forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Nadam se samo da ce Tepic nekako doci sebi u Spaniji. Trebalo bi da tamo ima vecu minutazu, ne pratim bas. Kahasol, bese?
Za Perovica sam procitao da ga je trener prekomandovao u drugi tim Barse i da ne igra. Mozda se vratio u ovih par meceva, nisam primetio.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Perovic je bio ispao sa rostera zbog neke pravne gluposti sa strancima ali je ipak nazad (ne znam kojim dobrom) i igra, ne igra puno ali igra i doprinosi.

Tepic ove sezone u proseku 17 minuta i 4.6 poena, 37% za 2 i 11% za 3. Prilicno mizerno za coveka koji bi trebalo da bude starter reprezentacije.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Da, bas lose igra, ali i dalje mislim da je odlican kosarkas, samo nemam pojma koji mu je.
Kole, se drzi

Realno, nije vise to taj kvalitet igraca koji je bio nekad.. Partizan jeste mozda izbacio par njih, ali sve je to osrednje, zato i imamo lose rezultate u reprezentaciji, a slaba liga je glavni razlog za to. Svi ti igracu ovde igraju super i svima se cini kako su vrhunski, za nase uslove jesu, ali cim izadju van jednostavno se izgube..

Ista fora je sa fudbalo, ako ovaj Markovic ode na leto, to ce biti kraj jedne karijere koja je mogla da bude vrlo lepa..

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 24/11/2011 20:21:44
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

30 reprezentativaca Duleta Vujosevica su : Tepic, Tripkovic, Krstic, Perovic, Avdalovic, Velickovic, Rasic, Pekovic (CG), Maric (AUS), Vranes (CG)
10 NBA igraca su : Perovic, Krstic, Pekovic, Vesely

Cak i da poklonimo ovde Vujanica i Milojevica, pa i Shveda, nema ih ni pola od 30. A i Vranes, Rasic i Maric su pokloni al ajde, da dopunimo racun.

Naravno, vrlo moguce da gresim, pa ako bi mogao demanti, raspolozen sam.

PS. Ni ne pomisljajte da ubacujete Divca, Danilovica, Djordjevica i Paspalja kao Duletove "proizvode".

quote:

A kad smo kod onog "losi su", pa, da vidimo...Tepic nestao, Tripkovic, takodje nestao, Novica, trenutno vidjen kako vadi pomfrit iz friteza u Madridu, Avdalovic je negde, Slavko je...negde, Rasic, valjda igra u Litvaniji, Maric na kasicicu, Pekovic dok nije u Partizanu je NBA turista, ostadose samo Krstic koji igra odlicno, Kosta koji je po meni i dalje Balvan ali i kao takav ima minutazu i mesto u rotaciji Barcelone - sto je nesto, i Vesely, koji je visoki draft pik i verovatno ce biti valjan u NBA sistemu.

Пази Маиросуа како влада познавањем баскета

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 20:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od svih gorenavedenih (minus oni izuzeci) najbolju karijeru verovatno ima jbn Shuput koji vec delje neku 5. sezonu u Bambergu sa solidnim uspehom. A taj je nit bio talenat, nit ga je Dule nesto "lansirao".

Mairosu, hvala na trudu ali mislim da ne dopire...jebo te,pa da ne pratim tu kosarku mislio bih da je Dule Vujosevic Fil Dzekson
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pa Dule jeste odlican trener. I svi ti igraci gore, bez obzira sto su tezi epizodisti mahom sada u svojim klubovima, su ipak bili bitne karike u Partizanu. Ali, mikrokosmos Partizana je tako pravljen, i rezultat su mahom sistemski igraci, uz pojedine izuzetke (Pekovic je lenja stoka u 3pm i da je angazovaniji defanzivno i da ima siri spektar poteza od "uguraj u kos sa pola metra" bio bi itekakav NBA centar).

A to sto grobari fantaziraju da Dule u tajm-autima pretvara vodu u vino i sto slobodno vreme popunjava u klinickom centru lececi rak dodirom ruke, to je neka osma tema.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 20:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

30 reprezentativaca Duleta Vujosevica su : Tepic, Tripkovic, Krstic, Perovic, Avdalovic, Velickovic, Rasic, Pekovic (CG), Maric (AUS), Vranes (CG)

Cak i da poklonimo ovde Vujanica i Milojevica, pa i Shveda, nema ih ni pola od 30. A i Vranes, Rasic i Maric su pokloni al ajde, da dopunimo racun.

PS. Ni ne pomisljajte da ubacujete Divca, Danilovica, Djordjevica i Paspalja kao Duletove "proizvode".

quote:

A kad smo kod onog "losi su", pa, da vidimo...Tepic nestao, Tripkovic, takodje nestao, Novica, trenutno vidjen kako vadi pomfrit iz friteza u Madridu, Avdalovic je negde, Slavko je...negde, Rasic, valjda igra u Litvaniji, Maric na kasicicu, Pekovic dok nije u Partizanu je NBA turista, ostadose samo Krstic koji igra odlicno, Kosta koji je po meni i dalje Balvan ali i kao takav ima minutazu i mesto u rotaciji Barcelone - sto je nesto, i Vesely, koji je visoki draft pik i verovatno ce biti valjan u NBA sistemu.

Bude li nastavio rasterace sve ljubitelje kulta "Dule Vujosevic" sa foruma
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

quote:

quote:

I nema ih nesto preterano

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/11/2011 : 20:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa Dule jeste odlican trener. I svi ti igraci gore, bez obzira sto su tezi epizodisti mahom sada u svojim klubovima, su ipak bili bitne karike u Partizanu. Ali, mikrokosmos Partizana je tako pravljen, i rezultat su mahom sistemski igraci, uz pojedine izuzetke (Pekovic je lenja stoka u 3pm i da je angazovaniji defanzivno i da ima siri spektar poteza od "uguraj u kos sa pola metra" bio bi itekakav NBA centar).

A to sto grobari fantaziraju da Dule u tajm-autima pretvara vodu u vino i sto slobodno vreme popunjava u klinickom centru lececi rak dodirom ruke, to je neka osma tema.

To sve jesu dobri igraci.. Jer su rusili mnogo skuplje i bolje od sebe.. E sad, sto su endemske vrste i navikli su da igraju pod torturom, to je drugo...

Vide li ti Pekovica kako on trci??? On prelazi iz reketa u reket kao da je krilo... Ne cini mi se ni malo lenj... A on ima i sut.. Nema sa distance i sa trojke ali sa poludistance gadja, kao i iz okreta i ima fin desni poluhorog... Da je tako jednodimenzionalan ne bi bio to sto jeste...

A Dule je nama Grobarima pretvorio vodu u vino i zato je i dobio Gomeljski nagradu... Ta voda je peglala skupoceno vino nebrojeno puta...

Eto ti nekog argumenta sto sam poneo od kuce...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 20:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Za Pekovica mozemo se raspravljamo do prekosutra, sustina je da je u Partizanu jedno, a da se mimo Partizana slabije snalazi.

Druge argumente bolje da si ostavio u gepeku od Yuga, jer serem ti se u igraca koji moze da igra samo kad nosi crno-belo i kad ga trenira DV.

EDIT : Jos cekam da dopunis onih 12 zigosanih i fantasticnu 4ku do 30 i 10. Posto, elegantno si izbegao da kontraargumentiras moju kontru na tezu da je iznedrio 30+10.

Edited by - Mairosu on 24/11/2011 20:48:07
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/11/2011 : 20:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja to nisam ni rekao...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/11/2011 : 21:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sve navedene igrace cast par izuzetatka ,titule ,jedino sto je ikad vredelo u srpskoj kosarci vezano je za partizan ...Prvo je pocelo sa losim sistemom,pa igracima koje partizan nije napravio,pa Vujosevic covek koji je osvojio 9 titula i jos po nesto sa strane,svi uspesi koji su vezani za ovaj klub ti si ponistio ...Pa dobro rodjace sta ti dokazujes ovde, ajde sad lepo svima objasni ...Sta hoces da seremo po partizanu zato sto si ti zvezdas i partizan ti je omiljena tema ili stvarno mislis da sve to ,,,Sta ti meni dokazujes ili bilo kom pravom partizanovcu ovde danima ,,ajde saberi, pa mi reci ali ozbiljno.....

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 24/11/2011 21:16:42
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 21:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Sve navedene igrace cast par izuzetatka ,titule ,jedino sto je ikad vredelo u srpskoj kosarci vezano je za partizan ...Prvo je pocelo sa losim sistemom,pa igracima koje partizan nije napravio,pa Vujosevic covek koji je osvojio 9 titula i jos po nesto sa strane,svi uspesi koji su vezani za ovaj klub ti si ponistio ...Pa dobro rodjace sta ti dokazujes ovde, ajde sad lepo svima objasni ...Sta hoces da seremo po partizanu zato sto si ti zvezdas i partizan ti je omiljena tema ili stvarno mislis da sve to ,,,Sta ti meni dokazujes ili bilo kom pravom partizanovcu ovde danima ,,ajde saberi, pa mi reci ali ozbiljno.....

Ne znam ko treba se presabere, ti si rekao 30+10, ja ti rekao sa argumentom da nije.

Jos nesto na ovu temu, ili da idemo dalje ?

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 21:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja to nisam ni rekao...

Salu na stranu,Dule jeste za vas Grobare ucinio mnogo.Za to mu skidam kapu.Ali on jednostavno nije trener za velika dela,ili barem to jos nigde nije pokazao.E to je cinjenica,mada,tko zna,mozda nas i demantuje nekad ikad.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 21:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne znam Srpski jeftinije bi prosao.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/11/2011 : 21:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam ko treba se presabere, ti si rekao 30+10, ja ti rekao sa argumentom da nije.

Jos nesto na ovu temu, ili da idemo dalje ?

Vidi brat moj ,,evo javno priznajem da si najaci poznavalac kosarke na forumu ,nneeeee u stvari ti si najveci sportski poznavalac ali vidi ja te javno molim da otvoris svoj topik u kome ces moci da iskazes sve svoje znanje o sportu...Brate ne mogu od tebe da procitam nesto vazno u vezi mog kluba ,pogotovo na partizanovom topiku ,,iskreno ubijas me u pojam ali iskreno vidi malo da iskuliras ...Vec svi znamo da poznajes sport i PARTIZAN u prst ,,pusti malo nas neuke da pisemo bar na nasem topiku ...Eto ljudski sam te zamolio !!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 21:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

quote:

quote:

I nema ih nesto preterano

Calebe brate,daj neki glas razuma
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/11/2011 : 21:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Salu na stranu,Dule jeste za vas Grobare ucinio mnogo.Za to mu skidam kapu.Ali on jednostavno nije trener za velika dela,ili barem to jos nigde nije pokazao.E to je cinjenica,mada,tko zna,mozda nas i demantuje nekad ikad.

A tebi nije veliko delo to sto je radio sa Partizanom? Nije ti veliko delo 9 titula za redom, 5 Jadranskih liga za redom, Gomeljski nagrada? Sta treba da uradi da bi bio takav trener? Da ode u Lejkerse? Da sa raspalinama od igraca bude prvak sveta?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 21:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koji glas razuma> Oces da me neki odavde lincuju?
Ne vredi, onaj ko hoce i ko je realan shvatice sam

Ne volim Vujosevica zbog njegovog odvratnog ponasanja. Jeste, uzeo je titule, svaka mu cast. Jesam mu aplaudirao u Pioniru pre par nedelja, ali, naravno za trenerske zasluge. Ne znam ja kakav je on privatno, ali ne verujem da se mnogo razlikuje od ponasanja na parketu, jer verujem da tada izlaze one prave, mozda i skrivene emocije. Kontam da opsujes nekog, to je normalno, ali da ti prim. jebes mrtvu majku sudiji i da mu to govoris u lice je, nemam reci.
On kao trner nije imao sanse da uspe vani, to je znala vecina ljubitelja kosarke, kontam da je otisao za parama, sto je ok, uspeo je da ih uzme, tacnije da ih izmuze i to je to. Moze biti trener samo i Partizanu i to je to.
Da ga dizem u nebesa ne pada mi na pamet, jer realno, daleko je on od vrhnskog trnere, bez obzira na nagradu koju je dobio.
Uzeo je 9 titula jer nije imao dostojnog protivnika, a to je vise zaluga tih klubova, nego Duletobog umeca.

Edited by - Caleb on 24/11/2011 21:45:10
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 21:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

A tebi nije veliko delo to sto je radio sa Partizanom? Nije ti veliko delo 9 titula za redom, 5 Jadranskih liga za redom, Gomeljski nagrada? Sta treba da uradi da bi bio takav trener? Da ode u Lejkerse? Da sa raspalinama od igraca bude prvak sveta?

Jebi ga,ja mislim da on nije trener koji moze da napravi veliki rezultat osim neki manji uspeh sa Partizanom.Sa reprezentacijom nije nista uradio,nista novo doneo igri, a imao je bolje igrace na raspolaganju.
Naravno,niko nije rekao da je truba,vec prosecan trener koji dok je ovako kilave Zvezde moze da se smatra vrhunskim za nase uslove
Nesto slicno bio je i Tumba u fudbalu.Dobar ali u "nasem selu".
Caleb je to u postu iznad lepo objasnio
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 21:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koji glas razuma> Oces da me neki odavde lincuju?
Ne vredi, onaj ko hoce i ko je realan shvatice sam

Ne volim Vujosevica zbog njegovog odvratnog ponasanja. Jeste, uzeo je titule, svaka mu cast. Jesam mu aplaudirao u Pioniru pre par nedelja, ali, naravno za trenerske zasluge. Ne znam ja kakav je on privatno, ali ne verujem da se mnogo razlikuje od ponasanja na parketu, jer verujem da tada izlaze one prave, mozda i skrivene emocije. Kontam da opsujes nekog, to je normalno, ali da ti prim. jebes mrtvu majku sudiji i da mu to govoris u lice je, nemam reci.
On kao trner nije imao sanse da uspe vani, to je znala vecina ljubitelja kosarke, kontam da je otisao za parama, sto je ok, uspeo je da ih uzme, tacnije da ih izmuze i to je to. Moze biti trener samo i Partizanu i to je to.
Da ga dizem u nebesa ne pada mi na pamet, jer realno, daleko je on od vrhnskog trnere, bez obzira na nagradu koju je dobio.
Uzeo je 9 titula jer nije imao dostojnog protivnika, a to je vise zaluga tih klubova, nego Duletobog umeca.

Samo ti njima reci da su nasi pioniri u naletu...dao bih predlog da Dule preuzme Zvezdu ali volim ja i Pesica
Ah da,potpisujem sve sto si gore napisao ali ovaj aplauz ti nije trebao
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 21:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
A, jbg, znas ponela me je atmosfera. A i sto da ne, 9 titula je ipak lepa stvar, ma kakve one bile i u kakvoj ligi su osvojene.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 24/11/2011 : 21:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

A, jbg, znas ponela me je atmosfera. A i sto da ne, 9 titula je ipak lepa stvar, ma kakve one bile i u kakvoj ligi su osvojene.

Lako ti meni podlezes losoj atmosferi
Salim se,9 titula je 9 titula.postujem
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/11/2011 : 22:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
ali ne verujem da se mnogo razlikuje od ponasanja na parketu, jer verujem da tada izlaze one prave, mozda i skrivene emocije.

Ne mora da znači.
Ja pizdim kad gledam utakmicu, sinoć sam se razdrao kad je Milan izjednačio na 2:2, a moš misliti kako je onda kad Partizan igra.

A privatno sam sušta suprotnost. Ne volim svađu, ne pamtim koliko su mi puta rekli da glasnije govorim, jer inače znam da pričam tiho.

Jednostavno, zna da te ponese atmosfera. To je meni sasvim normalno.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31614 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/11/2011 : 22:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
T.J. Ford upravo debitira u Zagrebu!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000