Šahtjorom....a di je Dinamo u toj priči?? Opet te pitam... dal ti uopće pratiš LP-a? EDIT: Poanta svega je da se Basel i Apoel očito mogu nosit s velikim dečkima...Dinamo ne može...kraj priče. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 23/11/2011 22:31:25 |
|
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 23/11/2011 : 23:01:32
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by globinjo
Ustvari, ne bi nam trebalo biti čudno što nam se sad rugaš i likuješ zbog ove Dinamove katastrofe. Bilo bi jako, jako čudno da si npr. nastupio kao da ti je žao zbog toga ( a svi znamo što misliš o Dinamu)...to bi bilo puno gore nego ovako, a i mnogi bi se pitali što se to u tih 7 dana desilo Globinju u Zagrebu.
šta mi se desilo...puno toga...radio,gledao tursku(pola sata se smrzavao,onda pobjegao u ložu i gledao hrvatske "velikane" kako žderu kao da im je zadnje,dok pola hrvatske gladuje...al sam se zato sledio na maksimiru u subotu...na -3 gledao nemoć hajduka...da,trebao sam u ložu i na tu utakmicu,ali ne,odbio sam,za hajduka i smrznit se ako treba...bilo je super,ja i 128 navijača lokomotive na zapadu,a na jugu 400 hajdukovaca,pjevaju cijelu utakmicu kao da hajduk gazi,a zapravo je bilo obrnuto...i cijelu utakmicu sam se osjećao kao da sam u splitu...samo da nije bilo jebene magle...maki,nije mi jasan tvoj post,aj ga ponovi...šta ti nije jasno u mom postu...mislim ono što sam napisao...
Ma jasno mi je sve u tvom postu, skrenuo sam ja s teme nakon par rečenica, ali odvojio sam to sa crticama. Rekao sam samo da ne vjerujem u ovo da "zahvaljuješ dragom bogu što dugo vremena nećete u LP". Tim više još kad ti kažeš |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/11/2011 : 00:08:54
|
Valencia [7 - 0] Racing Genk 10' [1 - 0] Jonas 13' [2 - 0] R. Soldado 36' [3 - 0] R. Soldado 40' [4 - 0] R. Soldado 68' [5 - 0] P. Hernandez 70' [6 - 0] A. Aduriz 81' [7 - 0] T. Costa |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 24/11/2011 : 00:15:41
|
quote: Originally posted by Tonka24 Da ciparski apoel i onda ti mene pitas jeli pratim LP? tko bi tu koga trebao pitati dali prati LP? osim ako ne smatras apoel na razini porta ili intera milana
Vidim ja da ti zaista ne kontaš neke stvari.. Jedan Basel će torpedirat Man Utd 3 komada, a jedan Apoel će se nosit s Portom, Zenitom i Šahtjorom....a di je Dinamo u toj priči?? Opet te pitam... dal ti uopće pratiš LP-a? EDIT: Poanta svega je da se Basel i Apoel očito mogu nosit s velikim dečkima...Dinamo ne može...kraj priče.
basel je slucajno zabio manchesteru 3 gola jasno kao dan sto se tice apoela ti si predvidio da ce apoel tako dobro odigrati ti si predvidio da ce basel dati 3 gola unitedu? Isto bi govorio za genk ili bate borisov da su napravili sto je apoel i basel zasto dinamo ne bi mogao biti medu njima navedi jedan jedini razlog osim trenera koji pojma nema. Tako da ja tebe pitam ti si predvidio basel i apoel jer kako pišeš tako se ponašaš kao da si znao i kao da si uvjeren bio u tamo nekakav apoel ili basel |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 24/11/2011 : 00:19:54
|
quote: Originally posted by supermark
Valencia [7 - 0] Racing Genk 10' [1 - 0] Jonas 13' [2 - 0] R. Soldado 36' [3 - 0] R. Soldado 40' [4 - 0] R. Soldado 68' [5 - 0] P. Hernandez 70' [6 - 0] A. Aduriz 81' [7 - 0] T. Costa
Dakle dinamo nije najgori još da je na vrijeme potirati jurčića dolaze bod (ovi) protiv lyona i započinje se ozbiljnija uloga sljedece godine u LP samo da jurcic ode .... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 24/11/2011 : 01:28:14
|
quote: Originally posted by Tonka24 basel je slucajno zabio manchesteru 3 gola jasno kao dan sto se tice apoela ti si predvidio da ce apoel tako dobro odigrati ti si predvidio da ce basel dati 3 gola unitedu? Isto bi govorio za genk ili bate borisov da su napravili sto je apoel i basel zasto dinamo ne bi mogao biti medu njima navedi jedan jedini razlog osim trenera koji pojma nema. Tako da ja tebe pitam ti si predvidio basel i apoel jer kako pišeš tako se ponašaš kao da si znao i kao da si uvjeren bio u tamo nekakav apoel ili basel
Vidim da i dalje ne kontaš, tako da je možda najpametnije poistovjetiti se s većinom forumaša, koji kažu da bilo koja ozbiljnija rasprava s tobom apsolutno nema smisla. Jbte, da ne znam rekao bi da komuniciram sa srednjoškolcem... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 24/11/2011 : 02:23:18
|
quote: Originally posted by Tonka24 basel je slucajno zabio manchesteru 3 gola jasno kao dan sto se tice apoela ti si predvidio da ce apoel tako dobro odigrati ti si predvidio da ce basel dati 3 gola unitedu? Isto bi govorio za genk ili bate borisov da su napravili sto je apoel i basel zasto dinamo ne bi mogao biti medu njima navedi jedan jedini razlog osim trenera koji pojma nema. Tako da ja tebe pitam ti si predvidio basel i apoel jer kako pišeš tako se ponašaš kao da si znao i kao da si uvjeren bio u tamo nekakav apoel ili basel
Vidim da i dalje ne kontaš, tako da je možda najpametnije poistovjetiti se s većinom forumaša, koji kažu da bilo koja ozbiljnija rasprava s tobom apsolutno nema smisla. Jbte, da ne znam rekao bi da komuniciram sa srednjoškolcem...
Reci ti meni tko to kaze ja ne kazem da sam imao neke zamjerle sa forumašima ali navedi mi tko kaže što si ti rekao. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 24/11/2011 : 02:29:36
|
Čekaj ti govoriš da se sa mnom ne da razgovarati jer ne prihvačam tvje mišljenje Mislim kakvi su to razgovori čovječe?! Daj ako možeš objasni normalno ako ne možeš nemoj nametati svoje mišljenje i gotovo to je to što filozofiraš i izmišljaš toplu vodu. Očito si ti srednjoškolac kad nešto pokušavaš pojasniti a ne možeš. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 24/11/2011 : 09:25:58
|
Postovi su ti jedva razumljivi i teško shvatljivi. Nije problem u tome što ja ne prihvaćam tvoje mišljenje, nego što je tvoje mišljenje u najmanju ruku notorna glupost. Ti i dalje tvrdiš da je Dinamo konkurentan za LP-a. Ja i dalje tvrdim da ti očigledno ne pratiš LP-a. Kažeš da je Basel slučajno zabio čak 3 komada Manchesteru...a jedan Dinamo ne može slučajno zabit 3 komada bilo kome. U postovima si krajnje kontradiktoran. A sad lijepo nastavi pričat sam sa sobom kao i do sada.... možda s vremenom uspiješ skužit šta si uopće htio reć.
Reci ti meni tko to kaze ja ne kazem da sam imao neke zamjerle sa forumašima ali navedi mi tko kaže što si ti rekao.
Kakva je ovo rečenica pobogu, pa nisam ja profesor da 10 minuta svog života dešifriram ovo čudo i ubacujem interpunkcijske znakove tamo di im je mjesto... Sjedni... imaš 1 |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/11/2011 : 11:29:42
|
Reci ti meni tko to kaze ja ne kazem da sam imao neke zamjerle sa forumašima ali navedi mi tko kaže što si ti rekao.
Tonka jesi se kad potuka sam sa sobon? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 24/11/2011 : 12:37:33
|
A nije zgoreg ni spomenit taj Malmo, kojeg je dinamo na jedvivite jade proša da uđe u ligu prvaka, da vidimo kako njemu ide u ligi uefa...
Skupina G 1.Metalist 10 bod 2.AZ Alkmaar 6 bod 3.Austria 5 bod 4.Malmö 0 bod
mmm, nije dobro..uspija je dinama dobit 2-0 glatko, al ne može austrijance...ni bod nekome uzet...nije dobro...
|
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
Edited by - Zagor-te-nay on 24/11/2011 12:38:16 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 24/11/2011 : 12:56:01
|
Kakva je ovo rečenica pobogu, pa nisam ja profesor da 10 minuta svog života dešifriram ovo čudo i ubacujem interpunkcijske znakove tamo di im je mjesto... Sjedni... imaš 1
eto sad je dobio svoje..ali stvarno tu recenicu ne bi desifrira ni William Shakespeare.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 24/11/2011 12:56:17 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12496 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 24/11/2011 : 15:21:25
|
Vidim da se spominje APOEL, svaka im čast, ali nikad ne bi htio da naša momčad bude kao APOEL. Ciprani su fokusirani na dovođenje stranaca i dokazanih igrača. Ide se na "instant-uspjeh" sa svojevrsnom legijom stranaca. Škole u posve drugom planu, a to je posve pogrešno. Za mene temelj uvijek mora biti omladinski pogon. Sad će vjerovatno odmah uslijediti kontra-odgovori da je i Dinamo legija stranaca što s jedne strane može biti prihvaćeno argument, ali Dinamo kroz godine "izbacuje" kvalitetne domaće igrače, a o takvim APOEL može sanjati.
To je također jedna negativna strana, obzirom da su sada prošli dalje sigurno su igrači na meti nekih drugih klubova, biti će odlazaka, a onda treba uprava ekspresno reagirati i pogoditi s kupnjom novog igrača. Teško da će uvijek svaka kupnja biti pogodak, tako da sam pomalo skeptičan kako će oni funkcionirati idućih godina. Uostalom zato su bili pretprošle godine u Ligi prvaka, a prošle nisu (nisu prvenstvo osvojili).
No unatoč tomu, nije da oni sad imaju nekakve kvalitetnije igrače od Dinama, nego je očito da su baš prava momčad, pravi kolektiv i Jovanović radi dobar posao. Kao što sam kritizirao, tako treba i pohvaliti što su dali vremena treneru, provjerio sam, od 2008. je u klubu. Zamislite samo da Kruno ne osvoji naslov u Dinamu, odmah bi letio, ovdje očito nije bilo tako.
Baselu svaka čast, njih sam podcijenio i svojedobno sam govorio da bi njih najviše volio, ali eto, sigurno su kvalitetnija momčad od nas. Kako oni funkcioniraju, to neznam detaljno, ali poznavajući Švicarce, mislim da je situacija za razliku od Ciprana ponešto drugačija... |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 24/11/2011 : 15:22:38
|
Kakva je ovo rečenica pobogu, pa nisam ja profesor da 10 minuta svog života dešifriram ovo čudo i ubacujem interpunkcijske znakove tamo di im je mjesto... Sjedni... imaš 1
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 24/11/2011 : 15:57:28
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Zamislite samo da Kruno ne osvoji naslov u Dinamu, odmah bi letio
Letio je on i sa naslovom. Inače, da, i Dinamo je najobičnija legija stranaca, ali za razkiku od APOEL-a neuspješna. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 24/11/2011 15:58:00 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 24/11/2011 : 16:10:38
|
Ovako draga gospodo. Ja ne poričem da me uopće nije briga kako pišem jer nisam ovdje došao pisati pravopisno točno nego sam došao opušteno napisati što mislim. Očito neki od vas ne znaju i nisu sposobni odgovoriti na tuđe mišljenje pa se hvatate stvari kao što su pravopis i tu podjebajete. Ja sa takvim ljudima ne želim imati nikakvih kontakta, imaam ja pametnijeg posla nego da ljudi koji ne znaju odgovoriti i koji jedno rade drugo govore a trece misle meni ovdje drze lekcije i naslađivaju se jedva čekajući nesto na sto se mogu nasladiti. Ja se nakon ovogo sigurnone pojavljujem na dinamovom, hajdukovom i hrv topicu. Lijepo se vi vrijeđajte naslađivajte jedan drugom i gledajte tko je naisao ć umjesto č a u glavi nemate zrno mozga.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 24/11/2011 : 17:08:06
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ovako draga gospodo. Ja ne poričem da me uopće nije briga kako pišem jer nisam ovdje došao pisati pravopisno točno nego sam došao opušteno napisati što mislim.
dragitonkaevosadvidiškakonamaizgledajutvojipostovitakodanijeuopćeriječomekomilitvrdomčsorryštotetvojaočitanepismenosttolikopogađaaakotevećtolikopogađaondabimogaoiporaditnanjojimašivišenegodovoljnogodinabok. |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic |
|