Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/12/2011 : 11:02:11
|
quote: Originally posted by Tex Willer Pa samo Kup, kao sto ti gledas samo prvenstvo Koj se kurac onda igraju Kup i JL, izbaci to kad se ne gleda i nije bitno
Igaju se kupovi u Italiji, Spaniji, Francuskoj itd. pa velike ekipe zabole za to takmicenje.. 
Ko je osvojio prosle godine JSL? Da nije mozda Carson  A i Kup pride, a ja u finalu.
Carson osvojio, ja ga napumpao... Inace, imao sam katastrofalan raspored prosle godine.. Idem u goste kada su domacini sve bolje ekipe.. Pa ti promeni nesto.. A domacin sam kada ne mozes pogoditi nista.. I opet sam bio treci.. A ti si gledao meni u ledja ako se ne varam!? 
Pa sta ces vise od Nislija  
LS si osvojio kad ja nisam igrao, dakle bez majstora u konkurenciji. Sad sam drugi a ti 18.    , 13 boda razlika   Koja si ti sprdacina, da vidim sta ces sad da izvrnes od ovoga, sve gole cinjenice  
LS sam osvojio ubedljivo prosle godine.. Kad bude to neko uradio neka se javi.. A ove godine sam na najrealnije kolo izbrisao svoje tipove i ostao osakacen.. I opet nisam poslednji... Videcemo... Znas onu moju staru: "Govna se mrznu pred zoru" 
|
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 04/12/2011 : 11:07:13
|
quote: Originally posted by split85
II LIGA
Hajduk - Sloboda X OFK Beograd - Novi Pazar 1 Jagodina - Metalac 1 Partizan - Radnicki 1 Rad - Crvena Zvezda 2 Vojvodina - Borac 1 Spartak - BSK X Javor - Smederevo X
Drugar, po pravilima tebi kao i Culfisu precrtavam prvi par iz tipovanja.. Moras najmanje dva promeniti u odnosu na protivnika.. Svakako si bio izgubio, pa ti nece nista znaciti, ali i da je bio egal, pravila su pravila.. |
Edited by - sawitch on 04/12/2011 11:08:16 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 04/12/2011 : 11:08:33
|
quote: Originally posted by Imrahil
I liga ok.
II liga: Osmo - Srleb je valjda 4:4 Red Cloud - Split85 se samo jedan par razlikuje.
Jadranska ok.

Sve sredjeno.. :) |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 04/12/2011 : 12:13:56
|
quote: Originally posted by sawitch
Igaju se kupovi u Italiji, Spaniji, Francuskoj itd. pa velike ekipe zabole za to takmicenje.. 
Pa po cemu si ti "velika ekipa"       Sto si pobedio Carsona koji je osvojio duplu krunu     Po toj logici je Carson onda kralj, pobedio je Imrahila 2 puta a on vodi na tabeli   Kad osvojis nesto onda pricaj
A ovo sto se vadis za LS, jos jednom - boli me uvo ko je koji bio ako ja nisam igrao. Sad kad igram imam volju i da pratim. A to sto si ti izbrisao jedno kolo bi sigurno promenilo kompletan raspored u LS    Jos ces i zadnji da budes ove godine |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 04/12/2011 : 12:25:11
|
quote: Originally posted by split85
II LIGA
Hajduk - Sloboda X OFK Beograd - Novi Pazar 1 Jagodina - Metalac 1 Partizan - Radnicki 1 Rad - Crvena Zvezda 2 Vojvodina - Borac 1 Spartak - BSK X Javor - Smederevo X
Drugar, po pravilima tebi kao i Culfisu precrtavam prvi par iz tipovanja.. Moras najmanje dva promeniti u odnosu na protivnika.. Svakako si bio izgubio, pa ti nece nista znaciti, ali i da je bio egal, pravila su pravila..
Pošteno  Inače nikad ne gledam ko je šta odigra, odigram svoje  |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 04/12/2011 : 12:50:55
|
quote: Originally posted by Tex Willer Pa samo Kup, kao sto ti gledas samo prvenstvo Koj se kurac onda igraju Kup i JL, izbaci to kad se ne gleda i nije bitno
Igaju se kupovi u Italiji, Spaniji, Francuskoj itd. pa velike ekipe zabole za to takmicenje..  2011.Inter - Italija, Spanija - Real u finalu pobedio Barsu,Francuska - Lil osvojio duplu krunu, a mozemo i do Engleske: FA cup City, Nemacka: Salke...
Ko je osvojio prosle godine JSL? Da nije mozda Carson  A i Kup pride, a ja u finalu.
Carson osvojio, ja ga napumpao... U prvoj sezoni sam ja "pumpao tebe i u Nisu i u Zitistu, ali ta se sezona ne racuna izgleda Jbt, tako sam te guzio u Zitistu da su golubovi krilima pokrivali glavu Rokija da ne gleda sramotu.  Inace, imao sam katastrofalan raspored prosle godine.. Da, morao si da igras sa svima  Idem u goste kada su domacini sve bolje ekipe.. Pa ti promeni nesto.. A domacin sam kada ne mozes pogoditi nista.. I opet sam bio treci.. A ti si gledao meni u ledja ako se ne varam!? 
Pa sta ces vise od Nislija  
LS si osvojio kad ja nisam igrao, dakle bez majstora u konkurenciji. Sad sam drugi a ti 18.    , 13 boda razlika   Koja si ti sprdacina, da vidim sta ces sad da izvrnes od ovoga, sve gole cinjenice  
LS sam osvojio ubedljivo prosle godine.. Kad bude to neko uradio neka se javi.. A ove godine sam na najrealnije kolo izbrisao svoje tipove i ostao osakacen jedino tacno sto si rekao.. I opet nisam poslednji... Videcemo... Znas onu moju staru: "Govna se mrznu pred zoru" 
Jbt, Sawitchu, pocinjem da mislim da ti stvarno verujes u to sto pricas. Uporedjujes nas u takmicenjima gde nismo ucestvovali, a gde ucestvujemo svi, tu postoji "objektivan" razlog tvog neuspeha. Pa stvarno si teletabis!   Otvori prvu stranu (koju inace ti uredjujes) i tamo ti pisu imena koja su obelezila tu sezonu. U obe sezone ces naici na ime Kit Carson. I na kraju moram da te pitam: Da li si ti citao strip U palati Kita Carsona?   Ziv nam bio komesaru! |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 04/12/2011 : 12:53:55
|
quote: Originally posted by Tex Willer Pa po cemu si ti "velika ekipa"       Sto si pobedio Carsona koji je osvojio duplu krunu     Po toj logici je Carson onda kralj, pobedio je Imrahila 2 puta a on vodi na tabeli   Kad osvojis nesto onda pricaj
A ovo sto se vadis za LS, jos jednom - boli me uvo ko je koji bio ako ja nisam igrao. Sad kad igram imam volju i da pratim. A to sto si ti izbrisao jedno kolo bi sigurno promenilo kompletan raspored u LS    Jos ces i zadnji da budes ove godine
Ja sam velika ekipa jer sam aktuelni osvajac Lige sampiona.. A ti si mala jer si naguzen konstantno i uvek si iza mene na kraju... Dovoljno? |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 04/12/2011 : 13:08:04
|
quote: Originally posted by Kit Carson
[red]Jbt, Sawitchu, pocinjem da mislim da ti stvarno verujes u to sto pricas. Uporedjujes nas u takmicenjima gde nismo ucestvovali, a gde ucestvujemo svi, tu postoji "objektivan" razlog tvog neuspeha. Pa stvarno si teletabis!   
          Pa on ni Zvezdi ne priznaje da je bila prvak Evrope zato sto je to tad bio Kup Sampiona a sad je ovo prava stvar - Liga sampiona, gde oni upadnu i ne mogu da izvuku ni bod.
Stvarno je teletabis, ja sam mislio samo kad su Zvezda i Partizan u pitanju, kad ono medjutim  
P.S. Moracu i potpis da promenim, pazi sad |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 04/12/2011 : 14:16:41
|
Zvezdi ja priznajem da je bila prvak Evrope.. Prvak sveta nisu bili jer interkontinentalni kup nije prvenstvo sveta.. Da ne rastezem ponovo prezvakanu temu... Vi niste prvak Evrope, vec ste to bili pre 20 godina... I niste osvojili Ligu sampiona vec Kup sampiona sto je nebo i zemlja.. I da ne govorim ono sto ste igrali bez timova iz par zemalja.. I sa 3 utakmice bili prvaci... No, to ti neces hteti da razumes... Nije ni bitno... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 04/12/2011 : 14:57:38
|
Ja igrao X a Ultras 1 i ovi umesto jedan daju dva u 90-om.. O Boze.. Sada smo imali remi... |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 04/12/2011 : 14:59:21
|
Kako nemam sreće, opet ispustih pobedu u finišu   
Meni kazes  Veceg srecnika od ovog Huntera nisam video u zivotu! Prvo mu dodje tacan rezultat 3-1 nakon 0-0 na poluvremenu, a onda mu Zvezda dade gol u 90om za pobedu...znaci tragedija.  I ja sam se provukao protiv Okija i Culfisa doduse...stigla me je kazna.  |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
legolas76
Average Member

637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 04/12/2011 : 14:59:51
|
[quote]Originally posted by Imrahil
Kako nemam sreće, opet ispustih pobedu u finišu    ---------------------------------------------------------------
Takođe i ja...Oba iksa gađam, a na kraju obe dolaze iz 2 u 1! Ajde za Zvezdu mi nije ništa neobično da pobede bez ikakve igre, ali u Kuli padaju dva auto-gola i to u poslednjih 5 minuta...I naravno, Sloboda odnosi sva 3 boda . |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/12/2011 : 15:05:03
|
Ja sam igrao x u Kuli i imao nerešen rezultat, kad ono došla dvojka i gubim(jer protivnik igrao x na Zvezdu), a onda dade Kaluđer onaj slučajni gol i pobedih takoreći na guzove! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 04/12/2011 15:05:56 |
 |
|
legolas76
Average Member

637 Posts
Member since 31/08/2006 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 04/12/2011 : 15:12:33
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by srdjandj
Ja sam igrao x u Kuli i imao nerešen rezultat, kad ono došla dvojka i gubim(jer protivnik igrao x na Zvezdu), a onda dade Kaluđer onaj slučajni gol i pobedih takoreći na guzove!
ispustih bod zbog Kaludjerovica. Cestitke!
Ja sam se već pomirio sa porazom, nadao se nerešenom, a na kraju još i pobedih, neverovatno! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/12/2011 : 15:15:39
|
quote: Originally posted by morrison
Meni kazes  Veceg srecnika od ovog Huntera nisam video u zivotu! Prvo mu dodje tacan rezultat 3-1 nakon 0-0 na poluvremenu, a onda mu Zvezda dade gol u 90om za pobedu...znaci tragedija. 
Ma nije valjda? Prvo sam ti dao utakmicu fore, znao sam da će grobljanci dobiti protiv Radničkog, nego rekoh da probam. A onda sam tako iskusno odigrao, da to nije normalno. Taktički zrelo, lepršavo i ubedljivo, kao da mi je Pižon trener.   |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 04/12/2011 : 15:37:12
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by morrison
Meni kazes  Veceg srecnika od ovog Huntera nisam video u zivotu! Prvo mu dodje tacan rezultat 3-1 nakon 0-0 na poluvremenu, a onda mu Zvezda dade gol u 90om za pobedu...znaci tragedija. 
Ma nije valjda? Prvo sam ti dao utakmicu fore, znao sam da će grobljanci dobiti protiv Radničkog, nego rekoh da probam. A onda sam tako iskusno odigrao, da to nije normalno. Taktički zrelo, lepršavo i ubedljivo, kao da mi je Pižon trener.  
Htedoh da igram X na Zvezdu (bolje sto nisam, sad bih se pojeo ko lebac), nego videh da gadjas veliko iznenadjenje na JNA pa rek'o 'aj da uzvratim. A vraticu ti ja za ovo naprolece...protiv tebe sam u obe sezone hvatao tacan rezultat, pa bi bio red da se svetla tradicija nastavi. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
Posted - 04/12/2011 : 15:42:46
|
XIV kolo - REZULTATI:
I LIGA
Nemanja93 (Loznica) - Celicni i mracni (Kovin) 6:5 Ultras (Kragujevac) - Sawitch (Zitiste) 5:5 Ponki (Banja Luka) - Legolas76 (Beograd) 5:4 Culfis (Kovin) - Okiboki (Zrenjanin) 6:5 Manhunter (Nidau) - Morrison (Kragujevac) 5:4 Dubac (Kragujevac) - Kandraks (Sarajevo) 5:4 Kit Carson (Nis) - Tex Willer (Nis) 6:5 Imrahil (Beograd) - Tumen (Novi Sad) 5:5
II LIGA
Elderane84 (Beograd) - Sumohrvat (Rijeka) 5:6 Wesskowaz (Trstenik) - Caleb (Bor) 5:2 Johnhartson (Nis) - Mairosu (Beograd) 4:6 Osmo (Brcko) - Srleb (Nis) 5:5 Martin (Berane) - Swamp thing (Banja Luka) 5:6 Red cloud (Topola) - Split85 (Split) 5:4 Tex2 (Zagreb) - Beren (Podgorica) 5:4 Srdjandj (Vrsac) - Elfak Nish (Nis) 5:4
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts
|
Imrahil
Advanced Member