forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 18/11/2011 : 09:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message  Reply with Quote
kad se planira gospdin jean?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/11/2011 : 09:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Markos

A, sorry, piše u broju 3, zaboravio sam:)

Evo i ja, al' nista nisam razumeo
Kolko sam ukapirao bice ih manje od 50, jer su u tutto ubaceni i neki drugi serijali koje neces da radis u okviru Rat-mana?

da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/11/2011 : 09:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by puxavida

iducu zimu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/11/2011 : 10:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by puxavida

iducu zimu.

iducu zimu kao krajem 2012???

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 18/11/2011 : 16:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ufff, a njega baš jedva čekam. :/
Da li možemo očekivati i Gluhe Laste 2 i 3 sa ovom novom turom (koja se, nadam, stiže za Darkvudov uvoz :) ?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/11/2011 : 16:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Čekam Štefa da napravi naslovnice...

Trouble will find me
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

646 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 24/11/2011 : 01:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Još jedno pitanje o Moebiusovim stripovima.
Da li će se Fibra držati striktno materijala koji je trebao da se nađe u integralu, sada podeljenog u pojedinačne tomove (verovatno 5)? Znači stripovi iz Metal Hurlanta, u izvornom obliku, uglavnom crno-beli, osim onih koji su odmah išli u boji (npr. Arzach, The Long Tomorrow ...).
Ovo pitam zato što Francuzi, početkom sledeće godine, štampaju i pojedinačne albume, sa stripovima u boji, koji su kolorisani za američko tržište krajem osamdesetih (za The Collected Fantasies of Jean Giraud).

Le Garage hermétique : Moebius USA
http://www.humano.com/album/35722

Escale sur Pharagonescia : Moebius USA
http://www.humano.com/album/35742

Biće i Le Bandard Fou pojedinačno, takođe u boji.
http://www.humano.com/album/35702

Sva tri stripa Fibra će, pretpostavljam, štampati crno-belo u okviru "sabranih dela". Sasvim ispravno, jer je to bolja varijanta. Ima li šanse da i ovi, "dodatni" albumi u boji, budu izdati ili da mi fanatici naručujemo ova francuska izdanja?!

Izlazi ponovo i Les Yeux du Chat (ovog puta crno-belo, veći format) i L'Homme du Ciguri (nastavak Garaže).

Još nešto, u pomenutim The Collected Fantasies of Jean Giraud 1987–1994 (Marvel/Epic), Moebius je prokomentarisao svaki svoj strip. Bilo je toga i u francuskim izdanjima ali mi se čini da su ovde komentari najbrojniji i najopširniji. Možda bi bilo dobro, ako je to izvodljivo, da se nađu u Fibrinom izdanju.

Edited by - JAH WOBBLE on 24/11/2011 01:26:01
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/11/2011 : 08:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JAH WOBBLE

Još jedno pitanje o Moebiusovim stripovima.
Da li će se Fibra držati striktno materijala koji je trebao da se nađe u integralu, sada podeljenog u pojedinačne tomove (verovatno 5)? Znači stripovi iz Metal Hurlanta, u izvornom obliku, uglavnom crno-beli, osim onih koji su odmah išli u boji (npr. Arzach, The Long Tomorrow ...).

Da, hoce, drzat cemo se originalnog oblika i ovih 5 albuma.

quote:
Ovo pitam zato što Francuzi, početkom sledeće godine, štampaju i pojedinačne albume, sa stripovima u boji, koji su kolorisani za američko tržište krajem osamdesetih (za The Collected Fantasies of Jean Giraud).

Le Garage hermétique : Moebius USA
http://www.humano.com/album/35722

Escale sur Pharagonescia : Moebius USA
http://www.humano.com/album/35742

Biće i Le Bandard Fou pojedinačno, takođe u boji.
http://www.humano.com/album/35702

Sva tri stripa Fibra će, pretpostavljam, štampati crno-belo u okviru "sabranih dela". Sasvim ispravno, jer je to bolja varijanta. Ima li šanse da i ovi, "dodatni" albumi u boji, budu izdati ili da mi fanatici naručujemo ova francuska izdanja?!

Ne znam, iskreno. Jednom, za x godina, možda, ali za sada samo jedno izdanje.

quote:
Izlazi ponovo i Les Yeux du Chat (ovog puta crno-belo, veći format) i L'Homme du Ciguri (nastavak Garaže).

Još nešto, u pomenutim The Collected Fantasies of Jean Giraud 1987–1994 (Marvel/Epic), Moebius je prokomentarisao svaki svoj strip. Bilo je toga i u francuskim izdanjima ali mi se čini da su ovde komentari najbrojniji i najopširniji. Možda bi bilo dobro, ako je to izvodljivo, da se nađu u Fibrinom izdanju.

Mačje oči i Ciguri su mi u planu, to će poslije ići. Komentare ćemo, naravno, dodati, ne brini.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/11/2011 : 12:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Jah wobble, kao da si znao: gospođa Giraud sad odjednom traži da se sve objavi u boji i u 7 albuma kao i krajem 80-tih, tako da nemamo izbora, moramo to objaviti u boji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/11/2011 : 13:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 25/11/2011 : 13:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Opasna je ta gospođa Giraud. Morat ćemo više para iskeširat.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9283 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/11/2011 : 18:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Budimo realni - Moebiusov crtež i jeste za boju, onako beo i rađen čistim linijama, uz poneku šrafuru.

Ja imam Hermetičnu garažu u nastavcima i cb u strip magazinu Tron. Rado bih je ovaj put video u boji, na jednom mestu.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/11/2011 : 18:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Budimo realni - Moebiusov crtež i jeste za boju

Budimo irealni: ua boja!

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/11/2011 : 18:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Markose, jel ima šanse za objavom ovoga albuma?
http://www.amazon.com/Rex-Danijel-Zezelj/dp/0980906407

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/11/2011 : 18:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nije mi trenutno u planu

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 27/11/2011 : 18:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
dogodila se velika stvar: markos je naučio reći "ne!"
to je prvi korak od nekog markosovog 12 step programa,
koji bi ga trebao sprječiti da se ne razbaca na sve strane te potroši snagu i razvodni koncentraciju na sve što mu se dopadne.
ponekad me podsjeti na mene samog kad odem u trgovinu gladan pa se vratim sa dvanaest jaja, kilom kapule, komadom pancete, četvrtinom koluta sira i još uzmem par dodatnih stvari koje bi sutra trebale oformiti ručak a'la kinez iako mi je zapravo trebalo samo jedno nemasno mlijeko...

ali neka markosa i njegovog apetita jer tako nahrani i naše gladne oči.

Edited by - petar.pan on 27/11/2011 18:57:20
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 27/11/2011 : 18:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
eto, na koncu sam zaboravio reći ono zbog čega sam se u upleo u konverzaciju.

makose, premda sam najnevažniji i najneaktivniji član ove male zajednice, primi i od mene čestitke za ove dvije obljetnice kojima se dičiš,
jer bez obzira na naša vječna progovaranja i zanovijetanja da nije tebe i tvojih vrijednih ruku svi bi mi pjevali tužniju pjesmu.
živio ti nama još sto godina, pšenica ti rasla, krave ti se kotile (ili kako se god kaže to što krave rade)...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2011 : 20:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petar.pan

dogodila se velika stvar: markos je naučio reći "ne!"

Mozda drugima, ali ne i sebi:)))

quote:
makose, premda sam najnevažniji i najneaktivniji član ove male zajednice, primi i od mene čestitke za ove dvije obljetnice kojima se dičiš,
jer bez obzira na naša vječna progovaranja i zanovijetanja da nije tebe i tvojih vrijednih ruku svi bi mi pjevali tužniju pjesmu.
živio ti nama još sto godina, pšenica ti rasla, krave ti se kotile (ili kako se god kaže to što krave rade)...

Krave se tele:) Hvala najljepša!

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 27/11/2011 : 22:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
onda nek se tele!
a ti se ne teli nego daj narodu tu lajku i ayu i novoga paula i susjeda taniguchija, a mogao bi i guya delislea i još malo tih kanađana...
vidiš što se događa kad ljude educiraš? postaju razmaženi zahtjevni
ma, kako god bilo, kapa do poda markose i hvala na svemu prošlom i budućem
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2011 : 22:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

onda nek se tele!
a ti se ne teli nego daj narodu tu lajku i ayu i novoga paula i susjeda taniguchija, a mogao bi i guya delislea i još malo tih kanađana...

Bit će puno, ali zaista puno vrlo zanimljivih novosti, ali o tome nešto više uskoro kad se svi ugovori potpišu i riješe. Vjerujem da ćete biti zadovoljni:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/11/2011 : 22:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

onda nek se tele!

Bit će puno, ali zaista puno vrlo zanimljivih novosti, ali o tome nešto više uskoro kad se svi ugovori potpišu i riješe. Vjerujem da ćete biti zadovoljni:)

Znači:
duguješ nam izdavački plan za 2012/2013 a možda i 2014, gde će biti sadržane sve te novosti !!!!

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2011 : 22:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
O, što se toga tiče, ove novosti se odnose i na 2015:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 27/11/2011 : 23:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
novosti za 2015 će trebati napisati fontom za tri broja većim jer ćemo do tada svi oćoraviti, što od poodmaklih godina što od malih formata na koje nas tjeraju strani izdavači.
što misliš markose da se uz orku i kolorku jedna biblioteka nazove ćoravka, za nas kojima vid pomalo malakše?
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 28/11/2011 : 00:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Dobro koja je ovo pička materina? Još jedan kreten koji ima fetiš na Markosa i Fibru?

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 28/11/2011 : 00:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
a na što ima fetiš ovaj fini gospodin, koji se vrti na forumu stripova jer mrzi dobre stripove - na čimpanze i gorile, od čijeg je razmnožavanja nastao?

vjerujem se da mi gospodin ne zamjera što ne koristim caps lock na tastaturi, nekako se nadam da mu iq pruža mogućnosti čitanja i nećega što nije napisano štampanim slovima i isključivo prostim rečenicama (možda fini gospodin može shvatiti i pokoju prosto proširenu, ali možda se i ne treba previše nadati)

Edited by - petar.pan on 28/11/2011 00:54:47
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.62 seconds. Snitz Forums 2000