Striling, hvala i za prijevod, tek danas sam otvorio taj e-mail.
Nema na čemu. Nadam se da nije bio problem što sam odmah slao sa skena, pa je format koji ste dobili na mail bio veliki. U međuvremenu sam sve stavio u jpg pa ako bude još kome trebalo ići će brzo.
dnevnik je objavio prvih 39 nik rajdera,slobodna dalmacija brojeve 39,40 i 42 a libelus je krenuo od 43 i od prvog broja.zanima me dali neko ima skeniran italijanski original broj 41,tu nweobjavljenu epizodu kod nas ? nestrpljiv sam da je sacekam u libelusovom izdanju pa se pitam imali neko to skenirano sa italijanskog originala ?
dnevnik je objavio prvih 39 nik rajdera,slobodna dalmacija brojeve 39,40 i 42 a libelus je krenuo od 43 i od prvog broja.zanima me dali neko ima skeniran italijanski original broj 41,tu nweobjavljenu epizodu kod nas ? nestrpljiv sam da je sacekam u libelusovom izdanju pa se pitam imali neko to skenirano sa italijanskog originala ?
Imam je u talijanskom originalu (Pugno proibito). Nemam baš vremena je skenirati. Eventualno ako želiš mogu ti fotokopirati i poslati poštom. Nešto su na ovom topicu spominjali raniji izlazak s obzirom da je preskočena.
Imam je u talijanskom originalu (Pugno proibito). Nemam baš vremena je skenirati. Eventualno ako želiš mogu ti fotokopirati i poslati poštom. Nešto su na ovom topicu spominjali raniji izlazak s obzirom da je preskočena.
Opa! To nisam cuo, ali bilo bi super (mada ne vjerujem puno u raniji izlazak... osim ako to ne naprave ko npr. kod MN 33). :))
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
[/quote]Opa! To nisam cuo, ali bilo bi super (mada ne vjerujem puno u raniji izlazak... osim ako to ne naprave ko npr. kod MN 33). :)) [/quote] Koliko se sjećam pisalo je da epizodu vode kao objavljenu, ali "POSTOJI MOGUĆNOST" ranije objave, i više nisam siguran gdje je pisalo, možda na Mafest-Nick Raider topicu. A MN 33 je zbog Disa ranije izašao, teško će se Nicku ranija objava dogoditi, eventualno ako bude sreće pa mu se na budućem Mafestu posveti poseban prostor:))
Zna li neko ima li neke sanse da se Nick Raider objavi u VC izdanju, kao Mr. No i Tex, sa 5 ili 6 epizoda u jednoj knjizi??? Libellus izdanje je odlicno, ali preskupo...
Naroode ! Imam pitanje,počinjem čitati Nick Raidera s ova tri broja: Ubistvo u Central Parku,Kineska četvrt i Svedok magnetofonska vrpca. Kakve su vama te epizode ? Nastavljaju li se (kao kod Zagora) ili je svaka pojedinačno (kao kod DD) ?