forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Lazarus Ledd
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/11/2011 : 19:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Evo ja ih pritiskam!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 29/11/2011 : 20:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
I ja ih pritiskam
Lazarus Ledd je dobar strip serijal.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 29/11/2011 : 20:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Trebali bi pritisnuti izdavače da krene Lazarus od prvog broja,3 u 1 ili bilo kako.Ne bi trebalo da bude teško i skupo dobiti prava.

Ako bi krenuli od broja 62 po tri u stripu morali bi izdati još 30 brojeva. Mislim da bi se to moglo podnesti.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/11/2011 : 21:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Lazarus u HR zauvijek gotova priča. Ludens je odustao, a Libellus nema namjeru.

Po meni minimalna šansa mogao bi biti netko od izdavača iz Srbije, iako sumnjam. Morali bi krenuti od broja jedan, a to znači da u prvih šezdesetak brojeva skoro ništa ne bi prodali u HR ili SLO. Teško za preživjeti, jer Lari nije previše popularan.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 29/11/2011 : 21:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Mislim da je Lazarus u HR zauvijek gotova priča. Ludens je odustao, a Libellus nema namjeru.

Po meni minimalna šansa mogao bi biti netko od izdavača iz Srbije, iako sumnjam. Morali bi krenuti od broja jedan, a to znači da u prvih šezdesetak brojeva skoro ništa ne bi prodali u HR ili SLO. Teško za preživjeti, jer Lari nije previše popularan.

Neki mali tiraž...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/11/2011 : 22:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
LL je totalno neopravdano zapostavljen, meni je to sasvim ok strip, ne kužim kako nije našao publiku... Ustvari, vjerojatno je problem što nema nostalgičnu notu kao Mark, Blek ili Miki...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/11/2011 : 08:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by dcopic

Neki mali tiraž...

Jedino rješenje. Npr sličan je Juliji po broju izdatih epizoda i popularnosti i ako se Julija prodaje u malom tiražu, nema razloga da ne bi LL. Ali opet, ostaje problem što je već trećina epizoda objavljena.
Go to Top of Page

Tome272
New Member

Croatia
109 Posts

Member since 09/08/2010

Posted - 30/11/2011 : 09:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tome272 a Private Message  Reply with Quote
Ako se skuplja ekipa za financiranje i puštanje Lazarusa ja se prijavljujem za sudjelovanje.
Nema smisla čekati na izdavače jer oni očito nisu spremni na taj korak.
Izdanje bi trebala sigurno biti po tri broja jer sam siguran da bi se to bolje prodavalo nego svaki broj pojedinačno.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 30/11/2011 : 09:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Zato bi trebalo krenuti od preskocenih epizoda od strane Ludensa, te one koje slede. Jer, ako ce LL da ima ikakvu publiku, to ce biti bagra koja se na tog junaka vec navukla. U slucaju da krene kako treba, moglo bi se nekako razmisljati o paralelnom izdavanju starih epizoda.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 30/11/2011 : 09:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ali kao sto rece dcopic, Lazarus je na ExYu prostoru gotova prica. Jebga

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1870 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 30/11/2011 : 10:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu vjerovato da ovaj topic ima već 10 stranica, a nitko neće izdavati Lazarusa?!
Ma šalu na stranu, Larry je meni bolji strip od, primjerice Zagora, ali odavno sam se prestao nadati da će ga netko ponovo izdavati, a kupovao bih u bilo kakvoj formi, a bogami može i na srpskom!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/11/2011 : 10:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kad nije uspio Ludens, i još s ovim najboljim epizodama koje je izdavao pred kraj, i ako računamo da su prava za Lazarusa dosta jeftinija od Bonellija, onda mi je stvarno teško očekivati da će netko probati i uspjeti. Mislim, može probati, ali hoće li uspjeti, veliko je pitanje.

Meni je ovo dobar serijal, imam sve što je izašlo kod nas i stalo je baš kod odličnih epizoda...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16934 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 30/11/2011 : 11:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Jedino kao dodatak Zagoru
Go to Top of Page

Tome272
New Member

Croatia
109 Posts

Member since 09/08/2010

Posted - 30/11/2011 : 12:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tome272 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Zato bi trebalo krenuti od preskocenih epizoda od strane Ludensa, te one koje slede. Jer, ako ce LL da ima ikakvu publiku, to ce biti bagra koja se na tog junaka vec navukla. U slucaju da krene kako treba, moglo bi se nekako razmisljati o paralelnom izdavanju starih epizoda.

To ne bi uopće bilo loše.

Ja osobno znam jako puno ljudi koji bi uzimali LL. Ne treba odustajati. Ako se nas nekoliko dogovori onda to možemo realizirati.
Go to Top of Page

bazgtoon
Starting Member

Croatia
49 Posts

Member since 16/11/2010

Posted - 30/11/2011 : 19:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bazgtoon a Private Message  Reply with Quote
mislim da ne bi trebalo krenuti sa izdanjima starih epizoda jer bi onda u početku bila manja prodaja, treba nastavit tamo gdje se stalo. Eventualno izdat par starih epizoda da se navuće nova ekipa (npr. prva i neke ključne za priču).
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 02/12/2011 : 09:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Stare epizode Lazarus Ledda uvijek se mogu naći u Zagrebu na Hreliću/Jakuševcu za jako malo para. Dok recimo Zagor (Slobodna Dalmacija) na nekom štandu košta 5 ili 10 kuna, čak 15, Ledd košta 2 ili 3 kune, njaviše 5 kn. Jednom sam kupio 50 Lazarusa (bilo je i par Nathana u toj hrpi) za 50 kuna, al kreten sam uzeo čak 9 duplih jer sam žurio. Znaći kunu po stripu. Ako maknemo ovih 9 duplih onda ispada 1,22kn-opet ultra jeftino. Mnogi stripovi sa te hrpe su bili glanceri. Uglavnom uvijek vidim stare Lazaruse tamo i to jako jeftino. Jeftinije od ostalih stripova.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 02/12/2011 : 09:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

Stare epizode Lazarus Ledda uvijek se mogu naći u Zagrebu na Hreliću/Jakuševcu za jako malo para. Dok recimo Zagor (Slobodna Dalmacija) na nekom štandu košta 5 ili 10 kuna, čak 15, Ledd košta 2 ili 3 kune, njaviše 5 kn. Jednom sam kupio 50 Lazarusa (bilo je i par Nathana u toj hrpi) za 50 kuna, al kreten sam uzeo čak 9 duplih jer sam žurio. Znaći kunu po stripu. Ako maknemo ovih 9 duplih onda ispada 1,22kn-opet ultra jeftino. Mnogi stripovi sa te hrpe su bili glanceri. Uglavnom uvijek vidim stare Lazaruse tamo i to jako jeftino. Jeftinije od ostalih stripova.

Ne zezaj da su tako jeftini?!?
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 02/12/2011 : 10:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Ne zezaj da su tako jeftini?!?
[/quote]

Ovo što sam naletio na tipa koji želi sve rasprodati (mislim da je rekao da ide na more ? - to je bilo prošlo proljeće)pa mi je dao 50 za 50 kn nije situacija kakvu sam ikad više doživio, ali kad sam tamo uvijek gledam stripove i Lazarusi su uvijek jeftiniji od ostalih. Kao da ih i tamo manje cijene, kao da ih nitko ne želi kupiti. Ne znam-stekao sam takav dojam. A meni je to dobar strip.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/12/2011 : 14:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo, jedan kolega s forum, archy mu je ime, poklonio svoju kolekciju Lazarusa knjižnici ili nekoj takvoj ustanovi... Znači, ne samo da se prodaje jeftino, nego se i poklanjaju samo da ih se riješe.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/12/2011 : 19:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Evo, jedan kolega s forum, archy mu je ime, poklonio svoju kolekciju Lazarusa knjižnici ili nekoj takvoj ustanovi... Znači, ne samo da se prodaje jeftino, nego se i poklanjaju samo da ih se riješe.

Prestani lagati ovaj napaćeni narod.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Gobac_666
Starting Member

11 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 09/12/2011 : 14:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Gobac_666 a Private Message  Reply with Quote
Meni je Lazarus bio super. Imam sve brojeve (mozda nedostaje 1 broj, ali nisam siguran).
Prvih 20 brojeva je kupljeno na standovima, jer sam ga dosta kasno "otkrio".
Zarazila su me prva tri broja koje mi je frend posudio. Podsjetio me dosta na Nathana koji je bio dobrodosli odmak od "starih" Bonellija na kojima sam odrastao.

Samo ne vjerujem da bih bih ga kupovao kao trobroje kako izlazi Nathan.
Jer kad pogledam tvrde Nathane (koliko god ga obozavao) nemogu se oduprijeti da ne pocnem usporedivati 15 komada s ratom kredita, racunima za struju, djelovima za kompjuter, pa nisu daleko niti od bijele tehnike :(
Ako kuzite sto zelim reci.

Ne kupujem tvrdog Mister No-a, ni MM, jer sam morao birati kojeg da uzmem. Odluka je pala na NN. Pa mi i njega nedostaje dosta brojeva i obicno se kupuje na akcijama :(

Ne vjerujem da ima sanse za LL u ovo vrijeme, jer je izdavacima teze nego ikad.

Osobno bih uzimao na mjesecnoj bazi po jedan broj do 20kn. Ostale opcije si jednostavno ne mogu priustiti :(
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 09/12/2011 : 15:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gobac_666
Ne kupujem tvrdog Mister No-a, ni MM, jer sam morao birati kojeg da uzmem. Odluka je pala na NN. Pa mi i njega nedostaje dosta brojeva i obicno se kupuje na akcijama :(

Da, nažalost je tako. Ja iz istih razloga od Libellusa kupujem samo Magičnog.

Osobno bih uzimao na mjesecnoj bazi po jedan broj do 20kn.

Tko zna...
Mislim da se ovdje na forumu dosta podcjenjuje kiosk publika.
Čak mislim da bi Lazarus i mogao sada uspijeti, jer bi bio "grom iz vedra neba" i osvježenje u kiosk ponudi.
Realno...na kioscima su samo Zagor, Dylan i AF, te njihovi kompleti, koji "mrtvi" stoje u izlogu mjesecima. Tu i tamo SA razbije monotoniju sa PsDZ i onim drugima (Mark, Blek, Miki).

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/12/2011 : 00:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Odlicna vest za one koji poznaju italijanski.
Na stripzoni imaju skenovi svih epizoda LL od 00 do 87 (znaci poprilicno onih izostavljenih od Ludensa)!!!
Nek ide dovraga, nek me kazne ali ovo je link stranice http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=13210

pozdrav

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

JPorta
Starting Member

Croatia
37 Posts

Member since 12/02/2011

Posted - 30/12/2011 : 17:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send JPorta a Private Message  Reply with Quote
na istom mjestu ima i talijanski LL Extra od 1-10, koliko mi poznato SD i Ludens su objavili samo 4 komada
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/12/2011 : 18:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Odlicna vest za one koji poznaju italijanski.
Na stripzoni imaju skenovi svih epizoda LL od 00 do 87 (znaci poprilicno onih izostavljenih od Ludensa)!!!
Nek ide dovraga, nek me kazne ali ovo je link stranice http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=13210

pozdrav

sretna nova...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000