ej koliko vi plačate poštu iz Cinebook do vas? Ja sam sada htio kupiti 4 plave bluze od njih i to bi došlo 23,96 funti ali onda poštnina još 24 funti...To mi se čini dosta skupim,jer poštnina košta više nego stripovi.... Koliko vi plačate? Jel ima neka varianta da nekako uštedimo na ovoj poštnini? Možda ako jedan kupi više stripova pa onda sve zajedno šalju njemu, samo jedan plača ptt pa onda on podijeli nama ili kako? Jer bez veze da svatko do nas plača 24 funti ptt....
baš su mi malo prije javili iz Cinebooka za tu stranicu, jer sam se "bunio" za tu poštarinu pa su mi javili za tu stranicu gdje šalju bez ptt troškova. Nisam još probao, ali čim mi legne socialna (haha) ja ču naručiti pa da vidim. Hvala svejedno!!!!! Ti nemaš puno postova ali uvijek si tu da pomogneš, SVAKA ČAST!!!!
ej koliko vi plačate poštu iz Cinebook do vas? Ja sam sada htio kupiti 4 plave bluze od njih i to bi došlo 23,96 funti ali onda poštnina još 24 funti...To mi se čini dosta skupim,jer poštnina košta više nego stripovi.... Koliko vi plačate?
Ako naručiš preko Algoritma u Zagrebu, jedan primjerak je 60 kuna. Ali ne znam koliko je još i poštarina do Slovenije...
pa sačekaču da vidim da li je u istinu ovaj book depository da šalju besplatno kako piše na njihovoj stranici, ako je to tačno onda i vi svi tamo naručujte, BESPLATNA POŠTARINA WORLDWIDE!!!!
Nije baš 100% besplatno - recimo, da je poštarima uračunata u cijenu, ali trenuto se BD sigurno najviše isplati. Ako imaš mogučnost, nekog rođaka ili prijatelja, naruči na adresu u Hrvatskoj, da ti ne računaju PDV.
Kao što je globinjo rekao, trebao bi ići drugi integral Plavih bluza.
Outlaw / crtež Louis Salverius; scenarij Raoul Cauvin; [prijevod Vlatko Ćesić]. Zagreb: Bookglobe, 2011. 144 str.: ilustr. u bojama; 30 cm. Integral Plave Bluze; knj. 2
Sjajna vijest! Svaka čast, povlačim sve kritike koje sam ovdje iznio na račun Bookglobea (a baš sam htio iznijeti još jednu :)) Kad se to otprilike može očekivati?