forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2011 : 13:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha... Nije se uopste svadjao sa Pesicem, ma otkud nam to..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/11/2011 : 13:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
I sta sad?Kad sam govorio o ovome ismejali su me i zajebavali neki najstrasnije.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2011 : 14:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Oki, vidis li da ono sto mi pricamo sve dodje.. Pa sada da li je arsen ili sta, ne znam.. Ali nije ni bitno...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/11/2011 : 14:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Oki, vidis li da ono sto mi pricamo sve dodje.. Pa sada da li je arsen ili sta, ne znam.. Ali nije ni bitno...

Mora da je arsen

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 28/11/2011 : 14:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Dokle nam ostaje Pekmen?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2011 : 14:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Valjda do Makabija

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 28/11/2011 : 14:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Moramo to da dobijemo pa makar pravili pritisak ko Zvezda u derbiju!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2011 : 14:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta? Da Cakarevic nogom nategne Sofoklisa, da Makabiju sviraju 10 nepostojecih tehnickih gresaka, da zatrpamo igrace Makabija bakljama i bombama? I onda jos da izadje Sutanovac i da kaze da smo polozili ispit..

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 28/11/2011 : 14:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
A da napadnemo i strucni stab Makabija? To si zaboravio?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 14:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Dokle nam ostaje Pekmen?

Preporuči Twitter
Peković za SPORTAL.RS: Lagao bih da kažem da mi nije žao
"Nikola ostani, Nikola ostani", ali i odavno poznato "Nikola Peković ša-la-la" orilo se iz grla oko 4.000 navijača koji su u "Pioniru" gledali meč 9. kola ABA lige između Partizana i Hemofarma. Razlog je jednostavan - stameni Crnogorac, ljubimac navijača crno-belih broji poslednje dane u Beogradu. NBA startuje 99,9 odsto 25. decembra, a do ratifikacije novog kolektivnog ugovora ostalo je još da se utanače "sitni" detalji. Čim se potpis stavi svim igračima koji imaju validne ugovore sa ekipama u Americi i Kanadi automatski moraju da prestanu da igraju za timove u kojima su dočekali kraj lok-auta.

Vest o prestanku štrajka pogodila je mnoge evropske klubove, a Partizan već sledeće nedelje ostaje bez Pekovića, koji u ponedeljak leti za Mineapolis.

- Sudbina... Svi smo znali da će do ovoga doći. Ostao bih, ali ne mogu. Takav je život nas profesionalnih sportista - kaže za SPORTAL.RS Nikola i dodaje: - Šta da radim... Ni ja, ni navijači nismo želeli da ovaj dan dođe ovako brzo. Iskreno, ja sam se nadao da će pregovori vlasnika NBA klubova i Sindikata igrača potrajati bar još 15 dana.

Šta sledi sada? Kada Nikola razdužuje crno-belu opremu?

- U ponedeljak naverovatnije letim za Ameriku. Još Makabi i to je to!

Znao si u septembru da nećeš ostati celu sezonu u Beogradu jer je i tada iluzorno bilo sumnjati u NBA sezonu. E, sada, koliko je tebi pomoglo vreme provedeno u "drugom mandatu" u Partizanu i koliko si ti pomogao Partizanu?

- Siguran sam da sam uspeo da pomognem momcima i klubu da ostvari dobar rezultat. Pa i po dolasku smo trener Vlada Jovanović i ja govorili da će korist biti obostrana. Meni je Partizan pomogao da uđem i ostanem u formi. Trudio sam se da momcima pokažem da vide i dožive nekoga ko je i pre igrao u Partizanu. Da ih podsetim na vreme kada smo kao mlad tim pravili dobre rezultate. Međutim, šta da se radi. Rekoh, ovo je sudbina, a lagao bih kada bih rekao da mi nije žao što moram da se oprostim. Ali, posao je posao.

Odlazak u Minesotu odmah menja i neke stvari na koje si se tek navikao. U redovima crno-belih si bio prva napadačka opcija, a u Timbervulfsima si prošle sezone bio drugi centar. Imaš li predstavu kako će biti u ovoj skraćenoj sezoni?

- Ne znam šta da kažem. Realan sam čovek i znam da sam u Minesoti imao ulogu drugog centra. Međutim, mogu da se prilagodim svakoj situaciji i šta god da odluče ljudi u Minesoti ja ću da se povinujem i nastavim da se ponašam maksimalno profesionalno.

Peković sa ekipom iz Mineapolisa ima validan ugovor do kraja sezone 2012/13, a za to vreme će
inkasirati 8.960.000 dolara! Za sada nema razloga da brine o klubu...

- Ne razmišljam o drugom klubu, iako su u NBA trejdovi mogući, i želeo bih da u Mineapolisu odradim ono što sam potpisao.

Makabi je sigurno poslednja utakmica koju ćeš odigrati pred "grobarima" u ovom momentu...

- Očekuje nas težak meč. Ja ću se truditi maksimalno, kao da nije poslednja utakmica. Uzadmo se u "Pionir" jer smo uz podršku navijača na našem parketu dobijali i mnogo bolje timove. Pobeda bi bila izuzeztno važna u ostvarenju ideja i želja, za plasman u Top 16. Sušajte, ako treba da bude krvi, biće je do kolena - završio je Nikola Peković.

Početna | Više iz Košarka 11 1378

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 28/11/2011 14:38:10
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 14:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta? Da Cakarevic nogom nategne Sofoklisa, da Makabiju sviraju 10 nepostojecih tehnickih gresaka, da zatrpamo igrace Makabija bakljama i bombama? I onda jos da izadje Sutanovac i da kaze da smo polozili ispit..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 15:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Amerikanac Adam Morison danas je sporazumno raskinuo ugovor sa crveno-belima. Učinio je baš kako je pisalo u klauzuli ugovora, a to je, da napusti klub ukoliko se lok-aut u NBA ligi završi.

Morison je u nedelju uveče razgovarao sa svojim menadžerima i doneo odluku da je pravo vreme da krene put Amerike kako bi bio spreman za početak NBA sezone.

''Zahvaljujem se klubu, saigračima i treneru na poverenju, šansi koju sam dobio i toploj dobrodošlici. Nikada ranije nisam bio u Evropi i moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo.

To ću pamtiti ceo život. Partijama u Zvezdi dokazao sam sebi da mogu ponovo da igram na visokom nivou'', poručio je Morison.

Direktor Crvene zvezde Beograd Davor Ristović o Morisonu govori samo u superlativu.

''Veoma nam je žao što Morison napušta klub, jer je reč izvanrednom čoveku i vrhunskom sportisti. Zahvaljujemo mu se na trudu, zalaganju i pomoći koju je pružio našem mladom timu za ova tri meseca.

Svi mu želimo mnogo uspeha u nastavku karijere'', rekao je Ristović i dodao da crveno-beli u ovom trenutku neće žuriti sa traženjem zamene za Morisona.

U dresu Crvene zvezde Beograd Morison je odigrao osam mečeva, prosečno je beležio 15.5 poena, tri skoka i 1.5 asistenciju po utakmici.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/11/2011 : 17:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Morisone, dođi kod nas!!!!!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5492 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/11/2011 : 19:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Svi mu želimo mnogo uspeha u nastavku karijere'', rekao je Ristović i dodao da crveno-beli u ovom trenutku neće žuriti sa traženjem zamene za Morisona.
Nece zuriti ?????!!!!!!!!!!!!
Pa oni nas zajebavaju
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 19:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Nece zuriti ?????!!!!!!!!!!!!
Pa oni nas zajebavaju

Sta ce vam ,,,u prvih 5 necete biti,ispasti necete.Sto bih trosili pare bez veze, bolje da razigravaju ove igrace.

Edited by - radulovic marko on 28/11/2011 19:29:27
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/11/2011 : 19:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Pa to oko ispadanja je već diskutabilno
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2011 : 19:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Znaci katanac.. Dajte nam Nedovica i na biro

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 19:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci katanac.. Dajte nam Nedovica i na biro

ahaaaa,haaa

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/11/2011 : 19:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sledeći put da se fuzionišete sa Hemofafmom npr, nazovite se Crvena Zvezda Vršac, ali igrajte u Pioniru, da se navijači ponovo prime
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40652 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/11/2011 : 19:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako sada dodje do katanca, jel' Covic placa alimentaciju? Ubod i bezanija..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 19:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Sledeći put da se fuzionišete sa Hemofafmom npr, nazovite se Crvena Zvezda Vršac, ali igrajte u Pioniru, da se navijači ponovo prime

Majko moja sta je ovo.,da postoji sud u sportu,bili bih osudjeni za genocid ...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/11/2011 : 00:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Jeeee, kakav je idiot nekulturni ovaj Tegeltija ili kako se vec zove. Ne volim Covica, ali ovaj ga pretera.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 29/11/2011 00:36:00
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 29/11/2011 : 01:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Što, šta je rekao?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16527 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 29/11/2011 : 01:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što, šta je rekao?

Gledaj Sos. Nista konkretno, samo je napadan i nekulturan...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/11/2011 : 01:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Što, šta je rekao?

Gledaj Sos. Nista konkretno, samo je napadan i nekulturan...

To ti je utisak a nije ti utisak to sto je Covic rekao gomilu lazi?
Tegeltiji samo.
Objasnio neke stvari i nadam se da su mnogima posle ove emisije neke stvari jasnije.

Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000