forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hladna Kao Led, Nina Bunjevac
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/11/2011 : 11:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
ne slažem se s vladimirom da oni kojima se nešto ne sviđa ne treba da se javljaju na ovakvim topicima. nije u redu da domaći strip (koliko god bio rijetka pojava, a ženski domaći strip još rjeđa) bude pošteđen kritike. na kraju glavnina prepucavanja nije ni zbog komenatra Pake, weleta ili Imrahila već zbog sawitchevog omalovažavajućeg. a po pisanju na drugim topicima mogu se izvući i različiti drugi razlozi takvom komentaru osim subjektivnosti.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 26/11/2011 : 11:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

ne slažem se s vladimirom da oni kojima se nešto ne sviđa ne treba da se javljaju na ovakvim topicima. nije u redu da domaći strip (koliko god bio rijetka pojava, a ženski domaći strip još rjeđa) bude pošteđen kritike. na kraju glavnina prepucavanja nije ni zbog komenatra Pake, weleta ili Imrahila već zbog sawitchevog omalovažavajućeg. a po pisanju na drugim topicima mogu se izvući i različiti drugi razlozi takvom komentaru osim subjektivnosti.

ofkors, samo reci 'ne svidja mi se' nije kritika.....osim ako se ne poprati s nekim dodatnim obrazlozenjem....inace je samo spam

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/11/2011 : 11:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Onda je spam i "Ovo je sjajno, uzima se"
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/11/2011 : 12:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
objektivno da, ali opet nisam za to da svi moraju pisati elaborate zašto im se sviđa ili ne sviđa.

"Ovo je sjajno, uzima se" spam ili ne-spam barem je podrška autorici za njezin rad, dok od "ne sviđa mi se" bez nikakvog objašnjenja autorica nema nikakve koristi osim što zna tvoj ukus

ali opet meni ni to ne smeta, jer na kraju krajeva ovo je forum i svatko je slobodan da iznese svoje mišljenje

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 26/11/2011 : 12:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Onda je spam i "Ovo je sjajno, uzima se"

U osnovi je, al ima drugu funkciju ko sto rece Deers

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 12:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by vladimir
A vidiš, to kad ti ili sawitch kažete da vam se ne sviđa,
vi zapravo samo serete bezveze, jer to što vi pišete
NIKOG NE ZANIMA, već samo glupavo zauzima prostor.

To što radite ovom jadnom topicu jest sjebavanje,
vi ste pravi topicbrejkeri, koga boli k šta se vama sviđa ili ne sviđa!?

Al to je tako... imaš kapacitet da sereš po topicu,
ali da sam otvoriš neki topic pa da sereš o čemu god hoćeš - ne želiš.
zašto? zato što te niko ne bi zarezivo pet posto.

naprosto, ti i sawitch dokazujete koliko su ovakvi forumi ograničeni.
jer, kad odlučite cijeli topic pretvorit u besmislenu raspravu - to i napravite.

A dobro, koji si ti vrag na ovom forumu da je tvoje mišljenje išta relevantnije od njihovog molim te lijepo?
Isti vrag, samo što drukaš na drugu stranu.
Ovim postom si pokazao kako nisi (kolko god se trudio) ništa kompetentniji od njih dvojice za bilo kakvu ozbiljniju raspravu.
I da, ˝ne sviđa mi se˝ nije kritika nego samo subjektivno mišljenje.Zar čovjek više ne smije reć da mu se nešto ne sviđa?
Meni je frendova cura ružna ko grobarska lopata, dok je njemu najljepša na svijetu- i šta ćemo sad?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 26/11/2011 : 12:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

I da, ˝ne sviđa mi se˝ nije kritika nego samo subjektivno mišljenje.Zar čovjek više ne smije reć da mu se nešto ne sviđa?

Jasno da smije, al onda se ne moze bunit na jednako argumentirane napade

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 12:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

Argumentirani napadi naravno imaju smisla kad je nečije subjektivno mišljenje u pitanju... yeah right... zaobiđi post i doviđenja..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 26/11/2011 : 12:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:

Argumentirani napadi naravno imaju smisla kad je nečije subjektivno mišljenje u pitanju... yeah right... zaobiđi post i doviđenja..

ajde procitaj jos jednom....vidim da ti treba

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 12:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

ajde procitaj jos jednom....vidim da ti treba

Ne, neda mi se čitat i ne treba mi..

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 26/11/2011 : 12:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

kako ne, kako ne....znati citati bude tu i tamo korisno

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 13:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

kako ne, kako ne....znati citati bude tu i tamo korisno

koji dio ˝neda mi se čitat i ne treba mi˝ nisi razumio??

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 26/11/2011 : 13:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Meni je frendova cura ružna ko grobarska lopata, dok je njemu najljepša na svijetu- i šta ćemo sad?

Siguran sam u jedno, nećeš mu reći: 'Cura ti je ružna ko grobarska lopata!' :)

I u biti, o tome se ovdje i radi, o nedostatku taktičnosti u Sawitchevom komentaru... On misli da je brutalno iskren a ustvari ispada brutalno bezobrazan... Reći da ti se nešto ne sviđa je u redu, ali pritom ne moraš udarati ispod pojasa...

Ti ćeš, recimo, u najgorem slučaju prijatelju reći da njegova cura baš i nije tvoj tip... I svi sretni...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 26/11/2011 : 13:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
paro:
"Meni je frendova cura ružna ko grobarska lopata, dok je njemu najljepša na svijetu- i šta ćemo sad?"
Prvo, da sve skupa bilo ekvivalentno: napiši ime frenda i njegove cure.
Drugo, idi govori frendu da mu je cura ružna ko grobarska lopata, a to pravdaj time da svako ima svoje mišljenje.

Ne smatram se nikakvim autoritetom za rasprave, ovdje ni nema nikakve rasprave,
ja jedino ne mogu doći do informacije kad će se album Nine Bunjevac moći kupiti u Hrvatskoj.
Za takvu ramjenu informacija je otvoren ovaj topic, čini mi se.

Šta, da preskočim negativan komentar?
Nije te negativan komentar, to je unošenje buke u komunikacijski kanal.
Da preskočim negativan komentar? Nije problem, ali ovdje se došlo do situacije da se preskaču cijele stranice.
I onda je forum kao takav besmislen, već se svodi na prepucavanje neiživljenih i nekomunikativnih osoba.

Deers, možeš li mi molim te reći gdje je na ovom topicu domaći, ženski strip izložen - kritici?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/11/2011 : 13:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
A dobro, koji si ti vrag na ovom forumu da je tvoje mišljenje išta relevantnije od njihovog molim te lijepo?
Isti vrag, samo što drukaš na drugu stranu.
Ovim postom si pokazao kako nisi (kolko god se trudio) ništa kompetentniji od njih dvojice za bilo kakvu ozbiljniju raspravu.

Vidis da lupeta... Jezik je ogulio lizuci dupe... Moj prvi post jeste spam ali je i onda sve zivo spam... Razlika izmedju "ovo je krs" i "bravo, kupujem" ne postoji, gledano sa spam strane... OK, ne zanima nikog sto je meni sranje, kupice ili nece.. Ali isto tako i mene boli q sta on pise... Stvarno, malo malo pa neko nekog poklapa ovde.. Jel' ovo forum ili sta? Sluze li ovi topici da iskazemo svoje misljenje ili da idemo nekom niz dlaku? Beva je u pravu, bio sam netaktican ali nisam imao nameru da budem bezobrazan, vec stvarno iskren... Po meni to ne vredi ni 100 dinara, dok Markosu vredi 35... Sto je sve normalno... S' tim sto se ja napadam jer meni to ne vredi, dok Markosu niko ne kaze da preteruje i da je 35 eura mnogo za parce papira? Ja se izvinjavam autoru ako sam bio bezobrazan, ali stvarno nisam imao nameru..
Deers, stvarno nisam sovinista, i nema veze to sto je zena crtala... Ako ces verovati, veruj, ako neces, sta da radim, ja najbolje znam sta mislim...

Ali izgleda ovde stvarno covek ne sme nista reci protiv nekog izdanja, jer skoce odmah dupelizci ili fanovi pa odmah za vrat... Tako je neko ranije spomenuo cene za Libellus, bolje da je familije pobio nego sto je to rekao...

A u prvom postu treba ostavljati sve relevantne informacije a da se dalje raspravlja o stripu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 26/11/2011 : 13:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:

paro:

Deers, možeš li mi molim te reći gdje je na ovom topicu domaći, ženski strip izložen - kritici?

Mislio sam općenito, ako bi se eventualno kad razvila takva rasprava, tako da nije se to odnosilo na ovaj topic.

Ipak sjećam se jednom davno da je jedan domaći strip bio izložen konstruktivnoj kritici, bio je to Mono & Johnson Tončija Zonjića

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/11/2011 : 13:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Правда за Савича!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 13:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Joj draga gospodo, nije ovdje riječ ni o mom frendu niti njegovoj lopati.
Je Savić je istina bio iskreno brutalan, ali opet pitam (kao što sam prije bio pitao Bevu), zašto bi se savićevom apsolutno subjektivnom mišljenju (koje je donio na osnovi par tabli) uopće pridavalo toliko pažnje i iz toga otvarala neka diskusija. Ne sviđa mu se i šta sad? I šta sad ako je reko da ne bi dao ni 100 dinara za to.. opet njegov stav i mišljenje, pa nije ko da je reko da je autorica stara prostitutka koja neparnim danima stoji na uglu Preradovićeve, pobogu.
Ali ne, idemo se pravit pametni pa zbog jedne kakti teže rečenice napravit kupus pametovanja od topika.
Osim toga, ponavljam, mislim da je glupo na osnovi par tabli ovdje prikazanih iznosit ikakvo mišljenje o stripu tako da...jbga..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/11/2011 : 13:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Joj draga gospodo, nije ovdje riječ ni o mom frendu niti njegovoj lopati.
Je Savić je istina bio iskreno brutalan, ali opet pitam (kao što sam prije bio pitao Bevu), zašto bi se savićevom apsolutno subjektivnom mišljenju (koje je donio na osnovi par tabli) uopće pridavalo toliko pažnje i iz toga otvarala neka diskusija. Ne sviđa mu se i šta sad? I šta sad ako je reko da ne bi dao ni 100 dinara za to.. opet njegov stav i mišljenje, pa nije ko da je reko da je autorica stara prostitutka koja neparnim danima stoji na uglu Preradovićeve, pobogu.
Ali ne, idemo se pravit pametni pa zbog jedne kakti teže rečenice napravit kupus pametovanja od topika.
Osim toga, ponavljam, mislim da je glupo na osnovi par tabli ovdje prikazanih iznosit ikakvo mišljenje o stripu tako da...jbga..

ma da,ja se potpuno slažen s tobon.
a Sawič je i inače brutalno iskren
i sluša "Brutal Truth"
http://youtu.be/Ifru1ekJgVE

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 26/11/2011 : 13:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Je Savić je istina bio iskreno brutalan, ali opet pitam (kao što sam prije bio pitao Bevu), zašto bi se savićevom apsolutno subjektivnom mišljenju (koje je donio na osnovi par tabli) uopće pridavalo toliko pažnje i iz toga otvarala neka diskusija.

Ja sam ono napisao jer sam subjektivno reagirao na Sawitchev subjektivni komentar... S tim da je Sawitch priznao da je mogao i drukčije reći da mu se crtež ne sviđa i zbog toga mi je drago što sam reagirao... Autorica je s ovih prostora i sve ovo joj je dostupno, pa sam uglavnom zbog toga reagirao... Subjektivno...

A ti upravo govoriš skoro pa istu stvar kao i vladimir :) Zašto mi ne bi trebali komentirati Sawitchev komentar (ako time ne vrijeđamo njega osobno)?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 14:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Beva
Zašto mi ne bi trebali komentirati Sawitchev komentar (ako time ne vrijeđamo njega osobno)?

E pa, ja na to gledam- A zašto bi trebali?
I ovako se možemo vrtit u krug do kraja svijeta..

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 26/11/2011 : 14:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Beva
Zašto mi ne bi trebali komentirati Sawitchev komentar (ako time ne vrijeđamo njega osobno)?

E pa, ja na to gledam- A zašto bi trebali?
I ovako se možemo vrtit u krug do kraja svijeta..

Ne moramo komentirati, ali meni je taj komentar bio toliki trn u oku da nisam izdržao... Što ne znači da sam ja neka moralna vertikala i da moram prokomentirati sve što mi ne paše, valjda broj mojih postova dovoljno govori o tome...

Ali Sawitch se nije naljutio nego je poslušao što imam reći i priznao da je malo pretjerao i za mene je time rasprava na ovu temu završena...

A ponavljam, reagirao sam samo zato što znam kako bih se ja osjećao kad bi netko moj strip komentirao u onom tonu... Nemamo svi led umjesto krvi pa takve stvari mogu stvarno pogoditi čovjeka... Iako ne bi trebale, tu se slažem...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 14:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Nije te negativan komentar, to je unošenje buke u komunikacijski kanal.

Unošenje buke u komunikacijski kanal? Ti se sad zajebavaš il šta?

Evo napisat ću ovo kako se i dalje ne bi unosila buka u komunikacijski kanal i predlažem Saviću da napiše isto kako bi buka nestala iz komunikacijskog kanala:

Ovaj strip je odličan i neizmjerno mi se sviđa. Nešto ovolko kvalitetno, inspirativno i srcedrapajuće nisam vidio otkad se cijeli Gondor, zajedno sa tek okrunjenim Aragornom poklonio hobitima u Povratku kralja. Kupit ću, ne jedan nego dva primjerka ovog stripa i s nestrpljenjem očekujem odličan članak od kolege vladeka u dnevnim novinama...

Čuj ti njega molim te.... buka u komunikacijskom kanalu?..pa usrat ću se od smijeha.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2011 : 14:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Skrenuli ste s teme

Ajmo malo pričati o stripu

Hvala

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2011 : 14:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
BTW meni je crtež dobar

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000