forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FC Barcelona - Mes Que Un Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 362

izivko
Advanced Member

Germany
12794 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/11/2011 : 16:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by selanne

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/11/23/2767812/arrigo-sacchis-ac-milan-vs-pep-guardiolas-barcelona-the

quote:

http://www.goal.com/en/news/1675/goalcom-polls/2011/11/26/2774901/sacchis-ac-milan-better-than-guardiolas-barcelona-according

zanimljivi članci,
vidim da većina smatra da je milan bolji (60-40%)
medjutim, jednio mjerilo, titule, su na strani barcelone vec sad, tako da ce u buducnosti biti sigurno prvi
osmi toga, ljudi uvijek vise glasuju za prosle timove, nego za sadasnje momcadi

savršena mmomčad, milan 89/91 - barca 99/11:
valdez
alves- baresi- costacurta - maldini
rijkaard - ancelotti
xavi-iniesta
messi - van basten

inače, i sefanov real, je po meni ispred ovog milana

A neki, kao ti, misle da se nogomet ranije nije ni igrao.
Samo barca, Messi, Guardiola....Koji si ti

Have mercy
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/11/2011 : 16:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
da, ja mislim da se svijet poceo okretati mojim rođenjem
a ovu barcu će puno više ljudi smatrati brojem 1 nakon što njihova era završi, nego što ju trenutno tako gleda
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7660 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 26/11/2011 : 17:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

POBJEDA nad Milanom 2-3 i plasman u drugo kolo kao prvi u skupini
Messi prvi strijelac sa 6 golova u 5 utakmica

AC Milan [2 - 3] Barcelona
14' [0 - 1] M.v. Bommel (o.g.) Maestro iz zaleđa
20' [1 - 1] Z. Ibrahimovic
31' [1 - 2] L. Messi (pen.)
54' [2 - 2] K. Boateng
63' [2 - 3] Maestro

Maestro nije ni dirao loptu, tako da nije vazno sto je bio u zaledju
da je dirao, on bi bio strijelac, a ne bommel

Meni se ispočetka činilo da je dirao, onda sam sebe krivio jer sam mislio da sam subjektivan, ali nakon gledanja isječka sam siguran da je dirao.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/11/2011 : 17:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja sam isto pogledao snimku nakon tvog prvotnog posta, ali nisam uspio razaznati da li je dirao ili nije, ali ako si ti siguran, vjerovat cemo ti na rijec
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/11/2011 : 17:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
JUAN CARLOS NAVARRO, sjajni 31-godišnji španjolski košarkaš iz Barcelone, ovog je četvrtka postao najbolji strijelac Eurolige svih vremena.

U četvrtak je Barcelona s uvjerljivih 72:46 pobijedila Union Olimpiju, a Navarro je postigao 14 poena, te tako došao do 2716 poena u četrnaest godina koliko nastupa u Euroligi. Inače, od 2006. godine Navarro je baš u svakom nastupu postigao barem jedan poen na utakmici. Dosadašnji rekorder po broju poena je bio Marcus Brown.

Karijeru je Navarro započeo 1997. godine, a samo jedne sezone nije igrao u dresu katalonske momčadi. Tada, u sezoni 2007/08 je igrao u NBA ligi, za Memphis. Bio je Navarro MVP Eurolige, pet puta u najboljoj petorci, sa Barcelonom je dvaput osvojio Euroligu, četiri naslova prvaka Španije, tri Kupa Kralja, jedan španski superkup. Jednu je sezonu odigrao i u Memphisu, a iako se snašao u NBA ligi, vratio se u Barcelonu.
S reprezentacijom je osvojio srebrne medalje na Europskom prvenstvu u Švedskoj 2003. i Španiji 2007., zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Japanu 2006., srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Poljskoj 2009. i Litvaniji 2011. godine
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7660 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 26/11/2011 : 20:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam isto pogledao snimku nakon tvog prvotnog posta, ali nisam uspio razaznati da li je dirao ili nije, ali ako si ti siguran, vjerovat cemo ti na rijec

Prijatelji me često zezaju na račun Milana jer se tad lako zapalim, kad su mi oni rekli da se i njima čini da je Xavi dirao loptu, onda sam bio siguran da nisam pogriješio. Usput, po prijašnjim postovima znam da si i ti poprilično tvrdoglav (bez uvrede, naravno), a sad si se poprilično lako pomirio s mojom izjavom, pa mislim da si i ti vidio da je Xavi dirao, ali ne želiš priznati.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/11/2011 : 20:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja jesam tvrdoglav, ali ako nesto zaista i mislim
ovdje ne mogu tvrditi da je dirao niti da nije, a pogledao sam snimku deset puta, te nema razloga da ustrajem na prvom misljenju
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/11/2011 : 23:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Getafe [1 - 0] Barcelona
67' [1 - 0] J. Valera

prvi poraz sezone, barca jalova i loša
u sudačkoj nadoknadi messi pogodio stativu, te je poništen regularan gol barce

čini se da o ostatku sezone odlučuje el classico
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4120 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 26/11/2011 : 23:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Kakva zavrsnica!
Stativa Mesija,pa dobra odbrana golmana Getafea i sve to u 94 min.
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 27/11/2011 : 00:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
loše....nebi dali gol do ujutro. baš nikoga za pohvaliti.
doduše,nije ni getafe zasluzija ni blizu boda.
al to je nogomet,i jebena srića.
mes que un club!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/11/2011 : 00:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

uskoro će el clasico, za liječenje frustracija
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/11/2011 : 12:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

uskoro će el clasico, za liječenje frustracija

Igra se na Bernabeu prva utakmica,nakon što je odigraju Puyol i ekipa malih kepeca će pljeskati novom prvaku koji će imati čak 9 bodova prednosti

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 27/11/2011 : 12:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Ok. Mislim da topic nije za vrijeđanje Barcinih igrača. Možeš reći svoje mišljenje, ali pričanje o "kepecima" nema smisla. Ali vjerovatno si jedan od frustriranih madridista,koji je sad malo poletija,nakon 3 duuuuuuuuuge godine,pa ti opraštam. lol Al nevalja ti ovako istrčavati pred rudo, da ti nebi ja i još koji navijač Barce ovaj post nabili na nos na kraju sezone.
Ako ćeš ljepo komentirati,uvijek si dobrodošao. Nećemo se vrijeđati.
Mes Que Un Club!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/11/2011 : 13:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

Ok. Mislim da topic nije za vrijeđanje Barcinih igrača. Možeš reći svoje mišljenje, ali pričanje o "kepecima" nema smisla. Ali vjerovatno si jedan od frustriranih madridista,koji je sad malo poletija,nakon 3 duuuuuuuuuge godine,pa ti opraštam. lol Al nevalja ti ovako istrčavati pred rudo, da ti nebi ja i još koji navijač Barce ovaj post nabili na nos na kraju sezone.
Ako ćeš ljepo komentirati,uvijek si dobrodošao. Nećemo se vrijeđati.
Mes Que Un Club!

Bogati a vi možete vrijeđati Ronalda kad god se sjetite ,to je dopušteno.
Ne moraš ti meni ništa praštat,a nabijaj mi na nos ako izgubi Madrid 10. prosinca.
Dotle,Madrid je taj koji vodi
Di je sawitch da mi da ruke

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 27/11/2011 13:02:19
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/11/2011 : 13:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
malo podjebavanja nije na odmet, tako da ja ovakve sitne provokacije ne uzimam za zlo
osim toga, mora Leonida iskoristiti priliku, ne dobiva ju cesto

ali zato će pobjeda 10og biti slađa
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 27/11/2011 : 13:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
ok.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 27/11/2011 : 15:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

malo podjebavanja nije na odmet, tako da ja ovakve sitne provokacije ne uzimam za zlo
osim toga, mora Leonida iskoristiti priliku, ne dobiva ju cesto

ali zato će pobjeda 10og biti slađa

Bit će slatka ali za mene,za vas će to biti noć suza
Što se tiče provokacija,primam ih na svoj račun mirno sve dok se i vi ponašate isto tako.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/11/2011 : 21:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sa interneta:

EL CLASICO

Svjedočio sam debaklu Manchester Uniteda na Old Traffordu u sudaru sa Cityjem (6-1). U notes sam zapisao - sljedeća stanica je Santiago Bernabeu, 10. prosinca u deset navečer, “El clasico”. Da vidimo i tog Mourinha.

Ali, famozni Portugalac u međuvremenu melje sve pred sobom, dva tjedna prije dvoboja godine već je 6 bodova ispred Barcelone. Nikad nije bilo toliko u ovo doba godine. I vjerojatno Don Jose s ciničim smiješkom čita izjavu Johana Cruyffa - Real je dobra momčad, ali nema sreće jer igra u istoj ligi s Barcelonom! Nakon šokantnog poraza Barce kod Getafea u predgrađu Madrida, više ne izgleda tako.

Danas se pitam čeka li Barcelonu sudbina Manchester Uniteda ili će “Six in the City” doživjeti Real i Mourinho? Nitko ne zna odgovor, krhko je nogometno znanje, a još su krhkije prognoze kada su u pitanju katastrofične reprize. Tek, statistika kaže da je između Reala i Barcelone uoči El Clasica rijetko bila veća razlika od dva boda. Danas je - šest!

Subotnja večer dala je Madridu, oduzela Barceloni. Real je moćan, Mourinho je dobio rat incidentima, suci ga više ne potkradaju, meč protiv Atletica završio je s dva jedanaesterca i dva igrača više. I četiri gola u mreži gradskog suparnika. Mi iz Hrvatske smo, pak, zapamtili Mourinhovu oholost kada je najavljivao meč protiv Atletica: “Nije to Dinamo, Atletico je ozbiljna momčad!” Ispalo je da i nije puno ozbiljnija. Ali, zbog tih ću riječi 10. prosinca navijati za Barcu, ma kako mi Mourinho bio drag, njegovu “englesku” bahatost ne mogu podnijeti.

Getafe je senzacija večeri, Getafe je protiv gotovo kompletne Barcelone bolje igrao obranu nego što je to učinio Jose Mourinho s Interom u polufinalu Lige prvaka, protiv te iste Barce, kada ga je samo čudo spasilo. Nikad nisam vidio takvu hladnokrvnost u igrača koji, objektivno, pripadaju u donji dom španjolskog nogometa, igrače koji nikad nisu u panici i koji tako dobro markiraju Messija. Gosti su probili samo dvaput, jednom je vratnica (Messi) spasila domaćina. I golman Moya, čudesni golman, Kelava iz najboljih dana. Način, na koji je Getafe odigrao meč protiv Barcelone je “doktorska disertacija defenzive”, koju bi trebali posuditi i talijanski treneri, inače velemajstori “katanca”. Taj DVD bi trebao nabaviti i Kruno Jurčić, koji obožava defenzivu, ali je još nije uigrao, pa je tako u Ligi prvaka progutao 15 golova.

Getafe i Levante su “crne mačke” za Real i Barcelonu, i Mourinhu i Guardioli su oteli po tri boda. Uz napomenu da je to za Mourinha bilo buđenje, a ne znam kako će Pep Guardiola reagirati na gubitak bodova. Čini nam se da Barcelona posustaje, Barcelona, unatoč izvanzemaljcu Messiju, nije ni približno uvjerljiva kao prošle sezone. Istina, nedostaje Iniesta, Alexis Sanchez se još nije uklopio, Thiago Alcantara nije odrastao, a David Villa je zahrđao. Ali, momčad koja ima Messija mora zgaziti Getafe. Da je Messi i u Dinamu, modri bi bili u polufinalu Lige prvaka, a kamoli ne Barca, sa svim zvijezdama i trenerom, kojemu Rusi nude basnoslovno bogate ugovore. Izgubi li Guardiola 10. prosinca u Madridu, bit će to znak da od novog ugovora na Camp Nou neće biti ništa, da će se na kraju sezone preseliti na neku drugu destinaciju i da će Johan Cruyff, najutjecajniji savjetnik Barcelone, instalirati svog čovjeka na klupu.

Nasljednik je gotovo sigurno Marco van Basten, ne treba sumnjati da će baš famozni Nizozemac naslijediti Guardiolu. Ali, vjerovao sam da će Marco van Basten naslijediti i Slavena Bilića na klupi hrvatske reprezentacije, bude li Biliću uopće trebao nasljednik.

U Madridu šute, još se ne slavi na Plaza Cibeles, Mourinho je nakon Atletica igračima dao dva slobodna dana, dok iz Barcelone poručuju da “ništa nije izgubljeno”. David Villa tvrdi da pobijediti Real u Madridu “uopće nije problem”, Pique poziva navijače - imajte povjerenja u nas, naslov nije izgubljen, dok Pep Guardiuola, koji nikada nije za Realom zaostao 6 bodova, kaže: “Naći ćemo izlaz!” Ali, definitivna je istina da se Barcelona nakon pobjede u Milanu opustila i utonula u - siestu!

Tika-taka u Barceloninoj svlačionici poprima sve čudniji zvuk, pretvara se u “tik-tak”, pakleni stroj koji otkucava zadnje minute i koji će eksplodirati izgubi li Guardiola u Madridu. Bit će to definitivno utakmica godine, uzbudljivija i od sudara na Old Traffordu, kada je City zgazio Alexa Fergusona. Jose Mourinho već brusi noževe jer ako mu je nekoga navrh glave, onda su to Barcelona i Pep Guardiola..
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 28/11/2011 : 21:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ma toj piše onaj pijanac Židak,čas priča jedno a sutradan drugo.Čudi me da si objavio ovaj tekst s obzirom da podcjenjuje Barcelonu.

Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 28/11/2011 : 22:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Ma toj piše onaj pijanac Židak,čas priča jedno a sutradan drugo.Čudi me da si objavio ovaj tekst s obzirom da podcjenjuje Barcelonu.

čitao sam danas u SN ovo. ovo nije na razini dječaka iz 2.razreda osnovne škole.
Lik je ili iša ispast glup,il je stvarno glup.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/11/2011 : 23:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Sezona 1991/92 ulijeva nadu

Kao što je Josep Guardiola razjasnio nakon poraza protiv Getafea, ''mi smo tek u studenom i pred nama je još dalek put do kraja sezone''. Trener Barcelone je na svojoj koži iskusio kako zaostatak za prvom momčadi vrlo brzo može nestati, s obzirom da je bio igrač Barcelone u ranim devedesetima kada su osvojena četiri uzastopna naslova, od kojih je drugi osvojen nakon zaostatka od osam bodova.

Nakon 13 utakmica u sezoni 1991/92, Barcelona se našla na trećem mjestu Lige, osam bodova iza prvoplasirane momčadi, a tada je pobjeda još uvijek vrijedila dva boda. Uz Atletico i Real Madrid ispred njih, Johan Cruyff je uspio odvesti svoju momčad do velikog povratka.

Momčad je loše startala na početku nove sezone, sa tri poraza, protiv Seville (4-2), Sportinga (2-1) i Ovieda (1-2) i tri remija - protiv Logrenyesa (2-2), Albacetea (1-1) i Real Madrida, koji je jedini bod izgubio u dotadašnjoj sezoni u toj utakmici koja je završila rezultatom 1-1.

Ove sezone, momčad je doživjela četiri remija (Real Sociedad, Valencia, Sevilla i Athletic Club), te ove subote jedini dosadašnji poraz protiv Getafea, što znači da je Barcelona u zaostatku za prvoplasiranim Realom 6 bodova. Dodatnu nadu ulijeva i podatak da Barcelona nije odigrala još nijedan susret protiv prvoplasiranog Real Madrida.

Te 1991/92 sezone Cruyffova momčad doživjela je sretan završetak, nakon što je Tenerife - po prvi ali ne i posljednji put - uništio snove Real Madridu za naslov u posljednjom kolu, čime je Barcelona sa jednim bodom prednosti proglašena prvakom španjolske lige. To je bio vrhunac velikog povratka koji će zasigurno poslužiti kao inspiracija momčadi da smanji bodovnu razliku između sebe i Madrida nakon dosadašnjih 13 kola.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7802 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/11/2011 : 02:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
moje je mišljenje da real ne može igrati ovako cijelo vrijeme...veliki su niz napravili i u velikoj su formi,ali ne može to trajati do kraja prvenstva...imaće i oni kikseva sigurno.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/11/2011 : 13:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Sigurno, ali mene više brine Barca
ako nastavi sa igrama kao i prije - nema straha

a bilo bi lijepo da i real prije clasica kiksa barem jednom....
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7354 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/11/2011 : 13:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

a bilo bi lijepo da i real prije clasica kiksa barem jednom....

Nema teorije!

Mourinha za kralja!
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 29/11/2011 : 14:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

moje je mišljenje da real ne može igrati ovako cijelo vrijeme...veliki su niz napravili i u velikoj su formi,ali ne može to trajati do kraja prvenstva...imaće i oni kikseva sigurno.

slažem se..real će kiksati kad tad. vjerovatno ce i koja ozljeda naopravit malo problema.
samo problem je sto barca ne ulijeva nadu, previse se muce u gostima.
a i imam osjecaj da im je igrački kadar nekako kratak/slab(mislim na zamjene).
osjecaja sam da bi veceras Rayo moga nastradat. lol
Go to Top of Page
Page: of 362 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000