Ako italijani to nece uraditi, mozemo mi da probamo
Sad sam provjerio. Do sad je izaslo 25 brojeva u toj ediciji. Znaci 17. je vec odavno izasao! Ne znam da li vam se isplati to samima bojati ili nabaviti to Editoriale Mercury izdanje i malo ga posvijetliti (ako su boje pre tamne).
Ne. To znaci da je izasao broj 24 (130 strana) i odgovara regularnom italijanskom izdanju. Naslovnice nemaju veze sa radnjom. Ja imam prvih 16 knjiga i one odgovaraju italijanskim izdanjima od 1-16. Zadnji broj koji je izasao je br.25 a Nasilje u Darkvudu bi trebalo da se pojavi u broju 31. za 2 godine posto izdanje izlazi na svaka 4 meseca.
@Attila77
Nakon obrade boje ne izgledaju tamne (mada u mojim primercima boje izgledaju ok). Evo jednog primera sto je IKI obradio a ja uneo tekst (u pitanju je br.8):
Ja sam trenutno zauzet sa bojenjem Bleka. Nakon sto sam Zavrsio sa Pricom o Velikom Bleku (150 strana) poceo sam da bojim Saratogu:
Blek je odličan!! A što se Zagora tiče, mnogo više mi se sviđa kad mu radite boju bez dodatnog sijenčenja. Ovo kako je urađena tabla iznad je baš dobro!