Author |
Topic  |
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/11/2011 : 00:57:20
|
Čekaj malo, ja znam da sam ja problematičan...al zar ste vas dvojica zaista uspjeli započet svađu na ovom topiku?? Uf, fala nebesima, ja već pomislio kako sam najgori na forumu  @ petar.pan ajd zaista malo smiri doživljaj... mislim, svi volimo fibrine stripove, al wtf? Siguran sam, da i Markosu prevelka doza hvalospjeva loše udara na probavni sustav  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
petar.pan
Junior Member

.jpg)
328 Posts
Member since 31/05/2011 |
Posted - 28/11/2011 : 01:10:36
|
@paro: "započeli svađu" nije dobra definicija, fini gospodin naziva nekoga kretenom jer cijeni nečiji trud i ljubav prema onome što radi, nažalost nisam takav da svakome okrećem drugi obraz, to se treba zaslužiti slažeš li se? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 28/11/2011 : 01:21:16
|
quote: Originally posted by Ignus
Dobro koja je ovo pička materina? Još jedan kreten koji ima fetiš na Markosa i Fibru?
Ignus, ovakvo psovanje i pogrdno nazivanje stvarno nije niti u redu, a niti poželjno na ovom forumu. Čovjek te s ničim nije uvredio a ti si njega napao na najvulgarniji način. Sankcija je udaljavanje s foruma. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 28/11/2011 : 01:26:27
|
quote: Originally posted by petar.pan
a na što ima fetiš ovaj fini gospodin, koji se vrti na forumu stripova jer mrzi dobre stripove - na čimpanze i gorile, od čijeg je razmnožavanja nastao?
vjerujem se da mi gospodin ne zamjera što ne koristim caps lock na tastaturi, nekako se nadam da mu iq pruža mogućnosti čitanja i nećega što nije napisano štampanim slovima i isključivo prostim rečenicama (možda fini gospodin može shvatiti i pokoju prosto proširenu, ali možda se i ne treba previše nadati)
Iako je posljedica provokacije, ipak nije primjeren odgovor. Ne treba okretati drugi obraz ali se ne treba ni spuštati na pojedine razine. Nadam se da se slažeš. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
petar.pan
Junior Member

.jpg)
328 Posts
Posted - 28/11/2011 : 01:49:42
|
slažem se. moje isprike. iznerviralo me jer je netko reagirao bijesom zato što sam na forumu o stripovima pohvalio čovjeka koji omogućava dobre stripove. ne shvaćam kako to nekome može smetati |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/11/2011 : 02:01:47
|
Pitaj ga nesto o srpskom jeziku i cirilici kad se vrati, ako bi da vidis besa... :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
petar.pan
Junior Member

.jpg)
328 Posts
|
petar.pan
Junior Member

.jpg)
328 Posts
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/11/2011 : 08:01:38
|
nadam se da če se među novostima naći ponešto i za nas starinskijih striponazora..recimo za mene... a i ako ne, sa Kenom sam na 58-ci pa valja to kompletirat do kraja.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 28/11/2011 : 09:55:54
|
quote: Originally posted by alexts
Budimo realni - Moebiusov crtež i jeste za boju, onako beo i rađen čistim linijama, uz poneku šrafuru.
Ja imam Hermetičnu garažu u nastavcima i cb u strip magazinu Tron. Rado bih je ovaj put video u boji, na jednom mestu.
... ali je to u francuskoj 80-tih štampano u inegralima crno belo... kolor nisam ni video, crno belo...:)
|
STRIP VESTI svakodnevno na www.stripvesti.com i www.facebook.com/StripVesti • Homepage www.zmcomics.com |
 |
|
JAH WOBBLE
Average Member

646 Posts
Member since 20/01/2009 |
Posted - 28/11/2011 : 16:53:21
|
quote: Originally posted by zmcomics
quote: Originally posted by alexts
Budimo realni - Moebiusov crtež i jeste za boju, onako beo i rađen čistim linijama, uz poneku šrafuru.
Ja imam Hermetičnu garažu u nastavcima i cb u strip magazinu Tron. Rado bih je ovaj put video u boji, na jednom mestu.
... ali je to u francuskoj 80-tih štampano u inegralima crno belo... kolor nisam ni video, crno belo...:)
Garaža je štampana u boji, u Francuskoj 1988. godine, u okviru Pied Jaloux kolekcije.
Prvi put sam je video upravo u ovom albumu! Prvi put u boji, izašla je godinu dana ranije, na engleskom, kao treći tom The Collected Fantasies of Jean Giraud (Marvel/Epic).
Fibra će, kako sada stvari stoje, štampati Pied Jaloux kolekciju, koju čine 7 albuma: Le Bandard fou Arzach La Citadelle aveugle Le Garage hermétique Les Vacances du Major The Long tomorrow Escale sur pharagonescia
Mada, ko zna, možda se Madame Giraud opet predomisli.
Moebius, naravno, bolje izgleda crno-belo, ali mislim da tih četristo i kusur stranica, iz Metal Hurlanta, treba imati u obe varijante. Meni fali Garaža i Le Bandard Fou u boji, a Escale sur Pharagonescia crno-bela.
|
Edited by - JAH WOBBLE on 28/11/2011 16:56:23 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 28/11/2011 : 17:29:26
|
quote: Originally posted by JAH WOBBLE Fibra će, kako sada stvari stoje, štampati Pied Jaloux kolekciju, koju čine 7 albuma: Le Bandard fou Arzach La Citadelle aveugle Le Garage hermétique Les Vacances du Major The Long tomorrow Escale sur pharagonescia
Mada, ko zna, možda se Madame Giraud opet predomisli.
Upravo tako:)
quote: Originally posted by JAH WOBBLE Moebius, naravno, bolje izgleda crno-belo, ali mislim da tih četristo i kusur stranica, iz Metal Hurlanta, treba imati u obe varijante. Meni fali Garaža i Le Bandard Fou u boji, a Escale sur Pharagonescia crno-bela.
Problem je što, kako sam već objasnio, trenutno jednostavno ne smijemo objaviti c/b verziju. Osim ako se, naravno, gđa Giraud u međuvremenu ne predomisli, što me, iskreno, više uopće ne bi čudilo:) |
Trouble will find me |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 28/11/2011 : 19:06:44
|
slažem se. moje isprike. iznerviralo me jer je netko reagirao bijesom zato što sam na forumu o stripovima pohvalio čovjeka koji omogućava dobre stripove. ne shvaćam kako to nekome može smetati
sori, ali izgledalo je kao sprdanje. cemu ideja da se neka edicija nazove coravka? cemu sprdanje sto markos najavljuje svoja izdanja na par godina? ako to nekome ne odgovara ne treba odmah to omalovazavati. |
Mrzim mrznju! |
 |
|
petar.pan
Junior Member

.jpg)
328 Posts
Posted - 28/11/2011 : 20:49:36
|
mamlaze, potpuno si krivo interpretirao moje komentare. ne omalovažavam niti se rugam, štoviše doživio sam neočekivane neugodnosti zato što sam pohvalio markosa... ... samo sam se dobronamjerno našalio, markos je to protumačio na pravi način
|
 |
|
petar.pan
Junior Member

.jpg)
328 Posts
Posted - 28/11/2011 : 21:07:31
|
markose, ovo je naraslo kao tijesto za pizzu na podnevnom suncu. moji komentari su bili upućeni samo tebi i benigni kao mlaka kamilica, a uskovilali su prašinu više nego onaj vjetar koji je dorothy odnio iz kanzasa... ... na kraju ćeš mi trebati ostaviti privatnu mejl adresu, tko zna što bi se moglo dogoditi da javno obznanim koliko su neki fibrini stripovi u kombinaciji sa dobrim i altruistički nastrojenim prijateljem promijenili moje gledanje na strip |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 28/11/2011 : 21:20:07
|
A dobro, žao mi je, ali na forumima se nesporazumi lako dogode, najbolje ne praviti slona od muhe. Enivej, moj mail je lako dostupan... |
Trouble will find me |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Member since 24/08/2002 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 29/11/2011 : 21:45:20
|
mamlaze, potpuno si krivo interpretirao moje komentare. ne omalovažavam niti se rugam, štoviše doživio sam neočekivane neugodnosti zato što sam pohvalio markosa... ... samo sam se dobronamjerno našalio, markos je to protumačio na pravi način
jbg, sori, krivo sam skuzio:( nemam bezveze nick mamlaz:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
feniks
Senior Member

1926 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 30/11/2011 : 11:24:49
|
Vidim da su izdanja planirana za 1. decembar pomjereni za 20. a dodata su jos dva naslova ovaj prvi izgleda primamljivo 
Pogledacu jos prevju
P.S. Hoce biti jos kakvo iznenadjenje do kraja godine? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
|
Windwalker
Advanced Member