Gledao sam skoro ovaj film.Stvarno spada u klasike decijih filmova tog vremena,pored Kekeca i Vlaka u Snijegu.Zna li neko mozda jos par ovakih filmova kao preporuku za skidanje sa interneta ?
RIP.Legendarni političar koji je za 2 godine svog mandata kao premijer ex yu napravio više nego svi političari sa ovih prostora u sljedećih 20 godina zajedno.Jedan od mnogih velikih bosanaca u istoriji ovih prostora.Šteta što njegovo znanje nije iskorišteno u BiH nakon osamostaljenja.Još jedan u nizu dokaza kako aktualne vlasti ne mare za prosperitet naroda nego samo za vlastite ciljeve (džepove)...
Gledao sam skoro ovaj film.Stvarno spada u klasike decijih filmova tog vremena,pored Kekeca i Vlaka u Snijegu.Zna li neko mozda jos par ovakih filmova kao preporuku za skidanje sa interneta ?
Preporuke : Orlovi rano lete , Družba pere Kvržice , Tajna starog tavana... kada se setim jos nekog javljam ti .
Perque hvala na preporuci za filmove!!! i Podsetio si me na jedan Slovenacki film.Deciji ili tinejdzerski,neki plavi klinac je na raspustu i to negde na moru,upoznaje nove prijatelje i devojke.Lagana prica nemam ideju kako bih nasao taj film.Mislim da je snimljen 80 ili cak pocetkom 90 godina.Mozda neko od nasih Slovenackih prijatelja zna o kom se filmu radi.To je vise tinejdzerski nego deciji film.